TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11851
17.2.21 10:17

@X.mimi neboj, vůbec nic to nevypovida o prosperujícím těhu. Počkej na další kontrolu a už netestuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.2.21 10:23

@Adulka24 Moc děkuji, ja už jsem úplně zlbnuta po těch biochemkach :(
Ty tvoje testují vypadají moc dobře! Hezky sílí :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
17.2.21 10:29

@X.mimi ach tak, to pak chapu, ale fakt už se teď nestresuj testováním, těhotná podle testu jsi, tak teď držím vše co můžu, aby to bylo v poradku :hug: děkuji, tohle těhu je pro mě překvapením. První syn je po ivf, čekali jsme na něj dva roky kvůli moji udajne neplodnosti a teď jsme se ani nesnažili, jen to do mě jednou jedinkrát pustil od porodu a tohle je výsledek. Příroda je vtipna ;) :D věřím že tahle skupinka bude úspěšná a žádné neprosperující těhu tu nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.2.21 10:35

@Adulka24 No to je krása!!! Moc ti to přeji :srdce: ale ono se to říká viď, přestaneš na to myslet, uzivas si a sup, je to tam! :dance: To muselo být neskutečně mile překvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.2.21 11:39

Ahoj holky, tak se také přidávám. V sobotu mi vyšel pozitivní první těhotenský test (snažíme se s přítelem rok a půl a už to vypadalo, že to přirozeně nepůjde). Na kontrolu jdu až za 14 dní a vůbec nevím, jak to do té doby vydržím.

@X.mimi testy mi vycházejí úplně stejně jako tobě. Doufám, že to bude ok, ale také jsem z toho byla nervózní, teď se na to snažím prostě nemyslet, nebo myslet pozitivně. Držím pěsti a dej pak vědět, jak dopadla tvá kontrola :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.2.21 11:45

@Kate013 Tak to moc gratuluji! Snad to vyjde, nám oboum :srdce: mas někde fotky, testiku? :kytka: kolik jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.2.21 11:50

@Adulka24 My to měli naopak, prvni snad na 2.pokus a na druhé jsme čekali přes 3 roky, pak jsme navštívili kliniky, prý to bez IVF nepůjde, šup a hned první ET :)

Jinak dnes jsem byla na prvním ultrazvuku, myslela jsem uvidím srdíčko, protože podle poslední menstruace jsem dnes 7+1.
Ale pan doktor mě vyvedl z omylu, u IVF dlouhého protokolu se to nemuze počítat podle poslední menstruace, ale podle oplodnění (popřípadě místo 1.dne menstruace dát první den stimulace, ale oplodnění je tutovka)..

No takže já dnes viděla váček a pidi fazolku, podle utz má 4,84mm nebo těch 13.95mm? Holky kdo tomu snímků rozumí :D :srdce:
Zatím vše prý vypadá dobře, je to tam kde to má být. A na srdíčko 3.3. to bude dlouhých 14dni :kytka:

Příspěvek upraven 17.02.21 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.2.21 11:54

Holky kdyztak vám pošlu fotky svých testu já testovala pravidelně asi od pátého dne od vložení, tj. asi od 10 dne od oplodnění. Čárka mi pekne sílila pak jeden den najednou duch, už jsem házela flintu do žita. Odpoledne jsem to nevydržela a udělal jsem 2. z odpolední moči a ten už byl mnohem silnější.
No chci tím říct, že to může znamenat cokoliv, ale taky to nemusí znamenat vůbec nic. Zpětně když čárka sílila tak mě to uklidnovalo, ale ten jeden den to byly naprosto zbytečný nervy a slzicky :srdce:

Držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
17.2.21 12:35

@Adulka24 Jeee, to nám to vychází úplně stejně :pankac: Mně podle kalkulačky TP 20.10., 1.3. jdu na první kontrolu, dle MS jsem dnes 5tt přesně. Pozitivní test jsem měla už 11DPO, MS měla přijít minulý týden ve středu - v úterý jsem měla pozitivní digitál od Clearblue. A v sobotu jsem si dělala papírkový, ať si jej můžu odložit a dálnice jako blázen. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.2.21 12:51

@X.mimi posílám fotku testu den po dni… když na to koukám teď, tak mám čárky slabší než ty. Snad nám to vyjde :srdce: dnes jsem 44 DC, první TT vyšel pozitivní 40 DC :) mám delší cykly obvykle až 37 dní, takže jsem v podstatě na začátku asi…
edit: správně je natočená ta druhá fotka, duch vyšel první den…

@Barca2016 děkuji za podporu :hug: trošku mě to uklidnilo… na kontrolu jdu 2.3., takže to čekání mě teď čeká též…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
17.2.21 13:01

@Westie87 super :pankac: já ještě dálnice nemám. Ovulaci jsem měla později až 22DC :) myslím že se mi posune i TP pokud to bude doktor počítat od početí tak budu mít TP 26.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
17.2.21 13:04

@Barca2016 moc moc gratuluji :srdce: nám vyšlo také první ET, pořád to mám ještě živě v paměti, už je to přesně dva roky zpět :)
V utz se nevyznám tak neporadím, hlavně že je vše v pořádku a příště už tam bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.2.21 13:21

@Kate013 to jsi dobrá, ze jsi už přestala testovat! Ale krásné to čárka sílí, tak asi není třeba testovat, to jenom asi ja jsem na to takový blázen, i když už jsem měla celkem dobrou dálnici :D :zed: moc ti přeji, aby to vyšlo :srdce: @Barca2016 no krása :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.2.21 13:25

@Adulka24 děkuju :)

@X.mimi jestli to nemůžeš vydržet, dojdi si na krev jako samoplatce, to máš jistotu ;) já na tom nebyla, ale co jsem tak pročítala, spousta holek tuhle možnost využila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.2.21 13:37

@Barca2016 Ahoj. Krásná fotečka. Musím říct, že jsi mi teď dodala trochu naděje. Já byla na ultrazvuku v pondělí, podle MS 6+5. Doktor mi jen potvrdil těhotenství, ale nebylo poznat srdíčko, což čekal, že v 7. týdnu bude, takže mě objednal na příští týden a řekl, že pokud by tam ani příště nebylo, tak by to nebylo dobré. Víc to nekomentoval a já jsem upřímně čekala, že srdíčko bude a byla v šoku a ani se na nic neptala. V podstatě od té doby jen brečím, mám strach, že to nedopadne, k tomu mám pocit, že od příjezdu z toho ultrazvuku už necítím žádné příznaky a jsem prostě úplně mimo a spíš se smiřuji s tím, že to nebude. A teď čtu tvůj příspěvek… vím, že jsme byli na transferu nějak podobně, ale neměla jsem teda dlouhý protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí