TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
18.2.21 09:39

@sojka20 streva se občas potřebuji vyčistit sami, :-)
Mně těší, že jsi to mívala taky. Nikdy jsem to s nikým neporovnavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
18.2.21 09:41

@DandátkoP no jasný, užívej si to. Kámoška ta vůbec neblila, jen papala :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540

Nazdárek holky :mavam: Tak jména máme taky vybraná. Mečislav a Žitomíra :D :D Né, děláme si z toho ale srandu, protože s prominutím tak blbý jména jsem v životě neslyšela :D Holčička by byla Irenka (po babičce) a kluka by jsme dali Matyáše. Ty jména byly celkem rychle daný, spíš ty kočárky…taky pokukuju, ale přijde mi to fakt síla. Já nevím, ale mně se jaksi nic pořádně nelíbí. Připadal by v úvahu snad jen ABC Design Viper 4, pak ještě MOON Nuova City a teď mi tam skočil Oyster 3, ale to už je teda taky docela raketa. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

@sojka20 myslím že říkali i nějaký brutus klucici jméno ale to už si asi nevzpomenu 😁 Já už mám dlouho na paměti jméno pro holku, ale vzdálený bratranec co žije v zahraničí už to jméno dal, tak jsem uvažovala jestli ho i tak dat a nebo ne no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.2.21 09:43
@DaisyMe píše:
Manzel ma zajimave presvedcovaci metody :lol: To byl vylozene osud, kdyz se vam to tak povedlo hned na prvni dobrou :palec: No a brachove by chteli segru nebo tretiho brachu do party?

Co bráchové, maminka by chtěla parťačku :-D Tak uvidíme, jdu v pondělí na první prohlídku, mě trefí šlaaak, nemůžu se dočkat a pak se to hádá s obavou, ale to bude cajk..doufáám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.2.21 09:45

@Zuzi10 A co ta fregmentace znamená?
Já měla jít na vyšetření vejcovodu a pak kdyžtak cca v dubnu ivf. Tak snad už nebude potřeba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.2.21 09:47

@pery33 to je fakt, musím se přestat tolik pozorovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
18.2.21 09:48

@chivavinka klidně ho dej, u nás v rodině to nikdo neřešil a prostě jsou dva Honzové a Martinové. Stejně se potkají jen občas a v dospělosti kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.2.21 09:50

@Slezka u nás u kluka připadá v úvahu Vlastimil, manželův nedávno zesnulý dědeček. Ale pořád nevím, jestli to je dobrý nápad. Ale se štěstím v naší rodině budeme mít druhou holku :mrgreen:

A my budeme mít kočárek po první, ale teda když jsem ho vybirala, nejraději bych si nafackovala. Šlo mi hlavně o vzhled..no a jak to dopadlo? Kočár za 16 000, hned po měsíc šel na reklamaci s kolečkem, kteoru stejně neuznali(ale něco tam museli opravit, protože to prestalo) a konstrukce teď vrže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.2.21 09:52

@chivavinka
Už u první jsme mu dala jasně najevo, že Stát Wars určitě ne :cert:
tak když to není někdo, s kým se často vídáš, tak bych na to prdeli a klidně ho dala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.2.21 09:54

@sojka20 spermiogram vyšel ukázkově ale to prý ještě nic neznamená. V Gennetu ještě dělají podrobnejsi vyšetření spermiogramu. Jsou to spermie, které nesou špatnou dna. Přítel měl 34% a podruhé 43%, což už je hodně malá pravděpodobnost přirozeného početí. A ono se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.2.21 09:58

@sojka20
Nic si z toho nedělej, my po 12 letech určitě třetího kluka :-D Jaký je to typ kočárku? Ono ve mně se to třeba bije, protože si na jednu stranu říkám, na co tak drahý kočár, pak si zase říkám, že si to chci užít ať to stojí, @chivavinka co to stojí, pak zase přemýšlím jestli nevezmu nějakou bazarovku do těch 15ti…já nevííím. Naštěstí je ještě hromadu času :think:
@chivavinka Přesně jak říkají holky, jméno bych dala a je to přece vzdálený bratranec, tak to bych neřešila vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.2.21 10:01

@Zuzi10 držím palce, určitě to bude v pořádku. Musíš mimiskovi věřit. Manžel byl v prosinci na spg kde mu řekli že má málo spermií, z toho malá je polovina dementní a z té půlky další půlka líný. Doporučili nám rovnou v car metodu ISCI. Manzel začal brát vitamíny a najednou po měsíci jsem těhotná, takže prostě stačí jedna šikovná spermie a může být a určitě bude všechno v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.2.21 10:01

@Slezka my taky rozdíl 12 let😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.2.21 10:04

@Slezka @sojka20 @pery33 holky díky :hug: mě by asi štvalo kdyby se v rodině jmenoval někdo stejně jako já (děda, táta, brácha mají stejné jméno a je to pruz) 😁 ale je fakt že šance že se tihle dva prckove uvidí je asi minimálni :dance:

Holky výběr kočáru a vůbec všech věcí okolo pro mě bude asi děs. Předpokládám že věci co se mi líbí budou zcela nepraktické :mrgreen: a přitom je všude všeho moc na výběr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí