TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
11.2.21 08:49

@chivavinka @MWS díky moc holky. Už to snad bude lepší. Ale na kontrolu ke gynekoložce smím až nějak po karanténě. Takže jsem objednaná 22.2. do té doby budu mít nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.2.21 08:52

Já jdu dnes dle ms 6+1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 08:53

Dnešní ❤️️🙏 😇 Já jdu na krev a konzultaci na kliniku 16.2., tak doufám, že mi potvrdí prosperující 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
11.2.21 09:14
@Anonymní píše:
Holky na kdy jste objednané na první prohlídku? Včera sem se objednávala a sestra mi dala termín až na 9.3.21… to bych měla být nějak 9-10 týden, doufám, že bude všechno v pořádku do té doby.

Já jdu na kontrolu 25.2., to budu 6+5 podle ms. Chtěla jsem dřív, ale sestřička ne, prý ať je něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
11.2.21 09:14

@Rouzííí Taky mi podle kalkulačky (termínu ovulace) vychází TP na 20.10. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.21 09:15

@Rouzííí ahoj, super a blahopřeji, ať je to vše jak má být. Je byla také na ivf, ET 23.1. a 5.2. potvrzeno těhotenství z krve, teď netrpělivě čekám na kontrolu příští týden, zda je vše jak má :)
Já jsem testovala 5.den odpoledne a už jsem aky měli dušika :srdce:

@Anonymní píše:
Holky na kdy jste objednané na první prohlídku? Včera sem se objednávala a sestra mi dala termín až na 9.3.21… to bych měla být nějak 9-10 týden, doufám, že bude všechno v pořádku do té doby.

Já ti asi moc nepomůžu, jsem po IVF takže já šla na krev 14 dni po transferu, vlastně to vycházelo 3 týdny od oplodnění a v dalším týdnu jdu na utz a znovu krev a to budu 7+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 09:46

@MWS
Jééé, to je super a bylas už na prohlídce? :)
@Barca2016
Já našla dušíka už 4tý den :srdce: Prostě boží, měla jsem 6ti denní blastocystu A. Kolik HCG jsi měla po těch 14dnech v krvi? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 10:01

@Barca2016
A ještě se zeptám, jsi na neschopence, nebo chodíš normálně do práce? Já pracuji ve školství a zrovna s prvňáčky, takže strašně moc kontaktů denně, nejedeme distančně, mám neschopenku, protože jsem se bála, že třeba v půlce stimulace budu muset do karantény kvůli dětem a vše by se stoplo. Po transferu mi neschopenka zůstala, jen si tak říkám, jak to bude teď na kontrole první po transferu? Nechci se práci vyhýbat a rozhodně nechci zůstat celé těhotenství případně na neschopence, ale zároveň bych strašně ráda ještě alespoň dva tři týdny pro svůj vnitřní klid doma byla… Nevíš, jak to chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.2.21 12:11

@AnnMar ahoj, jak se ti daří? Držím palečky 🙂

Holky, jak to máte s první kontrolou? Já jsem objednána až na 10.3. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 12:47

@RiDaRi Já jdu 9.3… v kolikátým týdnu budeš až půjdeš?

• Citovat
  • Upravit
135
11.2.21 12:53

@RiDaRi ahoj. Už je to lepší. Dnes by mě měli pustit domů. Nejvíce mě dostalo když mi tu doktor líčil jak u mě pořád nemůžou „najít“ pozitivní protilátky. A že tedy i po tom co mě nechali 4 dny na covid oddělení, jsem negativní. Nevím jestli se tomu smát nebo z toho plakat. :D :,( :nevim:
Každopádně na miminko se podívá až moje gynekoložka toho 22.2.
Takže chápu všechny co teď čekáme na kontrolu. Já jsem ještě k tomu nervózní zda mimi zvládlo mou nemoc.
Jinak budu samozřejmě v domácí izolaci. Tak tu budu asi často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
11.2.21 13:01

@Rouzííí nebyla. Jdu 25.2., kdy bych měla být podle ms 6+5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.21 13:10

@Rouzííí já na neschopence nejsem, pracuji částečně z domu, takže jsem to zatím tak nějak všechno zvládla ututlat pomocí dovci (třeba na OPU), ET mi vyšlo na sobotu takže to jsem si udělal volný víkend a v pondělí jsem mohla fungovat.
O neschopence zatim neuvažuju. V CARu mi sice říkali, že by to z pohledu psychického klidu bylo na místě. Fyzicky náročnou práci totiž nemám…
Ale já nevím jestli by pro mě nebyli větší nervy být doma a čekat a mít čas přemýšlet nad tím jestli je vše ok, jestli vše bude OK a tak.

Nu ale uvidím po kontrole, když mi řeknou že bych z nějakého důvodu měla být doma, tak budu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.2.21 13:19
@Anonymní píše:
@RiDaRi Já jdu 9.3… v kolikátým týdnu budeš až půjdeš?

Na začátku 10 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
11.2.21 13:25

Ahoj holky, tak já byla dneska. Podle ovulace 5+5. Byl vidět plod 3mm ale zatím bez srdíčka. Za 14 dní jdu znovu. :) Určitě je lepší jít později. Někdy v tom 8-9 tt mě sestra objednala moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí