Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Darwin22 Ja bych zas spala furt, takze bych rekla, ze je mozny, ze nas to seminko takhle ovlivnuje ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidám
snad to tím nezakriknu
9 dpo jsem objevila dusika, dnes jsem teprve 11 dpo ale carecka sili… Mám krátkou lutealni fázi…pouze 8-9 dní takže mesicky jsem měla mít už předevčírem nejpozději
všem vám moc gratuluji… Jinak mě začaly nevolnosti už 8 dpo úplně stejně jako u předchozího tehu, takže se těším zas až do 5. měsíce.. 😂 snad ne dyl 😂 bohudík aspoň nezvracim, jen prostě nesmím mít hlad jinak je mi na zvracení ale přesto to nejde… 😂tak snad se moc nevyjim 😂
@chivavinka tak já když jsem zjistila, že jsem fakt v tom, tak se to přesvědčení vytratilo a žádná intuice nebyla. Prostě jsem to měla na toho chlapce nastavené před těhu a než jsem nad tipy začala přemýšlet.
A jsem zvědavá, jestli to ta dvojčata budou. Ale měla jsem už 11 DPO ducha a teď dva dny slabou čárku. (Snad zítra zesílí🤞). Je to docela brzo. Ale zas nesílí nějakým rapidním tempem, tak snad ne.
A z těhu příznaků jen pnutí dělohy / v podbřišku navečer. Jinak je brzo, takže příčiny čehokoliv hledám jinde a ne v těhotenství.
@MWS máš foto testiku? Taky mám slaboulinke čárky tak as zas těším na ranní testování 😂 a doufám že bude už silnější
Příspěvek upraven 08.02.21 v 19:51
@Darwin22 hledala bych příčinu jinde než v těhotenství. Jednak je brzo, jednak zprvu je typická spíš únava. Nespavost až kvůli břichu.
Zkuste 2 hodiny před spaním eliminovat denní a modré (studené světlo z obrazovek) světlo. Udělat si přítmí, svíčky a čaj z meduňky. V noci si nesvítit, ani mobilem, jen něčím s teplým, ideálně oranžovým světlem. A vypnout hlavu. Myšlenky prostě nechat na ráno.
@KikušaYasmin s tema nevolnostma to mam uplne stejne. K tomu se mi pridal nizkej tlak, ltery jaem nikdy nemela ![]()
Jelikoz je to moje prvni tehu, tak jsem sama zvedava co me jeste ceka ![]()
@PlantBasedDennie děkuji I tobě ❤️️jo s tím jsem taky bojovala celé těhotenství 😂 😂 no mužem si tady vždy postěžovat I když nám to prd pomůže 😂
@Darwin22
Celý den jsem strašně unavená, večer usnu, ale každou chvíli se budím, vstávám brzy ráno, mám strašně živý a divoký sny
![]()
@Elesméra píše:
@Darwin22
Celý den jsem strašně unavená, večer usnu, ale každou chvíli se budím, vstávám brzy ráno, mám strašně živý a divoký sny![]()
Přesně tak…pak až na bolest břicha občas večer žádný příznak
ale koukám, že hodně holek tu je bez…precijenom jsme ještě brzo no. Tak držím palečky všem
Holky, já tak cítím podbřišek, až jsem dostala strach, že to zítra dostanu 😔 že se to neudrží. Chjo, tyhle strachy.
@KikušaYasmin nemám. Mrknu, pokochám se, vnutím pohled manželovi a hned vyhazuju. Připadá mi nehygienické si to schovat 😁
@MWS píše:
Holky, já tak cítím podbřišek, až jsem dostala strach, že to zítra dostanu 😔 že se to neudrží. Chjo, tyhle strachy.@KikušaYasmin nemám. Mrknu, pokochám se, vnutím pohled manželovi a hned vyhazuju. Připadá mi nehygienické si to schovat 😁
Mě taky, teď už teda míň…v době MS mě bolelo dost, teď už jen večer…to je tím jak se děloha připravuje
Mě Teda ještě den před MS děsně bolel podbřišek, tak jsem byla smířená, že to dostanu, ale trvalo to tak hodku a pak už vůbec. Podbřišek mě někdy bolí nebo táhne když jsem dlouho na nohách a v noci mě bolí záda ![]()
Prsa někdy bolí, někdy táhnou a někdy o nich nevím ![]()
Jo a pokud mám hlad tak se mi chce
![]()