Poradna duly
Jana Čurdová
MONDIKU
Ja si zatim vzala velikost ktera mi je ted, podprsenka je fakt bomba, je bez kostic a hrozne prijemna, jeste kdyz mi ted trocha povyrostou bude stale ok, po porodu nebo pred si koupim jeste aspon o cislo vetsi
u prvniha ditka jsem mela dve a stacili
ja mam normalne vetsi C a tu kojeneckou sem si vzala D je bez vystuzi takze kdyz jeste povyrostou bude
Meli ted v Lidlu akci,ale meli nejvetsi cislo B
coz sem se musela smat
no pritel byl smutny, chtel nejaky adidas ci nike ale nemeli vubec velikost
ale nakonec jsme objevili v Daichmanu jeho velikost a i se mu libili
ale chudaci chlapy ze?
ja doufam, ze mala bude mit nohu po me, jinak bude chudak
Kamaradka ma nohu 44 a ma hrozny problem boty na podpadku nebo tak sezene jen vyjmecne. Jinak DR rikala, ze se musim setrit, ze brisko me boli z unavy, mam brat ohled na to, ze jsem tehu ![]()
ahoj holky,
k těm podprdám, já měla normálně C a teď mám E, o dvě velikosti, hruza…zatím jsem tedy nekoupila tu kojící, ale takovou „babkovskou“ mám z C&A a je příjemná, akorát tedy není to nic extra moderního
mě právě kámoška říkala, že tu kojící ať si koupím až po porodu, že mi to ještě vyroste, no to snad budu mít F nebo co, už ted se toho hrozím. Manžel je sice rád ale já to tahám na těle a pořád mi to někde překáží
hlavně se pak bojím, že je budu mít vytahaný až na břicho ![]()
Jinak muj manžel má zase docela velký nos, tak si furt děláme srandu, aby to malá nezdědila po něm, protože na jendý fotce z UTZ to vypadalo, že má už ted velký nos ![]()
Ty jo dneska hned po ránu jsem byla vytočená, tchýně opět roznáší drby a intrikuje proti mě a mým rodičům, navíc do toho zatahuje lidi, který za nic nemužou, pěkně mě to vytočilo. Asi tam přestanu uplně jezdit, protože ta její falešnost už mě začíná fakt sr*t…do svatby bylo vše OK, jenže pak svatba nebyla podle ní ale podle mě a od té doby se se mnou nebaví a neustále proti mě nasazuje. Už ani manželova segra se se mnou nebaví…no co já je k životu nepotřebuji, ale někdy mě fakt vytočí, už kvuli tomu, že to pak odnáší i jiní lidé…sorry že jsem to tady na Vás taky vyvalila, ale nemám to komu říct… ![]()
HANNAH jen si zanadavej
Tak to se ti dost zvetsili
ja ze zkusenosti rovnou kojici nac utracet jeste za nejakou kolem
kojici je dost moderni (tedy jak ktera) ale ta moje ma uzke raminka, ale drzi fakt pevne
takze spokojenost
A co jsem slysela okolo zkusenosti… tak vetsi prsa se vytahaji mnohem lepe nez mensi
ja to pak vidim asi na plastiku
nejdrriv tedy udelam banku
![]()
Elis monitor ani váhu sem nepotřebovala prcek spál s náma takže monitor sem byla já
odsáváčku sem kupovala v DM a použila sem jí asi
2× a teploměr mám z lékárny…chuvičky je dobrá věc ty sem použí vždy když Larča spala a já byla venku na zaharadě ![]()
podprsenku mám pořád z kosticema ona mě netlačí a sem s ní spokojena je mi akorát…u prvního kojení sem taky neměla kojíci podprsenku a mylsím si, že mi prsa drží tvar.
Ivet - no právě to jsem taky slyšela o těch prsou, ta plastika by nebyla marná, ale to bych tu banku musela udělat taky
![]()
jo a Hannah moje tchýně je asi stejná ale ta mě pomlouvála ještě před svatbou já tam už nejezdím on sem tak jednou za 3 měsíce nakoupít plno věcí který sou zbytečný jako třeba zateplenou kombinézu do které malá doroste v léte nebo šatičky na zimu a tak když jí to v dobrém umyslu řeknu at zbytečně neutrací nebo at se zeptá na velikost či klidně můžu jít nakupovat s ní tak se urazí. mě to štve že sou takové vztahy protože sem hodně na rodinu ![]()
KACKO: ja mam velke prsa a kostice me tlacila do briska. bylo to neprijemny. sem s podprsenkou spokojena. Hannah- ja bych si nejradeji nechala udelat lentilky zaslapany pod kobercem, ale pritel rikal ze kdyby neco, ze by i prispel (zaplatil) ale tak leda modelaci
vyjde to levne, je to bez rizika
![]()
já mám taky velká prsa ale zatím mě to neomezuje tak uvidím jak to bude pokračovat třeba si jí pak budu muset koupit uvidíme ![]()
kačka - no tak to máme podobný, já jsem celkem ráda, že bydlím 150 km od nich, akorát že mý rodiče bydlí blízko manželových, tak to tak trochu odnášejí místo mě. holt některý lidi jsou fakt hrozný, nechápu co jim jako ty pomluvy a intriky přináší, jako nějaky uspokojení nebo co…jinak pro naši malou ona kupuje taky šatičky a velikost 3-6 měsíců, což bychází na zimu, tak taky nechápu jestli u toho nepřemýšlí nebo co…a když něco řeknu tak je samo zle…
holky to je stejně nefer, my musíme nosit prsa a chlapy si s nima jen hrajou, 9 měsíců nosíme miminko, musíme rodit, máme MS, pak máme přechod…a oni si jen užívaj
![]()
Jo a zapoměla jsem, postýlka je pěkná, akorát tedy to povelčení není tak pěkně barevné jak na té fotce, jsou to takové bledší barvy tak to mě docela zklamalo, ale jinak ok…dneska si asi dám k obědu langoš… ![]()
Ivet, tak se hlavne setri!
Hannah, no, prave, ze muj pritel ma nejen velkou nohu, ale i nos, takze taky doufame, ze i nosik bude mit po mne
.
Jinak ze vztahu v rodine si nic nedelejte, je to vsude, u nas to neni o nic lepsi, ja svou budouci tchyni vidim jednou za cas na chvilku i presto, ze bydli ve vedlejsim meste a uplne mi to staci. Ona se nastesti do nas nedere, jinak by bylo zle, ale ze zacatku to bylo taky krusne. Vubec si s ni nerozumim, ale na obcasne navstevy je to v pohode.
Pokud jde o ty podprsenky, tak jsem si ted akorat koupila vetsi bez kostic, prsa nic moc, ale nejakou uz jsem uz potrebovala. Ja mam ted z dvojek tak trojky a tizi me na hrudi, tak mi to je nepohodlne, ale mnohe z vas maji jeste o dost vetsi, tak si asi nemam na co stezovat…
Elis 1 píše:
Mě doktor taky nedělá pokaždé ultrazvuk. Myslím, že mě ho dělal jen jednou nebo dvakrát. Ale taky bych budulínka viděla ráda častěji.
Ale pořád lepší, než doktorka, ke které jsem chodila dříve. Ta ani žádneuj ultrazvuk neměla a ani mě nevyšetřovala čípek, proto jsem radši přešla jinam.
Včera večer jsem si vyhledávala elektrický teploměr, elektrickou odsávačku, monitor dechu a kojeneckou váhu. Zatím mám ale vybraný jen ten teploměr. Jaké značky máte holky vy?
El. odsávačku bych ještě nekupovala… co když nebudeš mít mlíko (nebo tak)??
Pak by to byla zbytečná koupě
S tím bych určitě počkala… Na el.teploměr jsem slyšela skoro samá negativa, prý nejlíp měří klasické digitální… taky jsem ho chtěla, ale když jsem to četla, tak jsem si to rozmyslela. S Anetkou jsme to taky zvládli jen s obyč digitálem. A co se týče monitoru, tak ten máme i s chůvičkou v 1 od Angelcare a spokojenost ![]()
Jo a koj.váhu jsem tedy nekupovala, ale ani jsme ji nepotřebovali ![]()
Jinak všechny zdravím ![]()
Dnes jsme byly s Anýs ve městě a v Tescu na nákupu, tak jsem neodolala a koupila Anetce plavečky
a mimču plíny a ubrousky, co mají teď v akci… na začátek nám to stačí ![]()
Hani, z tchýně si nic nedělej - teda pokud to jde
snaž se být v klidu, ať to nepřenášíš na mimčo
známe to tu asi všechny, holt si rodinu nevybíráme
já vím taky své… ![]()
zvizatinka píše:
Hani, z tchýně si nic nedělej - teda pokud to jdesnaž se být v klidu, ať to nepřenášíš na mimčo
známe to tu asi všechny, holt si rodinu nevybíráme
já vím taky své…
no jo asi je to všude… ![]()