TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.2.21 10:00

Cauvec, uz jste objednane na prvni kotrolu? nebo kdy jdete poprve? nechci zbytecne plasit, radsi bych snad sla az dyl, kdy bude vse jasne, jestli bije srdicko a mimco roste tak jak ma. Ovulaci sem mela 19.1., takze ted sem uprostred pateho tydne. Diky za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
420
6.2.21 10:04

@chivavinka Co máš z toho, já ještě ani nejsem objednaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.2.21 10:07
@Anonymní píše:
Cauvec, uz jste objednane na prvni kotrolu? nebo kdy jdete poprve? nechci zbytecne plasit, radsi bych snad sla az dyl, kdy bude vse jasne, jestli bije srdicko a mimco roste tak jak ma. Ovulaci sem mela 19.1., takze ted sem uprostred pateho tydne. Diky za odpoved.

Já bych měla být dnes 5+0. Objednávat se budu až v pondělí. Chtěla bych jít až tak v 8tt až bude jasné i srdíčko a nemusím se stresovat do další kontroly. Když se má udržet, tak se udrží a když ne tak tomu doktor stejně nezabrání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.21 10:11

@sakasi Taky to asi nechám na pondělí, hlavně chci změnit doktorku, tak sem zvědavá, jak pochodím :D Přesně todle si říkám taky, že radši půjdu dýl, než abych šla dřív, srdíčko nebylo a já do další kontroly jen stresovala.
Máš pravdu, když se to má udržet, tak se to udrží. I sem takového názoru, že nějaký hormony na podporu udržení těhotenství ničemu nezabrání, možná jen těhotenství „uměle udržuje“, než aby si tělo poradilo přirozeně samo, kdyby nebylo něco ok.

• Citovat
  • Upravit
420
6.2.21 10:18
@Anonymní píše:
@sakasi Taky to asi nechám na pondělí, hlavně chci změnit doktorku, tak sem zvědavá, jak pochodím :D Přesně todle si říkám taky, že radši půjdu dýl, než abych šla dřív, srdíčko nebylo a já do další kontroly jen stresovala.
Máš pravdu, když se to má udržet, tak se to udrží. I sem takového názoru, že nějaký hormony na podporu udržení těhotenství ničemu nezabrání, možná jen těhotenství „uměle udržuje“, než aby si tělo poradilo přirozeně samo, kdyby nebylo něco ok.

Přesně jak říkáš, sice je to čekání šílený ale už to lepší nebude, až do porodu budeme na něco čekat 😀
Jo to nevím jak funguje, já měnila už v listopadu. Záleží odkud jsi, co jsem tak četla tak třeba v Praze si doktoři nechají pěkně zaplatit když přijímají v těhotenství :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.21 10:22

@sakasi Musíme to nějak zvládnout, nic jinýho nezbývá :D Ale jsou to nervy, ne že ne…mám za sebou 3× potrat a dítě žádný, takže o to je pro mě horší. Doufám, že bude všechno v pořádku a že s každým týdnem to bude stresu míň a míň :D Žiju v Rakousku, kamarádka mi doporučila svého gynekologa, tak v pondělí budu moudřejší :D

• Citovat
  • Upravit
15072
6.2.21 10:23

@sakasi ja měla ovulaci 13.1 a jsem objednaná na 18.2 to by mělo být 7 tt to už tam snad bude vše co má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.2.21 10:30
@Anonymní píše:
@sakasi Musíme to nějak zvládnout, nic jinýho nezbývá :D Ale jsou to nervy, ne že ne…mám za sebou 3× potrat a dítě žádný, takže o to je pro mě horší. Doufám, že bude všechno v pořádku a že s každým týdnem to bude stresu míň a míň :D Žiju v Rakousku, kamarádka mi doporučila svého gynekologa, tak v pondělí budu moudřejší :D

Ja už doma jedno mám ale i jeden potrat za sebou, teď na nový rok.. U první mě ani nenapadlo že by se mohlo něco stát.. Jo tak to je jiná, uvidíš, pak dej vědět jak jsi pochodila😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.2.21 10:34

@chivavinka jojo to by už mělo ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
6.2.21 10:40

Ahoj říkají, že 7 a 8tt je akorát:-)
Někdo má štěstí dřív, ale někteří si dávají se srdíčkem na čas :-)
Já to se mám objednat na 7tt dle zprávy od doktorky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.21 10:42

@sakasi To mě u prvního taky ne.. říkala sem si, že se to prostě stáva, že to vyjde napodruhé, zase nic a u třetího potratu sem si myslela, že je to snad zlej sen…
Určitě dám vědět, tak hodně štěstí nám oběma :hug:

• Citovat
  • Upravit
104
6.2.21 19:20
@Anonymní píše:

Caaau, tak to na tom budeme hodně podobně :D já pozitivní ovulační test 18.1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.2.21 20:13

Zdravím holky,
Jen k tomu sexu, co se tu řešil asi o stránku zpětně. Tak já mám tyto instrukce pokud nespinim, nekrvacim, neni mi sex nepříjemný nebo bolestivý tak ok, ale má se partner jaksi „udělat ven“. Ejakulat způsobuje stahy dělohy a pro jistotu je to pry lepší/bezpečnější.
Naopak před porodem vždy dovnitř, protože to prý pěkně nastartuje posličky ci pak kontrakce ;)

Co si týká objednání k lékaři, co se mi tak vybavuje z prvního těhotenství, volala jsem že mi vynechala menzes a mám pozitivní test, doktor se ptal na poslední menstruaci a podle toho mi to pak sám výpočet a naplánoval na 7+ týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15072
6.2.21 20:49

@Barca2016 moc díky za důležité informace k sexu, to je dobře vědět 😏

Jinak k tomu objednání četla jsem že objednávají podle MS protože je to pro ně jediný smerodatny termín, ale pokud víte kdy je ovulace a že třeba neproběhla klasický 14 dní od začátku MS tak je lepší se objednat podle termínu ovulace, protože jinak může být miminko reálné mladší než 6 až 7 týdnu a nemusí být srdce a doktoři pak vyšilují. Proto třeba já jsem objednaná podle ovulace protože u mě došla až 24DC což je 10 dní rozdíl od „tabulkových hodnot“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.2.21 09:28

Ahoj holky, tak jsem volala na gyndu a mám přijít už tento čtvrtek. Doufala jsem že až tak za 14 dní.. Ale aspoň už budu vědět na čem jsem.. Měla bych být 5+5 tak snad už tam bude fazolka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí