Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chivavinka jak říkáš musíme věřit, že to dobře dopadne🙏 My už měli na tento měsíc naplánovanou metodu macs/icsi.
@DaisyMe píše:
Tak to je super, ze mas jistotu, ze je vse v poradku. A dalsi kontrola hned 8.3.? Ale to jsi sla na prvni utz celkem brzy ne? Ja jsem 4+4 dnes a sestra mi rekla, ze nejdrive to ma smysl 18.3. Takze si mesic musim pockat na pktvrzeni
@DaisyMe Sla jsem brzy protoze jsem se stehovala z Prahy do Brna a potrebovala jsem si najit gyndu 😂 🙏 tak sem to vzala jednim hupem, zavolala sem, ze mam pozotivni test a ze se chci registrovat a oni at se stavim. Takze na prvni utz jsem podle posl menstruace byla 6+1 tusim😁
@sojka20 ahoj, byla jsi v Olomouci spokojená? Já pořád váhám.
Jinak holky přidejte se taky do skupiny ať máme větší soukromí ![]()
@sojka20 Já už mám delší dobu vybraný Cybex, hrozně se mi líbí jeho design
ale uvidím, jak to s nim bude na živo ![]()
Jinak dnes jsem šla do drogerie a viděla tam
Pepino testy, které jsem dělala od začátku, tak jsem jeden capla a ejhle
asi vážně nic neznamená, když test par dni stagnuje, viz ty moje. Najednou krásné poskočil a to ty dva před tím byli úplně stejně ![]()
@Zuzi10 jo takhle. @Slezka Máme espiro next avenue 2019, jako jinak je úplně super, má i všechny doplňky a tak, jen to vrzani
@chivavinka já jsem si tr3ba u dcery říkala, že plno věcí jsou jen zbytečný věci a neporidila je (např. kojico polštář, odsavacka mléka apod.) A teď jsem rozhodnuta, že mi nesmí chybět ![]()
@sakasi Ahoj, byla jsem opravdu spokojená. Jen já tedy narodila vaginalně, ale sekcí. Ale co se týká doktorů, sestinedeli a všeho, tak paráda. Jediná nevýhoda je v pokojích-úzké nudle, kam se sotva vlezes a když si chtějí dát maminky děti vedle sebe, tak se tam člověk nehne, ale to se dá těch pár dní vydržet, stejně jako návštěvy na chodbě
už se tam i těším ![]()
@X.mimi tak to už je krásná dálnice! Gynex je pěkný, jen pro mě je nepraktický ta rukojet, která se vytahuje ![]()
@sojka20 No říkám, líbí se mi design, ale nevím jaka bude realita, třeba nebude vůbec prakticky
jinak děkuji ![]()
Holky, přešla jsem teda do soukromé skupiny. Tak snad se tam s vámi budu dál potkávat. Tady ve skupince končím! Pokud se neuvidíme tam, přeji všem, ať těhu dopadne na jedničku, co nejmíň problémů a překážek a hlavně ZDRAVÍ všem!! ![]()
Holky je tu taky někdo tak vystreslej? Já sama dobře vím, že se nemám stresovat, ale jak člověk (HLOUPĚ) čte diskuze a vidí co všechno se děje a neděje tak na to pak myslí. 🤦 Snažím se přijít na jiné myšlenky, ale nic moc. Utz mě čeká až 9.3… teoreticky bych teď měla být 6+2. Byla jsem na gynde už dřív (doktorka teď měsíc nebude tak chtěla mít jistotu, že mě vyšetřila) v 4+6…Dr řekla, že dle UZ to na 5tyden nevypadá, ale že tam nějaká tečka je. HCG mi stoupá…11.2. jsem měla 6000 a 16.2. 14 000…sice to není dvojnásobek obden, ale snad dobrý. Všechno bych hned řešila, nejlépe mít doma vlastní ultrazvuk 😂 😂 😂 🤦
@Darwin22 ja se snažím si negativní věci nepripoustet necust a ne zjišťovat, ale nedaří se mi to a stresuji se stejně. ![]()
@chivavinka přesně, jak už jsem to jednou přečetla a to i třeba nechtěně, tak to v ty hlavě je…přijdu si jak blázen…ale dost mi pomáhá vidět, jak tu všichni vybírají jména, kočárky apod.
Holky co třeba postýlky?