TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
9.2.21 12:49

Ahoj holky, před pár dny jsem nakukovala sem do skupinky, protože jsem měla termín porodu říjen 2019 a úplně mě zaskočilo, že už je tu skupinka na 2021, jak ten čas letí 😁 no vůbec by mě napadlo, že se za pár dní přidám mezi vás 🙈 včera mi přišlo upozornění z kalendáře, že se menstruace nedostavila. Automaticky jsem si sáhla na prsa ( vzpomněla jsem si jak mě bolely když jsem byla poprvé těhotná) no a bolest jak blázen, takže odpoledne jsem dělala test a už tam byla dálnice. Nebudu lhát, že mě to nezaskočilo, druhé v plánu bylo, ale tak s 5 letym rozdílem od prvního. Teď se to ve mě dost pere, jak to všechno zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
9.2.21 17:31

@RiDaRi Ahoj, takže bude rozdíl přesně dva roky? To vyšlo hezky 😊 Určitě to zvládneš. V okolí snad nikdo nemá rozdíl mezi dětmi víc jak dva roky, tak si připadám až divně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.2.21 17:42

@sakasi rozdíl v termínu je cca 13 dní, ještě můžou slavit stejně narozeniny 😃 já právě asi nikoho zase neznám do těch dvou let, většinou 3 a více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
9.2.21 17:44

@RiDaRi Já mám malou narozenou 15.10. 2018… Teď mi termín vychází na 15.10.2021… Ale Teda bude mít už 3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
9.2.21 17:51

To je super, u nás, pokud to vyjde měli by být s první od sebe 2 a 3/4 roku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.2.21 20:06

Ahoj holky. Tak vám zase píšu :)
Potřebuji trochu podpořit. Jsem v nemocnici. Nemohla jsem dýchat a jen jsem kašlala, tak mi přítel zavolal rychlou… 8o skončila jsem na infekčním odd, protože jsem měla pozitivní rychlotest na covid. No a to že mi dnes přišel negativní výsledek z toho pořádného… To už nikoho moc nezajímá. Jsem dnes 6+4 a tak mi stejně nemůžou dát skoro žádný léky. Ale zatím se zdá, že to miminko zvládá :srdce: tak snad tu nebudu dlouho. A brzy budu méně kašlat a lépe dýchat. Mám prý ještě k tomu totiž zápal plic.
Doufám, že vy se máte lépe a přeji jen a jen dobré zprávy. Těším se až si je tu přečtu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
9.2.21 20:23

@AnnMar
Držím palce ať jsi brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.2.21 20:32

@AnnMar jajky to jsi to pěkně schytala. Tak ať je brzy lépe a ať to mimisek zvládne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
10.2.21 20:39

@AnnMar ať jsi brzo fit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
10.2.21 20:46

Holky, MS díkybohu nepřišla. Podbrišek pobolívá každej večer. Dneska jsem navíc protivná, jak před krámama, tak čekám a doufám, že se to udrží.

Byla bych klidnější, kdybych viděla sílit čárku, ale po dvou GS Mamavit jsem si kráva koupila Dr. Maxácký a tam byla třetí den slabší čárka než předešlej. A 4. beze změny. :roll: Další doma nemám, každej den se zapomenu stavit v lékárně. A večer lituju, že ráno nemůžu testnout a těšit se konečně na dálnici :lol:

Prožívám to teda mnohem víc napjatě než u prvního! 🙈 🙈 🙈 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.2.21 21:39

@MWS ten max má min barviva… Dělala jsem jeden den oba dva a byla ta hodně slabší čárka jak na mamatestu :) držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
10.2.21 22:12

@KikušaYasmin Já to tušila, že GS je nej. Ale lékárnice automaticky podala jejich a já se neozvala. Snad se jí škytalo, jak intenzivně jsem ji pomluvila, že může za moji nepohodu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
11.2.21 07:20

@MWS o Jj I to tak dělají no..😀proto vždy jdu do jiné lékárny protože se se mnou vždy dohadování, je jsou stejné citlivý…😀asi z toho mají provize když prodají jejich produkt 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 08:11

Ahoj holky, tyjo tato skupinka mě mile překvapila 😊 Dle kalkulačky mám termín 20.10.2021. Byla jsem teda na IVF, ET 1.2. a už čtyři dny po jsem měla krásnou růžovou čárku ❤️️ Teď je z toho sílící dálnice, tak snad 🙏 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 08:29

Holky na kdy jste objednané na první prohlídku? Včera sem se objednávala a sestra mi dala termín až na 9.3.21… to bych měla být nějak 9-10 týden, doufám, že bude všechno v pořádku do té doby.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky