Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky a je tu někdo, kdo i ví, kde chce rodit a je stejnej blázen jako já, že už vybírá jména? Nebo jsem v tom sama? ![]()
@sojka20 hele kde bych rodila jsem už uvažovala ale vím prd jak to chodí. Každopádně jména už jsem za ten rok vybírala tisíckrát a jakoby máme vybráno ale třeba se to s hormonana ještě změní 😁
Tak holky, myslim si, ze dneska ci zitra bude po vsem. Strasne me boli bricho jak kdybych to mela kazdou chvili dostat. Tak uvidime. Bojim se ze po te revizi neni sliznice dostatecne narostla.
@pery33 @chivavinka jsem ráda, že v tom nejsem sama
prvorozená byla napoprvé, takže když jsme si v srpnu řekli, že se budeme snažit, objednala jsem si i kojící podprdu a hned jsme si sepsali jména, se kterými souhlasíme oba
a na porod už se „těším“ do Olomouce, i kdyz uz vím, co mě čeká, snad to tentokrát zvládnu líp
Příspěvek upraven 18.02.21 v 08:36
@sojka20 já se zas vrhla na výrobu hackovanych vecicek a hracek. Medvěd se mnou jezdí od zacatku všude po doktorech
Říkala jsem kdyby to nevyšlo, tak mohu dát někomu v mém okolí. ![]()
Já zas vím, že bych chtěla do Hořovic.
Jména budeme točit asi celou dobu, ale Bivoj, kterým mne starší můj drahý to fakt nebude
![]()
@zuzula.82 já tyto pocity měla 2 dny a taky to odeznělo. Dej nohy nahoru a šetři se. Držím palce ![]()
@pery33 Je, to je krásný. Nám hačkuje prababička, já bych se to nikdy nenaučila
Vidím, že máš taky chlapa vtipálka
můj chtěl strašně Han Sola ![]()
@sojka20 tak jména že Star wars ani nezmiňuji 😁 takový chewbacca 😁 z nás si dělali srandu že budeme mít holku Kunhútu 😁
@sojka20 no ty krásko, to je taky slušný jméno. Vtipalka mám, chytá se každé kraviny. Včera bylo v nějakém filmu, nejsi tlustá, jsi takové krásné avokado. Tak už mu zaplapolali očička. No to jsem zvědavá kdy to vytáhne ze své paměti ![]()