Poradna duly
Jana Čurdová
Holky klokanky vubec nejsou zdrave pro vyvoj kycli, lepsi je sehnat satek nebo ergonomicky nositka
ja nepouzivala ani jedno, ted sem chtela klokanku a jak sem se o to zajimala tak klokanku nedoporucuji
je pravda, ze ted znamy mala ma problemy s nozkama prave s klokanky
do tohodle se vyplati investovat, takze kdyz budou kacky koupim si satek ( prej to zavaze fakt kazdy) jen se toho nebat
holky jedem mrknout do par bazaru, tak sem zvedava, pa pa
Šátek si chci také koupit. Kamarádka na něj nedá dopustit. Uvázat se to člověk prý naučí velice rychle.
Ivet+ mascha - tak to si pak budeme vzájemně radit se šátkováním ![]()
já právě taky četla o klokankách, že jsou blbé na nožky a ty šátky to mě docela láká, navíc píšou, že je lepší koupit už používáný, že se prý lépe uvazuje, já mám ve sledování ted na aukru jeden asi za petikilo a je kvalitní, dotyčná ho koupila na www.sanami.cz a moc nepoužívala, tak uvidím. já si taky myslím, že ty uvazy se člověk naučí, že jde o zvyk a pak člověk nabude i tu jistotu…
mascha-vítám tě tu u nás ![]()
když já jsem na šátek asi mocpohodlná
ta manduca je pro mě ok,jen jí nasadím,dám do ní mimi a frčíme,se šátkem je piplačka,proto do něj nechci-sem děsná co?
ale já si život zjednodušuju jak jen to jde ![]()
Ahoj. Taky vítám novou srpňačku
.
Pavli ten Duster je fakt krásnej a za ty peníze super, ale nový auto fakt strašně rychle ztrácí na hodnotě a ojetej se teď asi ještě nesežene.
Beru, to je jasný, budeme mít 2 děti, musíme si to zjednodušovat jak to jde. Ale myslím, že tan šátek nemusíš pokaždé převazovat.
Mascha vítám Tě
to máme termín kousek od sebe, já mám 27. ![]()
Co se týče šátku, tak jsem ho měla i na Anetku a byl fajn, měla jsem volné ruce, takže jsem mohla i vařit a tak
a zavazovat se to naučíte rychle
i když já používala jen jeden úvaz…
Hani s tou pánví jsi mě pobavila
Beru váleček - to je taky dobrý
Mně manžel neříká jinak… a taky jsem si všimla, že mi teď nějak vyskočilo břicho.. už to začíná!! ![]()
Moc Vám všem děkuji za přivítání.
Kamarádka, která šátek používá, převazuje pokaždé znova, ale je to opravdu rychlovka. Úvaz má za půl minutky hotový. Jde určitě o praxi, ale to se určitě rychle naučíme.
Zvizatinka, to jsem ráda, že máme termín takhle blízko. Všimla jsem si, že holčiny tu jsou všechny většinou o něco napřed.
Vítám Mascha
![]()
Holky, já jsem též trošku pozaději, mám TP až 30. 8. Právě taky přemýšlím o šátku a asi si ho teda pořídím. Ty uzlíky - myslím, že jak píšete, zvládneme brzo.
Jinak s tím Dusterem - počkáme, až se cena troooošku víc sníží ![]()
zvizatinka píše:
Mascha vítám Těto máme termín kousek od sebe, já mám 27.
![]()
Co se týče šátku, tak jsem ho měla i na Anetku a byl fajn, měla jsem volné ruce, takže jsem mohla i vařit a tak
Hani s tou pánví jsi mě pobavilaa zavazovat se to naučíte rychle
i když já používala jen jeden úvaz…
Beru váleček - to je taky dobrý
Mně manžel neříká jinak… a taky jsem si všimla, že mi teď nějak vyskočilo břicho.. už to začíná!!
holky že by jste mi dodali odvahu na šátek??a prodávají nějaký mega?já jsem trochu víc objemná
![]()
Zvizi on mi tak řekl zatím jen dvakrát,ale pokaždý tak něžně,že mu bylo odpuštěno,ale ví že sem i to nelíbí ![]()
Berusenko, dělají se i šátky 5,5 metrů dlouhé, tak se k nám klidně můžeš přidat. Podle fotky mě, ale příliš objemně nepřipadáš
.
Mascha píše:
Berusenko, dělají se i šátky 5,5 metrů dlouhé, tak se k nám klidně můžeš přidat. Podle fotky mě, ale příliš objemně nepřipadáš.
no zdání klame-kor teď,jsem fakt hroch
to musím promyslet jestli teda šátek,nebo ergo nosítko-je někde stránka,kde píšou ty dobré značky šátků a hlavně ty úvazy?
berus - na stránkach www.nosenideti.cz je toho hodně a taky na tom www.sanami.cz
já byla cvičit, tak jsem se zas hezky odreagovala a protáhla, tak aspon dnes nebudou křeče v noci. Zítra poradna tak už se těším, dám vědět, jak jsem dopadla s výsledkama s cukrovkou.
tak pěkný večer ![]()
Mascha, vítám tě zde. ![]()
Tak jsem koupila bílý třičtvrťáky v HM, jsou strašně příjemný a řekla bych, že i vypadají dobře. Ale kraťasy jsem nikde neviděla a jsem za to ráda, alespoň jsem utratila míň peněz. ![]()
V Puntanele měli obrovský slevy jak na těhotenský oblečení, tak na oblečení pro děti a různý potřeby. Tam jsem koupila klip na dudlík, takový to noční světýlko do elektriky a skleněnou flašku.
A v CA jsem koupila takovej moc pěknej letní obleček pro mimiska s opičkou
. No je úžasnej. Jestli to zítra stihnu, tak ho vyfotím a dám ho do alba. Švagrová si ten šátek taky koupila, ale řekla bych, že v něm mimčo neměla ještě ani jednou. Asi neví, jak udělat ty uzly – no mě to příjde taky docela těžký uvázat. ![]()
Já už si příjdu taky jak sluně. Z postele se mě strašně blbě stoupá. I mamka už říkala, že se začínám pěkně opravovat. No a řekla bych, že se manželovi už moc teda nelíbím. Kolikrát na mě kouká tak divně. No a ty kalhoty jsem si koupila už radši velikost 44. Sice mě 42 padly perfektně, ale říkala jsem si, kdoví jak dlouho bych je mohla nosit. ![]()
Mascho, taky te tu vitam
.
Pajo, no, kdybych se citila jen skareda a oplacana, bylo by to dobre. Ja jsem si ale jeste pred tehu myslela, ze jsem aspon prumerne inteligentni a vzdycky jsem na sobe dokazala hledat jen to dobre, ted je to naopak. Prijdu si uplne blba, nic mi nedochazi a cokoliv udelam, mam pocit, ze to je k nicemu. A nevim, jestli to je jen tehotenska demence ci co
.
A jinak ja jsem pro sveho pritele hrosi ci sloni bruch
.
Holky, jak to budete delat s odsavanim hlenu miminka? Vim, ze kdysi byly takove ty gumove odsavacky, ale netusim, jak to je dneska…