Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@amalie114 v pořádku, dělejte si co chcete. 😊jen jsem se zeptala. Taky mám za sebou IUI a ten pozitivní výsledek mi termínově prostě nevycházel, tak nevím, proč bych se nemohla zeptat 🤷♀️ Nedávno jsem tu viděla Vaši diskusi, kde pořádáte veřejnou sbírku na Vaše druhé IVF, tak jsem se jen mírně pozastavila a zdálo se mi to trochu divné - a reagovala jste tam úplně stejně podrážděně, jako teď tady na mě.. Já jsem třeba Ovitrelle píchala před IUI 36 hodin předem a ne 3 dny. Zřejmě to má ale každý jinak. Přeji ať to klapne 😊
@MarciBagind
No nakonec jsme zvolili levnější cestu IUI.
Ovitrlle jsme pichala kolem 18 hod a šla až obden ve 12 na řadu na IUI. Takže takto myšleno 3 kalendářní den.
@Eiculka91 píše:
@amalie114 právě mě to říkala kamarádka no, to teda ne, nám fakt bohatě stačí jedno 😂 malej má ADHD, hodně, tak si nedokážu představit ještě lítat kolem dvojčat. Už tahle mě to stálo hodně rozhodování jestli mu pořídit sourozence
A kdy jdeš na krve? ![]()
@amalie114 asi nejdu. Teď sedím na gynde, doktor mě chce vidět ![]()
@Eiculka91 píše:
@amalie114 asi nejdu. Teď sedím na gynde, doktor mě chce vidět
Juu tak pak napiš. Mě dnes brali ráno krve, mám tři vpichy, protože to nešlo nabrat, už mě bylo pak blivno 😅 ![]()
@Jogrr píše:
Zakladatelka je dost podrazdena ve vicerodiskusich, jen jaksi nechape, ze my za jeji problem s plodnosti nemuzeme
Co se o mě staráte? Já nechápu jakým pravém si dovolujete mě tady od začátku diskuze narazet a ničit téma které zde bylo založeno. Nejradši bych to nahlásil správci. Já tu naprosto v klidu založím diskuzi, povídám si tu se slečnou která je těhotná a vy co tu somrujete mě jenom píšete dotazy a urážky a já že jsem ta hadava? Wtf??
Příspěvek upraven 19.01.21 v 07:11
@amalie114 píše:
Juu tak pak napiš. Mě dnes brali ráno krve, mám tři vpichy, protože to nešlo nabrat, už mě bylo pak blivno 😅
Tak co jak ti dneska. Je, jaká byla prohlídka? 😊
Ahoj holky,
tak snad se nám taky povedlo. Testuji od pondělí a zatím to vypadá dobře - čárka krásně sílí. Ráda se k vám přidám a budeme společně sdílet své radosti. Jsem na to moc zvědavá
![]()
@AnnMar píše:
Ahoj holky,tak snad se nám taky povedlo. Testuji od pondělí a zatím to vypadá dobře - čárka krásně sílí. Ráda se k vám přidám a budeme společně sdílet své radosti. Jsem na to moc zvědavá![]()
Krásný mooc ti gratuluji
![]()
Ahoj holky, tak ja se k vam asi taky pridavam, dnes jsem si udelala test a jsem 2-3. ![]()
Ahoj holky, dnes jsem našla ducha na testu, tak buď tu s vámi zůstanu a nebo tiše odejdu kdyby to nakonec nevyšlo. Poboliva mě podbrisek, ale s těhotenstvím nemám zkušenost tak jen doufám že MS nedorazí. Snazeni nám teď „vyšlo“ po roce, tak jen doufám že to celé klapne.
![]()
@amalie114 rejpalky neřeš, tady jsme proto abychom diskutovaly o budoucím štěstí ![]()
Ahoj holky, v první řadě nechápu některý příspěvky zde, kteří naraží na to, že je to ještě brzy
Já měla pozitivní test 28 DC (19.1) a ten den shodou okolností i gyndu, kde mi hned vzali odběry a potvrdili těhu v ranném stadiu. Na testu dnes krásné dvě dálnice, další kontrola už ve čtvrtek, protože mám za sebou dvakrát zamlklý těhotenství minulý rok. Tak snad po roce snažení se zdařilo.. a pevně doufám, že se připojím k vám. Kdyby to vyšlo tak podle MS termín porodu by byl 1.10.2021…všem vám držím palce aby vše dopadlo tak jak ma
![]()
@Jiriiinka držím palce ať to tentokrát vyjde. ![]()
Též mi přijde hnusné do někoho rypat, vždyť máme cyklus každá jinak. Já Teda mám zatím jen ducha tak ani nevím na kdy se objednat na kontrolu? Myslela jsem že se chodí až tak v 5 až 6 týdnu těhotenství? ![]()
@chivavinka přesně taak. No doporučuje se mezi 7-8 týdnem nejčastěji tak sestřičky objednávají, aby už bylo něco vidět, ale asi záleží, každá ordinace to dělá jinak..☺️️ a děkuju, tobě taky držím palce ☺️️