TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.21 09:40

@petull77 Jo, už jsem přes týden po 2. dávce. Nic mi nebylo, ale preventivně jsem jela hned potom domů a dva dny nepracovala, jen jsem se válela, aby to tělo mohlo co nejlíp vstřebat.

Jako ty dlouhodobé účinky taky neberu na lehkou váhu, ale pokud si mám vybrat mezi naprosto reálným rizikem těžkého průběhu (na covid na jaře někdy umírali i mladí, úplně zdraví lidé - třeba 35letý hasič, který měl navíc těhotnou ženu, + u některých lidí má i mírný průběh vážné trvalé následky, poškození plic nebo srdce) a hypotetickým rizikem, že se v budoucnu objeví nějaké nečekané následky očkování, tak za mě je ta volba jasná.

Ale chápu, že se toho lidi bojí, nikoho bych do toho netlačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.8.21 10:31

Ahoj, taky bych se ráda přidala.
Termín mám 25.10, čekám druhou holčičku, první je narozená 25.11. 2016 Vyvolaná přesně na termín kvůli tomu, že měla málo vody, tak jsem zvědavá, kdy se druhá rozhodne přijít na svět :srdce: jaké máte vybraná jména?

Jinak co jsem tu četla o covidu, já už si ho prodělala před začátkem druhého trimestru, naštěstí jako jediná. Dcera ani manžel pozitivní nebyli a to oba spali semnou celou dobu v poteli :roll: měla jsem jeden den vyšší teplotu, ztratila jsem čich a byla jsem unavená (to jsem ale celé těhotenství) jinak nic. Jsem od začátku na marodním, protože jsem hodně zvracela, 3× jsem byla hospitalizovaná, teď už mi je naštěstí líp, tak doufám, že už to nějak doklepu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.8.21 12:40

@Tyna25111 v podstatě ti ten průbeh závidím.. já měla týden horečky a blbě mi pak bylo ještě dva měsíce.. a pak jsem zjistila, že jsem těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 09:36

@Trixia to mě je fakt hodně blbě celé těhotenství, korona mi spíš pomohla, jak jsem přišla o čich, tak jsem aspoň na týden nic necítila a přestala zvracet :mrgreen: jinak mi teda nic moc nebylo, je pravda, že asi měsíc po tom, co mi skončila karanténa jsem měla šílenej suchej kašel asi tak dva týdny, to jsem se fakt dusila, ale přešlo to a od tý doby nic. Můj gynekolog měl teda fakt strach, posílal mě na všechna možná vyšetření k různým doktorům, ultrazvuk mi dělá každý tři týdny a všechno kontroluje. Na screeningy, které běžně dělá on, mě raději posílal do Prahy, aby měl jistotu, že vše bude v pohodě. Očkovaná teda nejsem, ještě jsem v té pocovidové lhůtě. Do porodu se očkovat nenechám.. spíš jsem zvědavá, co zase přijde v říjnu, jestli se opět zakážou návštěvy v porodnicích nebo se zakáže doprovod k porodu, tak budu mít fakt radost. :roll:

• Citovat
  • Upravit
36
11.8.21 09:37

Omylem jsem zaklikla anonymní :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
11.8.21 09:49

@Tyna25111 hele návštěvy jsou mi jedno :D Tchyně s tchánem nepřijeli ani při první dceři a tohle bude třetí… moje mamka bude mít napůl hlídání a napůl práci a otec není návštěva, takže si můžou trhnout kopytem.. a stejně chci domů co nejdřív to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.8.21 09:55

@Trixia to já chci brzo domu taky, ale ráda bych, aby se za námi mohla přijít podívat právě starší dcera, bude mít 5 let a od tý doby, co jsem těhotná, tak to prožívá víc jak já :lol: takže je hrozně zvědavá, jak to v porodnici vypadá. Manžel podle mě bude v práci, dceru bude mít moje mamka, tak by se s ní aspoň prošla :lol: nikoho víc tam nechci, chci si užít aspoň na těch pár dní ten klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.8.21 14:08

@Tyna25111 Já doufám, ze už otce u porodu nezakazou. To bych asi raději rodila doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
21.9.21 12:31

Holky mám dotaz. Mám se nějak hlásit do porodnice, ve které mám v plánu rodit? Nebo stačí až tam prijedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.9.21 12:39

@Kardašová

To zalezi na te konkretni porodnici - treba v Praze je nutna registrace, nekde bys mela dojit vyplnit alespon porodopis atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
21.9.21 12:39

@Kardašová mrkni na instrukce/web dané porodnice. Každá to má jinak, ale většinou tě chtějí vidět aspoň 1× před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí