TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15069
26.1.21 11:20

Holky mam asi blbý dotaz, ale jaky termín porodu je přesnější ten vypocitany od začátku MS nebo od ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
26.1.21 12:12

Tak holky, na gyndu jdu pristi patek. Mam dlouhy cykly, takze vlastne ani nevim, zda neco bude videt :nevim: posledni MS byla 3.12. dle appky mi plodny dny vychazely nekdy kolem silvestra, ale sama nevim. Nikdy jsem je na sobe nepoznala, tak nevim jestli na gyndu nejdu moc brzo, ale sestricce jsem to rikala. TT mi v nedeli ukazoval 2-3. Nojo prvni tehotenstvi, tak jsem ze vseho vykulena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
26.1.21 12:35

@Dina31 taky čekám první 😁 ale ty už jsi o dost napřed :D já si dnes koupila digitální clear blue ale zkusím ho asi až 5. Února den před manzelovymi narozeninám ať to mám potvrzené. Včera jsem měla slabou čárku tak uvidíme zítra zda to bude sílit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.21 13:00

Ahoj holky. Tak já se k vám asi také přidávám :). Dva dny po vynechání menstruace 17.1 jsem si dělala test a byl negativní, což jsem byla i smutná, protože malé příznaky tam byly :nevim: Ve čtvrtek 21.1 jsem si dělala další test a ejhle byl pozitivní :dance: :D.

Nedávno jsem se přestěhovala do Portugalska, tak snad vám nevadí, že se přidávám do této skupiny, ale ráda bych si s někým povídala a měnila informace.

Na gynekologii mě sestřička mě objednala hned na další den pátek 22.1. Chtěla jsem mluvit s doktorem kvůli mé štítné žláze, co dělat. Protože na endokrinologii v ČR mi bylo řečeno, že jakmile zjistím, že jsem těhotná okamžitě nasadit tabletku navíc a přijít.

Pan doktor mi udělal už i ultrazvuk a viděl něco, co asi muže být těhotenství, ale je brzo to potvrdit. Vzal mi krev a mám přijít za dva týdny. Jen mi říkal, že teď je to 50/50, že to muže být i to mimoděložní těhotenství a musíme počkat na výsledky krve. Tak teď jen nevím zda to řekl abych byla realista, že to tak prostě je, nebo tam snad už něco viděl co se mu nezdálo?!

Dneska mi došly výsledky krve a už googlim o 106 :pocitac: Konečně už vím i svoji krevní skupinu po 30 letech :D (nulka negativní). V den odběru jsem byla 4+5tt od poslední menstruace a moje hodnoty b-hcg 53mU/ml. Jak to mate vy?

Omlouvám se, že tak spamuju, ale asi se potřebuji vykecat :oops: Mějte se krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.21 13:52

Ahoj holky, zatím prosím anonymně. Nechci nikde nic psát veřejné, když o tom rodina ještě neví. Já tedy mela jasně pozitivní testy taky brzo už 26DC, žádné duchy jsem nelovila. Dnes jsem 33DC. podle MS 4+5 TT. K doktorce jdu na první kontrolu a potvrzení až 4.2 ale i tak možná bude ještě brzy. Doufám že bude vše v pořádku. :-) držím všem palce. S.

• Citovat
  • Upravit
135
26.1.21 18:04

@BebeG Vítám Tě tu :) Jsem ráda, že se to tu pomalu rozrůstá. Mě brali krev v neděli (což bylo 4 + 2 tt) a měla jsem hodnotu 1006 mIU/ml. Ale hodnoty jsou prý hodně individuální, hlavně by se na začátku měla hladina asi každých 48 hodin zdvojnásobit.
Jinak já jdu na gyndu až 22.2. což bude 8 + 3 tt, takže už by mělo být snad vše vidět i :srdce:

Držím všem palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.1.21 18:46

Holky, nenechte si kazit radost z těhotenství. :hug: Sama klidně přiznám, že krátce po počůraném testu už jsem hledala jestli je založená skupina s mými termíny porodu. Však je to přirozený, většina z nás chce sdílet radost a družit se :-)
Přeji vám, ať vám to klapne a na podzim držíte v náručí svá miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
26.1.21 19:14

@Lada84 😁 Jo to jsem přesně ja, ja mám jen včerejší a dnešní test a žádné potvrzení od doktora a už jsem tu taky :dance: snad neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.1.21 19:22

@chivavinka já jsem na tom podobně, ale důležitý je myslet pozitivně 😁 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
26.1.21 19:46

@Jiriiinka to určitě. Pro mě to po roce snazeni byl hrozný šok najít druhou čárku, tak doufám, že to vše klapne a všichni se svého uzlicku dočkáme. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
26.1.21 22:18

Holky, prosím, máte zkušenost s nějakými těhotenský i vitamíny? Je důležité něco brát? Beru jen obyc kyselinu listovou a nerada bych to podcenila? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
26.1.21 22:22

@BebeG ahoj, jakou krevní skupinu má tvůj manžel? Když jsi RH - musíš vědět co je on jestli + nebo -. Může být problém pokud by plod byl + ale dnes se na to prý da nějaká injekce a je to pak v pořádku ;) moc detailně to nevím jen mi to říkala doktorka když mi říkala že jsem + a tam tyhle problémy prý nejsou :nevim: každopádně držím palce ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.1.21 07:14

Ahoj holky, i já se sem snad můžu přidat ♥️️ mám 8 letého syna a před 2 roky jsem měla biochemicke těhotenství 😔 až teď se snad zadařilo. Ale znáte to, jak něco takového zažijete a pak vám dlouho nejde otěhotnět, pak najdete po dlouhý době druhou čárku na testu, tak se z vás stává šílenec v řešení druhých čárek, jestli je to ta správná a silná, tlustá, sílící atd 😅 Tak snad tady s vámi budu moct být. A třeba pro srovnání přidávám mé testy. Jsem dnes 21dpo, týden vynechána menstruace. Dálnice mám až teď tak 2 dny a i tak si stejně říkam, kde ty holky berou ty mega tlustý čárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
27.1.21 08:34

@nikolkan17 ahojky, tvoje čárka je nádherná, kez bych měla taky takovou. Mě to dnes přišlo že mi spíš slábne :nevim: žádné dítě ještě nemáme a snažíme se rok, tak se bojím že když už se teď podařilo že MS nakonec přijde, jsem jen 14DPO :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.1.21 08:44

@chivavinka a jak máš ty testy daleko od sebe? Pokud jsou od sebe jeden den, tak to ani sílit nemusí. říká se, že sílí obden. Já taky tady několikrát plašila, že čárka nesílí. Těšila jsem se na další den ráno a byla silnější. Fakt mi to taky sílí obden. I když tady teď machruju, plaším denně a zkoumám to pořád 😅
Na fotce u mě vidíš, že mi to 22.-24.1. taky nesílilo. Taky jsem tady plašila 3 dny 😂 Někdo píše, že na sílení čárky nezáleží. Já si myslím, že záleží. Když mi čárka sílit přestala, o miminko jsem přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí