TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.21 19:00

@Darwin22 Ja bych zas spala furt, takze bych rekla, ze je mozny, ze nas to seminko takhle ovlivnuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.21 19:01

@Bbb90 Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.2.21 19:08

Ahoj holky, taky se k vám přidám :) snad to tím nezakriknu :) 9 dpo jsem objevila dusika, dnes jsem teprve 11 dpo ale carecka sili… Mám krátkou lutealni fázi…pouze 8-9 dní takže mesicky jsem měla mít už předevčírem nejpozději :) všem vám moc gratuluji… Jinak mě začaly nevolnosti už 8 dpo úplně stejně jako u předchozího tehu, takže se těším zas až do 5. měsíce.. 😂 snad ne dyl 😂 bohudík aspoň nezvracim, jen prostě nesmím mít hlad jinak je mi na zvracení ale přesto to nejde… 😂tak snad se moc nevyjim 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
8.2.21 19:45

@chivavinka tak já když jsem zjistila, že jsem fakt v tom, tak se to přesvědčení vytratilo a žádná intuice nebyla. Prostě jsem to měla na toho chlapce nastavené před těhu a než jsem nad tipy začala přemýšlet.

A jsem zvědavá, jestli to ta dvojčata budou. Ale měla jsem už 11 DPO ducha a teď dva dny slabou čárku. (Snad zítra zesílí🤞). Je to docela brzo. Ale zas nesílí nějakým rapidním tempem, tak snad ne.

A z těhu příznaků jen pnutí dělohy / v podbřišku navečer. Jinak je brzo, takže příčiny čehokoliv hledám jinde a ne v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.2.21 19:50

@MWS máš foto testiku? Taky mám slaboulinke čárky tak as zas těším na ranní testování 😂 a doufám že bude už silnější

Příspěvek upraven 08.02.21 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
8.2.21 19:50

@Darwin22 hledala bych příčinu jinde než v těhotenství. Jednak je brzo, jednak zprvu je typická spíš únava. Nespavost až kvůli břichu.

Zkuste 2 hodiny před spaním eliminovat denní a modré (studené světlo z obrazovek) světlo. Udělat si přítmí, svíčky a čaj z meduňky. V noci si nesvítit, ani mobilem, jen něčím s teplým, ideálně oranžovým světlem. A vypnout hlavu. Myšlenky prostě nechat na ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.21 20:10

@KikušaYasmin Ahoj, gratuluji!
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.21 20:12

@KikušaYasmin s tema nevolnostma to mam uplne stejne. K tomu se mi pridal nizkej tlak, ltery jaem nikdy nemela :lol:
Jelikoz je to moje prvni tehu, tak jsem sama zvedava co me jeste ceka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.2.21 20:21

@PlantBasedDennie děkuji I tobě ❤️️jo s tím jsem taky bojovala celé těhotenství 😂 😂 no mužem si tady vždy postěžovat I když nám to prd pomůže 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.2.21 20:35

@Darwin22
Celý den jsem strašně unavená, večer usnu, ale každou chvíli se budím, vstávám brzy ráno, mám strašně živý a divoký sny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.21 20:36

@KikušaYasmin 😂 🙏 Presne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.2.21 21:02
@Elesméra píše:
@Darwin22
Celý den jsem strašně unavená, večer usnu, ale každou chvíli se budím, vstávám brzy ráno, mám strašně živý a divoký sny :lol: :lol:

Přesně tak…pak až na bolest břicha občas večer žádný příznak 8o ale koukám, že hodně holek tu je bez…precijenom jsme ještě brzo no. Tak držím palečky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
8.2.21 21:07

Holky, já tak cítím podbřišek, až jsem dostala strach, že to zítra dostanu 😔 že se to neudrží. Chjo, tyhle strachy.

@KikušaYasmin nemám. Mrknu, pokochám se, vnutím pohled manželovi a hned vyhazuju. Připadá mi nehygienické si to schovat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.2.21 21:09
@MWS píše:
Holky, já tak cítím podbřišek, až jsem dostala strach, že to zítra dostanu 😔 že se to neudrží. Chjo, tyhle strachy.@KikušaYasmin nemám. Mrknu, pokochám se, vnutím pohled manželovi a hned vyhazuju. Připadá mi nehygienické si to schovat 😁

Mě taky, teď už teda míň…v době MS mě bolelo dost, teď už jen večer…to je tím jak se děloha připravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
9.2.21 12:28

@Darwin22

Mě Teda ještě den před MS děsně bolel podbřišek, tak jsem byla smířená, že to dostanu, ale trvalo to tak hodku a pak už vůbec. Podbřišek mě někdy bolí nebo táhne když jsem dlouho na nohách a v noci mě bolí záda :roll:
Prsa někdy bolí, někdy táhnou a někdy o nich nevím :zed:
Jo a pokud mám hlad tak se mi chce :poblion: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí