TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
19.2.21 17:58

Moje prsa me teda fakt ignoruji. Trochu boli, hlavne na dotek, ale je fakt, ze chodim bez podprsenky (s mymi 75b to neni moc poznat, kor kdyz mam mikinu), ale nijakou vyraznou zmenu jsem nezaznamenala zatim co se velikosti nebo tvaru tyce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
19.2.21 18:44

@PlantBasedDennie
Já se v noci budim bolesti, mám cca trojky, podprsenky kolem 70D a podle mě za chvíli z toho budou pořádný pětky a ja se nevlezu do žádné podprsenky :mrgreen: :mrgreen: Ještě ze končí zima, jinak bych se nevešla do bundy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.2.21 21:08

7+1

Ahoj holky, já do ted psala jako anonym, týden jsem tu teda nebyla, je mi furt tak hrozne blbě, ze bych vám tu stejně nepsala nic jinyho, než ze se asi pobliju :)) ve středu jsem byla poprvé na prohlídce, detaily napisu do te soukrome skupiny, hned co se mi schválí členství. Tak snad se tam uvidíme, kdyby ne, tak všem, co neprijdou, přeji krasne těhotenství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
20.2.21 02:32

@Maui52 kde je soukromá skupina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
20.2.21 07:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
20.2.21 07:59

@PlantBasedDennie jako prsa jsou uplne skvely, souhlasim presne z mych malych prsou jsou dve velky tvrdy koule. Dokonce mam i zlabek mezi prsama. Chlap je z nich uplne odvarenej a ja vlastne taky, kdyby takhle hezky chtely zustat. :lol: jinak jsem na tom asi jako ty, prsa bolej, ale na zadny nevolnosti netrpim, spis zeru zeru a zeru. Vcera jsem byla na kontrole, jsem 9+3.Dr. rikal, at klidne jim, ze prej v tehu je to povoleny. No nevim nechci aby ze me byla uplna koule. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.2.21 19:25

Ahoj holky mužů se přidat? Čekám na první mimco po 1 IVF, jsem z Prahy a jsem v 6 týdnu těhotenství. Je tu někdo komuniké už strašně blbě? Me se furt motá hlava, po práci potrebuju si doma na hodku lehnout a jsem úplně roztekana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
24.2.21 19:47

@Marimas ahoj a vítej :) mám to také tak, mám nízký tlak, co chvíli je mi špatně od žaludku a jsem pořád hrozně unavená… a to pracuji z domova a tento týden mám volnější. Děsím se příštího týdne, kdy toho budu mít v práci víc. Navíc se mi dost špatně soustředí na cokoliv jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.2.21 20:08

@Kate013 no Ja taky pracuji z HO ale pokaždé kdy mi vola boss tak se mi strašně mota hlava a skoro nemůžu se soustředit 🤦‍♀️ A doporučil ti doktor co na to? Mi doktorka v CAR řekla ať vydrzim do 12 týdnu, prej pak mi bude lip🤷‍♂️ 🤷‍♂️ 🤷‍♂️ A kdy myslíš je dobry čas ro nahlásit v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
24.2.21 20:11

@Marimas já jsem to s doktorkou zatím neřešila, ale mám kontrolu příští úterý, tak jí to řeknu a uvidím, zda mi něco doporučí… jinak já plánuji to nahlásit v práci až budu mít ukončený třetí měsíc. Ale máme v práci dobré vztahy, tak i proto, myslím, že to přijmou dobře a také budou rádi, že budou mít dost času sehnat náhradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
24.2.21 20:18

@Marimas ahoj, v poslední době je mi hůř, ráno to i jde ale odpoledne jsem absolutně KO. Takže taky hodinku hajat a docela mi to pomáhá tu nevolnost zaspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
26.2.21 18:26

Ahoj holky dneska jsem 6+3 a žádné nevolnosti.mate to taky někdo tak? Fakt až na únavu a pocit neustálého hladu už ráno při vzbuzení mi nic neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
26.2.21 19:20

@Adulka24 ahoj, ja to mam stejne. Mam jen hlad, ani se necitim nejak extra unavena. A nic mi neni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
26.2.21 19:33

@Adulka24 neboj, to přijde. Je to pomalé a nenápadné. Mě trápilo nechutenství a trápí pořád a když nejím je mi blbě. Když se najim, je mi blbě. Ráno je mi fajn zhoršuje se to k večeru. Kolem 16 jsem unavená a teď je mi :poblion: jsem 8 + 2. Tak buď ráda že je ti dobře, třeba to teprve dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
26.2.21 20:01

@DandátkoP @chivavinka díky holky, já už si právě nepamatuju jak jsem to měla u prvního tehu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí