TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
15.2.21 08:22

@DandátkoP Máš pravdu, též by mě to zajímalo. Nečekala jsem, že ukáže hned 3+ a to večer 😊 Ale taky mám hrozný strach pořád a pokoru 🙏 😇 ❤️️ Dám vědět!! A ty máš krásnou dálnici už taky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.2.21 09:39

Nezapnu gatě :D

Dobré ráno,

Holky zapnete džíny nebo už vás taky tlačí :D? Já vím, že to je otázka roku :D ale já už si říkám jestli to je normální…
Ja měla dvoje s takovou pěknou rezervou, ještě v pátek jsem je měla na sobě v práci a včera jsem jela na nákup a normálně jsem ten knoflík nemohla zapnout, nakonec jo.. Ale je to nepříjemný.
V leginach je mi zima a na těhotenský kalhoty mi přijde fakt brzy :D

To se picnu u prvního jsem šatník obmenila až někdy ve 4.mesici… A tom mám přitom teď kilo dole.
Mějte se krásně a buďte zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.2.21 09:48

Nektere jo, nektere ne. Ale prisuzuji to tomu, ze jsem hrozne nafoukla, ne ze by mi pres noc vyrostlo bricho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.2.21 09:52

@Westie87 :D jo to já si taky nemyslím, že by mi vyrostlo přes noc.
Určitě jsem nafoukla, tak si spíš říkám jestli je to normální.. Ale asi je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.2.21 10:02

@Barca2016 pobavilo 😂 🙈 mě se břicho nezvetsilo, ale nesnesu žádnou pevnou gumu na břiše, knoflíky, prostě nic uplyho, je mi to hrozbě nepříjemné až mě to bolí. Stejně tak jsem měla u prvního a jelikož jsem v práci seděla, tak jsem opravdu tehotenske kalhoty nosila už od 8 tt, samozřejmě na tajno, páč by si ostatní mysleli, že jsem blázen 😂 teď to mám stejně, doma nosím legíny, mám hodně volne v pase a nikam jinam vlastně teď nechodím 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.2.21 10:34

Ahoj holky :mavam: snad nevadí ze se přidám. Snažíme se s přítelem od srpna 2020, mám za sebou několik biochemek, dnes meskam 8. den a vyšla mi krásná čára na testu, tak doufám, ze to tentokrat vyjde. :dance: A k těm gatim, taky mi to připadá divné, ale nesnesu nic úplného, hned mě začne bolet břicho jako na menstruaci a musím to okamžitě sundat :lol:
Měla bych být cca 5tt a test vypadá takto, myslím, ze dostatečný, co říkáte. :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.2.21 10:51

@Barca2016 joo, urcite je :) stejne jak to nadymani a nekontrolovatelne krkani (az se citim blbe pred muzem, ktery se mi furt smeje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.2.21 11:37

Chvilku tu člověk není a hezký se nám to tu rozrůstá. :) Já teda s kalhotama problém nemám zatím, nafouklá jsem hlavně večer, to mám břicho jak v 6 měsíci. Ale teda holky mě je tak zle, už týden v kuse, dneska už jsem i zvracela.. Slabá jsem jak čaj nedokážu nic dělat. Tak jsem doufala, že se nebude opakovat průběh prvního těhotenství.. Ale vypadá to že bude na flek stejné. :? Nejvíc mě to mrzí kvůli malé že se jí nedokážu tolik věnovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.21 11:52

Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna :o

• Citovat
  • Upravit
1428
15.2.21 11:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna :o

Ahoj :mavam: mě docela jo, už asi 4. den mám vždy ráno pocit jako kdybych měla silnou kocivinu :mrgreen: A není to nic příjemného. Buď rada, ze o ničem nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.21 11:56

@X.mimi a ve kterém už jsi týdnu? :-)

• Citovat
  • Upravit
1428
15.2.21 12:07
@Anonymní píše:
@X.mimi a ve kterém už jsi týdnu? :-)

5 tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.2.21 12:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna :o

Ahoj,
Já jsem si říkala jestli vůbec těhotná jsem :) ale teď tak 4dny mám pocit, že na mě něco leze (bolí mě klouby, hned jsem unavená) a večer když si lehnu, tak se mi chce zvracet. Dnes jsem 6tt+6.
Jinak předtím nic, jen teda zimnice, věčně mě je zima a to v „normálu“ jsem pravý opak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.2.21 13:14

Já jsem 5 + 4, strašná bolest prsou. Nevolnosti jen zlehka, spraví jakýkoliv cumlaci bonbón. Nespavost, budím se snad každých 15 min a nemůžu večer usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.2.21 13:17

Já zas holky usnu dobře a vzbudim se ve 3 a uz neusnu :lol: a to jsem mega spáč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí