Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chivavinka na 14 dní DPO máš čárku super. Koukni na mojí 14 DPO. To byl jen takový duch
@nikolkan17 díky za uklidnění, jsou to tři dny za sebou 25,26,27. První byl 12DPO, protože mám LF jen 12 dní tak jsem zkusila testovat. Mě spíš totiž přišlo že ten spodní třetí test je dnešní a je slabší než těm včerejší
ale je fakt že když mi včera zesílil i po dni tak jsem čekala že zesílí i dnes, ale je fakt že v úterý jsem ho dělala odpoledne a dnes ráno a to je vlastně málo času
jsem to ale blběna ![]()
@chivavinka
to bude v pohodě. Ale znám ty pocity, je to na zešílení
a navíc jsi ještě před menstruací. Po termínu budeš mít čáry jak blázen ![]()
@nikolkan17 nejsem před MS dnes už mám reálné 2 dny zpoždění. Ale asi je to ještě málo no ![]()
@chivavinka aha já to pochopila tak, že teprve čekáš na ms. To vůbec nevadí. Mohla jsi otěhotnět dýl a teprve se to rýsuje. Já mám až týden po zpoždění dvě stejné čáry
@nikolkan17 ja jsem magor na měření BT a tedy i vím kdy proběhla ovulace, ale samozřejmě dal je to velká neznámá
tak budu doufat že zítra zesílí ![]()
@chivavinka musíš věřit a bude to dobré. Každopádně je to osud 🍀
Ahoj tak já si včera přečetla vaši diskuzi a nevydržela. Dneska ráno dvě tučné dálnice
po tolika letech snažení to vyšlo. Ve středu ještě na krev na potvrzení
![]()
Takže se hlásím na řijen ![]()
@pery33 tak to je paráda, gratuluju.
Já se teda na potvrzení z krve vyprdla, když těhotenský test sílíl a půjdu až na první kontrolu (18.2). Teď už mám krásně čárky na testu během chvíle. ![]()
@chivavinka děkuji ![]()
to já musím na krev, jsem po umelem oplodnění
Navic mam větší klid jak jsem pod kontrolou
@pery33 tak to naprosto chápu,
je skvělé že se zadařilo
teď budeme všichni vyčkávat aby srdíčko bylo i bilo ![]()
Ahoj holky, já jsem take po umělém, měla jsem štěstí a vysel nám první pokus, ale ještě se teď bojím abychom došli i ke zdárnému konci ![]()
Jinak já jsem dnes 4+4tt, byla jsem na krvi a mám přes 900jednotek hcg (přesně si nepamatuju).
@Barca2016 píše:
Ahoj holky, já jsem take po umělém, měla jsem štěstí a vysel nám první pokus, ale ještě se teď bojím abychom došli i ke zdárnému konci
Jinak já jsem dnes 4+4tt, byla jsem na krvi a mám přes 900jednotek hcg (přesně si nepamatuju).
Nádhera
![]()
A jak jste na tom vy, čekáte první mimčo nebo už sourozence?
My máme doma 5ti lete dítě, to jsme počkali přirozeně a asi na 2.pokus ![]()
Druhé bohužel nešlo a nešlo, proto jsme vyhledali pomoc a vyšlo to. Ale než jsme si to přiznali, tak jsme se snažili 3 roky, tak my teď přijde až neuvěřitelné, že jsem těhotná ![]()