TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15067
8.2.21 09:30

@sakasi ahoj, tak budu držet palce. Já jdu až příští týden ve čtvrtek a zda se mi to jako věčnost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.2.21 09:33

@chivavinka děkuju, jsem z toho pěkně nervózní.. Vůbec jsem to nečekala. Bojím se že mě budou strašit že je moc malé.. A ta nejistota ze tam ještě nebude srdíčko 😔 ještě ke všemu tam zrovna ten den je jiný gynekolog než ke kterému normálně chodím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
8.2.21 09:39

@sakasi hlavně klid, bude to ok. Držím palce, hlavně být v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
8.2.21 09:40

@sakasi aha a to nemůžeš říct že chceš pozdější termín? Na druhou stranu když sama víš že budeš 5 tt tak můžeš rovnou říct že je to ještě brzy. :hug: tak se zbytečně nestresuj. Určitě to bude v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
8.2.21 09:43

A co ostatní holky tady? Kdy vás čeká kontrola? Už jste objednané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.2.21 09:49

@chivavinka zkoušela jsem to ale zrovna tam byla jedna „příjemná“ sestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.2.21 10:15

Tak já byla dnes, na UZ malá tečka 😂 měla bych být Cca 4+6… doktorka tam potom měsíc není, tak proto tak brzy. HCG 3.1. 300, 6.1. 760 tak snad to vypadá dobře. Říkala, že pokud bude HCG ve čtvrtek na 1400 tak by mělo být vše v pořádku. Další kontrola až 9.3. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.2.21 10:43

Ahoj.
22.1 jsem byla na KET, v pátek pozitivní test, tento čtvrtek jedu na ultrazvuk a krev tak uvidíme.
Snažíme se s manželem skoro 6 let :nevim:
Podle MS mj vychází TP 8.10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.2.21 10:48

@Elesméra Ahoj, moc držím pěsti :hug: to je strašně dlouhá doba :( taky jdu ve čtvrtek a termín bych měla mít 9.10 myslím ale že mi ho o pár dní posunou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.2.21 10:55

@sakasi
Díky, tobě taky držím palce :hug:
Vcelku je, ale my to tak nějak nechali plynout, všichni říkali že jsme v pořádku až v CAR zjistili špatný spermiogram :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
8.2.21 11:02

@sakasi tak to mě mrzí že to tam je takhle na prd. Ale určitě tam bude vidět aspoň něco a kdyztak si na srdíčko chvilku pockas. A nebo už tam bude, uvidíš. Myslím že takových netrpělivě nás tu bude dost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
8.2.21 11:06

@Darwin22 to vypadá dobře :hug: 9.3 už tam bude vše co tam má být.

@Elesméra tedy to je dlouhá doba, to bych už byla na prášky. Já šla po roce to řešit s doktory a první šel chlap na spg a taky blbý, ale vitamíny mu pomohli protože po měsíci brání se nám poprvé zadařilo. Zkoušeli jste po zjištění spg i neco jiného než rovnou KET? Každopádně je skvělé že se podařilo po takoveto době, budu držet palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.21 11:48

5+4

Ahoj holky, já zatím anonymně, minimálně do první kontroly se s tím úplně moc nešířím. Každopádně jedno zlaticko už doma mám, takže už jsem trochu klidnější a například na krvi jsem ani nebyla. U doktora mě na kontrolu objednali na 6+6, už asi 3 dny je mi teda solidně zle od žaludku, ale ještě jsem nezvracela, minule těhotenství jsem na to dost trpěla, tak se obavám, ze mě to nemine. Ted mám spis paniku, aby to nebyla dvojčata 😂.

• Citovat
  • Upravit
420
8.2.21 12:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já zatím anonymně, minimálně do první kontroly se s tím úplně moc nešířím. Každopádně jedno zlaticko už doma mám, takže už jsem trochu klidnější a například na krvi jsem ani nebyla. U doktora mě na kontrolu objednali na 6+6, už asi 3 dny je mi teda solidně zle od žaludku, ale ještě jsem nezvracela, minule těhotenství jsem na to dost trpěla, tak se obavám, ze mě to nemine. Ted mám spis paniku, aby to nebyla dvojčata 😂.

Vítej ☺️️ máte v rodině dvojčata? My jo, první bylo jen jedno ale tentokrát, dva dny po zjištění těhotenství se mi zdál dost živý sen, za jsme byla na utz a tam byly dvě.. tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.2.21 12:09

@chivavinka
Je to doba :nevim: ale my se mezi tím vzali, pořídili si psa, užívali si život :lol:

Zkoušeli jsme vitamíny a po 3 měsících kontrola, nebyla tam žádná změna takže jsme se hned rozhodli pro ivf :nevim:
KET proto, že jsme nechávali dělat genetiku embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí