Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DandátkoP Máš pravdu, též by mě to zajímalo. Nečekala jsem, že ukáže hned 3+ a to večer 😊 Ale taky mám hrozný strach pořád a pokoru 🙏 😇 ❤️️ Dám vědět!! A ty máš krásnou dálnici už taky ❤️️
Dobré ráno,
Holky zapnete džíny nebo už vás taky tlačí
? Já vím, že to je otázka roku
ale já už si říkám jestli to je normální…
Ja měla dvoje s takovou pěknou rezervou, ještě v pátek jsem je měla na sobě v práci a včera jsem jela na nákup a normálně jsem ten knoflík nemohla zapnout, nakonec jo.. Ale je to nepříjemný.
V leginach je mi zima a na těhotenský kalhoty mi přijde fakt brzy ![]()
To se picnu u prvního jsem šatník obmenila až někdy ve 4.mesici… A tom mám přitom teď kilo dole.
Mějte se krásně a buďte zdravé ![]()
Nektere jo, nektere ne. Ale prisuzuji to tomu, ze jsem hrozne nafoukla, ne ze by mi pres noc vyrostlo bricho ![]()
@Westie87
jo to já si taky nemyslím, že by mi vyrostlo přes noc.
Určitě jsem nafoukla, tak si spíš říkám jestli je to normální.. Ale asi je ![]()
@Barca2016 pobavilo 😂 🙈 mě se břicho nezvetsilo, ale nesnesu žádnou pevnou gumu na břiše, knoflíky, prostě nic uplyho, je mi to hrozbě nepříjemné až mě to bolí. Stejně tak jsem měla u prvního a jelikož jsem v práci seděla, tak jsem opravdu tehotenske kalhoty nosila už od 8 tt, samozřejmě na tajno, páč by si ostatní mysleli, že jsem blázen 😂 teď to mám stejně, doma nosím legíny, mám hodně volne v pase a nikam jinam vlastně teď nechodím 😂
Ahoj holky
snad nevadí ze se přidám. Snažíme se s přítelem od srpna 2020, mám za sebou několik biochemek, dnes meskam 8. den a vyšla mi krásná čára na testu, tak doufám, ze to tentokrat vyjde.
A k těm gatim, taky mi to připadá divné, ale nesnesu nic úplného, hned mě začne bolet břicho jako na menstruaci a musím to okamžitě sundat ![]()
Měla bych být cca 5tt a test vypadá takto, myslím, ze dostatečný, co říkáte.
![]()
@Barca2016 joo, urcite je
stejne jak to nadymani a nekontrolovatelne krkani (az se citim blbe pred muzem, ktery se mi furt smeje).
Chvilku tu člověk není a hezký se nám to tu rozrůstá.
Já teda s kalhotama problém nemám zatím, nafouklá jsem hlavně večer, to mám břicho jak v 6 měsíci. Ale teda holky mě je tak zle, už týden v kuse, dneska už jsem i zvracela.. Slabá jsem jak čaj nedokážu nic dělat. Tak jsem doufala, že se nebude opakovat průběh prvního těhotenství.. Ale vypadá to že bude na flek stejné.
Nejvíc mě to mrzí kvůli malé že se jí nedokážu tolik věnovat ![]()
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna
Ahoj
mě docela jo, už asi 4. den mám vždy ráno pocit jako kdybych měla silnou kocivinu
A není to nic příjemného. Buď rada, ze o ničem nevíš.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna
Ahoj,
Já jsem si říkala jestli vůbec těhotná jsem
ale teď tak 4dny mám pocit, že na mě něco leze (bolí mě klouby, hned jsem unavená) a večer když si lehnu, tak se mi chce zvracet. Dnes jsem 6tt+6.
Jinak předtím nic, jen teda zimnice, věčně mě je zima a to v „normálu“ jsem pravý opak ![]()
Já jsem 5 + 4, strašná bolest prsou. Nevolnosti jen zlehka, spraví jakýkoliv cumlaci bonbón. Nespavost, budím se snad každých 15 min a nemůžu večer usnout.
Já zas holky usnu dobře a vzbudim se ve 3 a uz neusnu
a to jsem mega spáč ![]()