TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.21 14:17

@RiDaRi Já taky…cca 9+2 bych měla být… To sem si počítala podle toho, kdy mi vyšel pozitivní ovulační test, ovulaci sem měla trochu déle takže se podle ms neřídím. Doufám, že to vydržím :D Co ty? můžeme se společně podporovat :D

• Citovat
  • Upravit
159
11.2.21 14:20
@Rouzííí píše:
@MWS
Jééé, to je super a bylas už na prohlídce? :)
@Barca2016
Já našla dušíka už 4tý den :srdce: Prostě boží, měla jsem 6ti denní blastocystu A. Kolik HCG jsi měla po těch 14dnech v krvi? :andel:

Byla jsem 13.den a měla jsem nějak přes 900 jednotek hcg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 14:51

@Barca2016
No já uvidím, dnes mi volala kolegyně, že z mé třídy jsou tři děti v karanténě :zed:
Tyjo, to je dost, ne? Nemáš tam dvě? :) :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.21 15:19

@Rouzííí tak při tvém povolání tu neschopenku chápu.

No já nevím, ani jsem ty hodnoty moc nezkoumala :D myslíš, že je to hodně? 8o :D
Vkladali mi jedno nebo aspoň pokud vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.2.21 15:25
@Anonymní píše:
@RiDaRi Já taky…cca 9+2 bych měla být… To sem si počítala podle toho, kdy mi vyšel pozitivní ovulační test, ovulaci sem měla trochu déle takže se podle ms neřídím. Doufám, že to vydržím :D Co ty? můžeme se společně podporovat :D

Tak já mám mít kontrolu 9.3…což bych teoreticky dle pozitivního ovulačního testu měla být 9+1…ale těžko říct 😂 byla jsem teď v pondělí na kontrole a Dr říkala že UZ vypadá spíš na 4tt než 5…takže budu s vámi ženami nedočkavá na březen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 16:26

@Barca2016
Protože očekávám, že moje doktorka začne v úterý konverzaci s číslem HCG v krvi, tak jsem si googlila, a po těch 14ti dnech většinou tabulky ukazují 400-500 hodnotu :) Ale co já vím, nejsem vůbec odborník a těhotná jsem poprvé :) A asi to bude individuální u žen, stejně jako mnoho aspektů v těhotenství :) Noo, ale dvojčátka by byla fajn, co? :) Kolika denní embrijko Ti zaváděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.21 16:31

@Rouzííí nevím jestli se počítá i den OPU a oplodnění, ale zkrátka odebrali a oplodnili v pondělí a zavedli v sobotu ráno :kytka:

Já na to právě moc nekoukám, poněvadž pak to porovnávám a hned bych si vsugerovala, že když mam něco jinak, je něco zle :)
Pan doktor mi to prave podal tak, že jsem jednoznačně těhotná, že hcg mám přes 900,takže jsem si říkala, že to znělo jako dobrý a nebudu se v tom stourat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.21 16:33

@Rouzííí jinak já doma už jedno mám, takže ty dvojčátka úplně v plánu nejsou, ale jako byla bych za ně ráda, já budu ráda když to dobře dopadne :srdce:
Tobě zaváděli taky jedno? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.2.21 16:50
@Anonymní píše:
@RiDaRi Já taky…cca 9+2 bych měla být… To sem si počítala podle toho, kdy mi vyšel pozitivní ovulační test, ovulaci sem měla trochu déle takže se podle ms neřídím. Doufám, že to vydržím :D Co ty? můžeme se společně podporovat :D

Já jsem tak pozdě na kontrole byla i s prvním. Ale nervy to teda budou :) počítala jsem od poslední ms

@Anonymní píše:

Byla jsem i s prvním takto pozdě, aspoň se zamezí stresu, že třeba nejde ještě nic vidět, ale nervy to teda budou :) já jsem počítala dle poslední ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
11.2.21 17:06
@Anonymní píše:
@RiDaRi Já jdu 9.3… v kolikátým týdnu budeš až půjdeš?

@RiDaRi

Já byla na ultrazvuku dnes, zítra mi budou volat výsledky krve. Na další kontrolu jedu za 14 dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 19:30

@Darwin22 Tak tě vítáme v klubu :D :potlesk:
@RiDaRi Já sem ale nakonec ráda, že je to takhle později, protože sem už třikrát potratila… tak aspoň tady na té kontrole bude jasný jestli je vše ok, když se do té doby nic nestane a nebudu muset třeba na pohotovost..

• Citovat
  • Upravit
56
11.2.21 19:56

Já byla dnes podle ms 6+1 Ale mudr rikal ze mladsi posunula se mi ovu… měla jsem hodne nepravidelný cyklus…no za 2 týdny jdu zase to už by měl být vidět plod i srdicko dnes je vacek a mlha no na testu dálnice…bolest prsou a pořád lítám na malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 07:54

6+1

Ahoj holky, přiznávám, ze vy se mi tu teda hrozne pletete, ale nemám si co stěžovat, když já jsem tu ještě navíc stále jako anonym :D tak jen pro rekapitulaci - už mám doma dvouletého prcka, ve středu 17.2. Jdu na kontrolu a pak se odtajním, to budu 6+6, byla jsem docela překvapena, ze mě objednali už takhle brzy, ale samozřejmě už se těším. Jenom vás chci uklidnit, ze je lepší jít později, než tam sedět a poslouchat, ze ještě není srdicko a musite přijít znovu, tak to berte pozitivně a na březen se teste. Doktoři se bohužel vždy musí řídit datem MS, ovulace je přeci jenom hrozne individuální a nemůžou s každým po telefonu přepočítávat termín podle toho, kdy asi tak doslo k oplození. Já když se objednavala, měla jsem termín za více než 2 tydny a přišlo mi to nekonečný. A najednou je to za 5 dni, to pujde.
Jinak být jako učitelka prvnaku jako @Rouzííí, tak bych teda šla na neschopenku, nejen kvůli covidu, ale i takovým těm srandam jako nestovice a tak. Myslím, ze jakmile zminis důvody, tak ti ji určitě prodlouzi. Jo ale ze doktor začne konverzaci o hcg, s tím moc nepocitej, já se o to s nim minule těhotenství snazila a rekl mi, ze to se absolutně nedá pomerovat. Je to v podstatě zajímá jen jestli tam je a roste to, nebo naopak při potratu jestli to klesá. Ten mi stačil 1, nedovedu si představit, ze bych měla za sebou 3 stejně jako kolegyně anonym, tak moc držím palce, aby bylo tentokrat už vse v pořádku!
Jinak holky mne je furt zle :/ furt něco jim, aby mi nebylo blbě, takže pribiram, ale furt lepší, než když jsem minule těhotenství zvracela a hubla. Ale obavám se, ze to muže přijít každým dnem, mám pocit, ze se to zhorsuje. Co vám na nevolnosti zabírá?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.21 07:58

@AnnMar a tobě držím palce, abys na tom Covid oddělení nic nechytla, ten kašel je hrozne nepříjemný, člověk furt stahuje to břicho… já minule těhotenství prokaslala 9. Měsíc, strasne jsem se bala, abych s tím nerodila… tvy mimco je pašák, ze to všechno tak zvládá. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
318
12.2.21 07:59

Holky já mám trochu strach… Ta čárka zeslabla 😣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat