TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
5.2.21 17:54

@Barca2016 gratuluji a držím palce. :hug:

My čekáme první po IVF.
Je to po letech snažení, neúspěšných pokusech s pomocí i bez pomoci.
Věřím že to tentokrát vyjde, tentokrát mám i neschopenku. Takže jsem hodila všechen stres za hlavu a asi to pomohlo :-) :lol: 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.2.21 18:01

@pery33 tak to je bezva, držím palce ať je vše jak má :kytka:
No i mě neschopenku nabídl, zatím jsem ji odmítla, nemám fyzicky náročnou práci, navíc teď tak z poloviny pracuju z domu z home office… Uvidím, ale kdybych nějak začala cítit, že je to moc nebo samozřejmě mi to doktor doporučil jít na rizikové, tak nebudu váhat… Práce je jen práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.2.21 18:09

@Barca2016 já se rozhodla kvůli covidu a pak kvůli práci. V práci napnelizmus a vůbec se mi nechce dohadovat, že svou práci z domu stíhám a mí podřízení taky. Navíc jsem viděla co mne v leden-březen bude čekat. Tak jsem si zbalila věci a šla prvně na vyklidňovací a množící proces na neschopenku. Nelituji a doporučuji tomu kdo by váhal :mrgreen: :mrgreen:
Fakt ten klid u mne udělal hodně.

Tak se opatruj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.2.21 18:11

@pery33 díky i ty se opatruj a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15071
5.2.21 18:17

Holky proti vám jsme my žabaři. Čekáme teď první miminko po roce snažení. Manžel šel v prosinci na spermiogram a dopadl špatně (to jsme to po roce konečně začali řešit). Začal jíst vitamíny a tak jsem v lednu tomu nedávala šanci, že za měsíc vitamíny asi nepomůžou, no a ono ejhle :nevim: takže to bylo velké překvapení, tak snad to vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.2.21 18:53

@chivavinka no paráda gratuluji :dance:
Ono se to nezdá, ale vitaminy, trochu se zaměřit na stres a hned je to lepší, taky jsme si tím prošli :lol: ale když se chce tak to jde, teda když nejsou úplně KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15071
5.2.21 18:58

@pery33 úplně KO nebyli, ale v car doporučili rovnou metodu ISCI a tudíž otěhotnět přirozeně se zdálo jako nemožné, tak je fajn že to takhle klaplo, ale asi se tím člověk nestresoval no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.2.21 19:00

@chivavinka no vidíš a jedna čiperka si cestičku probojovala. Moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.21 23:02

Ahoj:-)

tak my jsme taky pozitivni, podle kalkulacky TP 14.10. :srdce:

Vsem preju zdravy prubeh a at nam to vyjde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 23:16

Ahoj holky, taky se přidávám :) V pondělí pozitivní test, je to moje čtvrté těhotenství, bohužel ty předešlé nevyšly, tak pevně věřím, že to teď dotáhnu až do zdárného konce :kytka: Hodně štěstí všem! :*

• Citovat
  • Upravit
15071
5.2.21 23:45

Holky, mám asi blbý dotaz, ale jelikož se jedná o mé první těhotenství prostě se musím zeptat. Je problém mít v prvním trimestru sex? Nic mě netrápí co se příznaků týče a člověk si z pravidelného snažení celkem zvykl a prostě mám chutě, ale bojím se abych miminku neublížila? Četla jsem že dost holek po styku pak krvácí? Máte zkušenosti? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15071
5.2.21 23:47
@PlantBasedDennie gratuluji :palec: :potlesk: :hug:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky se přidávám :) V pondělí pozitivní test, je to moje čtvrté těhotenství, bohužel ty předešlé nevyšly, tak pevně věřím, že to teď dotáhnu až do zdárného konce :kytka: Hodně štěstí všem! :*

Tobě též gratuluji a oboum držím palce ať se zadaří až do konce :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.2.21 09:35

@chivavinka Myslím že jsi jedna z mála co má v prvním trimestru chuť :D Ale jinak si myslím že pokud nemáš žádný problém a nezakázal to přímo doktor tak bych se nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
6.2.21 09:42

@PlantBasedDennie juu gratuluji,
Já mám 16.10.
Tchán je 11.10. tak jsem zvědavá jak to dopadne :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15071
6.2.21 09:43

@sakasi ja ještě u doktora nebyla, jdu až za 14 dní 8o každopádně díky za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí