TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
18.2.21 19:46

@zuzula.82 ach, to mne mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
18.2.21 19:53

@Bbb90 AHOJ mám to stejné.
Já piji ledovy naředeny džus, hruška jablko. Po malých davkach ucucavat.
Suchá houska nebo suchar. Piskoty mi vadí. Když se to uklidní tak jablko, nebo jiné ovoce.
K obědu vypijí vlažný čistý vyvar, může být i houska. Uklidní to žaludek a za hodinu mohu i lehký oběd.
Základ je pomalu jíst.
Pak se mi osvědčilo hroznove vino a kola tak 1/4 hrnku vybublit a pomalinku srkat. Často vetrej, chladný vzduch je ok.

No a když je mi mdlo ležím, pospavam.
Jsem na neschopence tak to jde, snad ti trošku pomůže. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
18.2.21 19:57

@Bbb90 ještě k nočním, před spaním pak kuliček hrozna. Zvedne ti to trochu cukru a do rána vydržíš. Přes noc mám žízeň, tak když mne vzbudí nevolnost. Trochu se napiju a hned usnu.
Jo a mulerovi pastilky zazvorove v lékárně, nechat v puse rozpustit, když je úplně šoufl a zabrali. Moc bonbóny teď nesnesu, ale zabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.21 20:00

@Bbb90
Ja rano muzu snidat az nekdy v 10 protoze driv nemam vubec chut.
Hodim do sebe alpro jogurt a nastartuju se a pak uz je to vetsinou dobry.
Ale ta bolest hlavy a nizkej tlak je narez, to sem nikdy nemela a ted mi boruvka dava zabrat😂 🙏
Piju hektolitry vody a stravuju se ( jak by nekdo rekl PREHNANE ZDRAVE ) 😂 ale to uz je takovej muj zivotni smer 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.2.21 20:31

@zuzula.82 to mě moc mrzí… drž se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.21 20:35

@Bbb90 mě pomohlo nepít neperlivou vodu a mít stale neco v žaludku, nepřejidat se ale prostě něco uzobavat.. ☺️️ i když jsem tomu nevěřila tak to fakt pomohlo..z celodenních nevolnosti jsou téměř žádné, pouze občas dopoledne

• Citovat
  • Upravit
15071
18.2.21 20:40

@Bbb90 mě pomáhá průběžně jist něco malého třeba piškoty když je nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.2.21 20:40

Moc dekuji všem…vyzkousim co mi nejvíc padne a budu doufat, že mi bude lépe dřív jak v druhém trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15071
18.2.21 20:50

@Bbb90 prý jsou dobré i ty dětské křupky :nevim: ale každému sedne něco jiného. Ale pravidelně něco zobat je asi ideal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
18.2.21 22:53

@Bbb90

Já odpolední a večerní :zed: jediné co pomáhá je vychlazená Cola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
19.2.21 12:13

@chivavinka moc gratuluji k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
19.2.21 13:50

5+3tt

Holky tak já už mám na Dr max skoro dálnice, dneska jsem teoreticky 17dpo. Mám poslední tři testy tak dotestuju a koncim, pak už vydržet na srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
19.2.21 13:52

@Elesméra vychlazená cola mi při prvním těhu taky pomahala :D já mám podle mě na nějaké nevolnosti ještě čas, jsem 5+3, ale co se mi zaručeně děje je to že se každé ráno budím že mi kruci břicho hlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.21 16:22

ach ty prsa????

Holky… já vám teda povim to je nářez. Čekala jsem, že vzhledem k tomu, že to je moje první těhu, že ve svých 30ti letech řeknu častokrát “ tak tohle sem nikdy nezažila “ ale KRISTE PANE TY PRSA 😂 😩
Mám normálně malý prsa. Nike sportovní podprsenka velikosti S je moje…
Teď? - Mám tak trojky podle mě…chodim navostro ( ještě že sem doma 😅)
Tohle sem fakt ještě nezažila 😆
To je taková bolest, že ani na břiše nemužu spát jak mě ty prsa bolej 😂 🤯
Když mi na gyndě řekli, že dokud bolej prsa tak dobrý, to sem ještě netušila že ta bolest poroste 😂 😱
No nic… měla jsem potřebu vám sdělit, že zlatý nevolnosti… zpráskala sem celou vegan pizzu k obědu, zajedla to pomerančem a zapila litrem čaje🙏 💪🏼 😂 Takže dneska dobrý… až na ty prsa teda 😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15071
19.2.21 17:06

@PlantBasedDennie 😁 někde jsem četla že si na ty prsa nemáme moc zvykat. 😁 Já chodím bez podprdy a cítím že bolí ale není to tak tragicky jako když mám pocit že budu zvracet, to mi vadí víc. Každopádně zatím nemám pocit že by prsa byli větší ale spíš mám pocit že jsou takový plnější 😁 No jsou prostě hezčí a zvyklá bych si No :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí