TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
3.5.11 15:00

Holky klokanky vubec nejsou zdrave pro vyvoj kycli, lepsi je sehnat satek nebo ergonomicky nositka :-) ja nepouzivala ani jedno, ted sem chtela klokanku a jak sem se o to zajimala tak klokanku nedoporucuji :cry: je pravda, ze ted znamy mala ma problemy s nozkama prave s klokanky :cry: do tohodle se vyplati investovat, takze kdyz budou kacky koupim si satek ( prej to zavaze fakt kazdy) jen se toho nebat :-) holky jedem mrknout do par bazaru, tak sem zvedava, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
3.5.11 15:14

Šátek si chci také koupit. Kamarádka na něj nedá dopustit. Uvázat se to člověk prý naučí velice rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 15:23

Ivet+ mascha - tak to si pak budeme vzájemně radit se šátkováním :-)
já právě taky četla o klokankách, že jsou blbé na nožky a ty šátky to mě docela láká, navíc píšou, že je lepší koupit už používáný, že se prý lépe uvazuje, já mám ve sledování ted na aukru jeden asi za petikilo a je kvalitní, dotyčná ho koupila na www.sanami.cz a moc nepoužívala, tak uvidím. já si taky myslím, že ty uvazy se člověk naučí, že jde o zvyk a pak člověk nabude i tu jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 16:08

mascha-vítám tě tu u nás :kytka:

když já jsem na šátek asi mocpohodlná :oops: ta manduca je pro mě ok,jen jí nasadím,dám do ní mimi a frčíme,se šátkem je piplačka,proto do něj nechci-sem děsná co? :lol: :lol: ale já si život zjednodušuju jak jen to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.5.11 18:35

Ahoj. Taky vítám novou srpňačku :mavam: .

Pavli ten Duster je fakt krásnej a za ty peníze super, ale nový auto fakt strašně rychle ztrácí na hodnotě a ojetej se teď asi ještě nesežene.

Beru, to je jasný, budeme mít 2 děti, musíme si to zjednodušovat jak to jde. Ale myslím, že tan šátek nemusíš pokaždé převazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
3.5.11 18:43

Mascha vítám Tě :kytka: to máme termín kousek od sebe, já mám 27. ;)

Co se týče šátku, tak jsem ho měla i na Anetku a byl fajn, měla jsem volné ruce, takže jsem mohla i vařit a tak :pankac: a zavazovat se to naučíte rychle :) i když já používala jen jeden úvaz…

Hani s tou pánví jsi mě pobavila :lol: Beru váleček - to je taky dobrý :cert: Mně manžel neříká jinak… a taky jsem si všimla, že mi teď nějak vyskočilo břicho.. už to začíná!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
3.5.11 18:44

Moc Vám všem děkuji za přivítání.
Kamarádka, která šátek používá, převazuje pokaždé znova, ale je to opravdu rychlovka. Úvaz má za půl minutky hotový. Jde určitě o praxi, ale to se určitě rychle naučíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
3.5.11 18:48

Zvizatinka, to jsem ráda, že máme termín takhle blízko. Všimla jsem si, že holčiny tu jsou všechny většinou o něco napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.5.11 20:04

Vítám Mascha :kytka: :kytka:

Holky, já jsem též trošku pozaději, mám TP až 30. 8. Právě taky přemýšlím o šátku a asi si ho teda pořídím. Ty uzlíky - myslím, že jak píšete, zvládneme brzo.
Jinak s tím Dusterem - počkáme, až se cena troooošku víc sníží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 20:17
zvizatinka píše:
Mascha vítám Tě :kytka: to máme termín kousek od sebe, já mám 27. ;)

Co se týče šátku, tak jsem ho měla i na Anetku a byl fajn, měla jsem volné ruce, takže jsem mohla i vařit a tak :pankac: a zavazovat se to naučíte rychle :) i když já používala jen jeden úvaz…

Hani s tou pánví jsi mě pobavila :lol: Beru váleček - to je taky dobrý :cert: Mně manžel neříká jinak… a taky jsem si všimla, že mi teď nějak vyskočilo břicho.. už to začíná!! :roll:

holky že by jste mi dodali odvahu na šátek??a prodávají nějaký mega?já jsem trochu víc objemná :think: :lol:
Zvizi on mi tak řekl zatím jen dvakrát,ale pokaždý tak něžně,že mu bylo odpuštěno,ale ví že sem i to nelíbí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
3.5.11 20:36

Berusenko, dělají se i šátky 5,5 metrů dlouhé, tak se k nám klidně můžeš přidat. Podle fotky mě, ale příliš objemně nepřipadáš :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 20:41
Mascha píše:
Berusenko, dělají se i šátky 5,5 metrů dlouhé, tak se k nám klidně můžeš přidat. Podle fotky mě, ale příliš objemně nepřipadáš :wink: .

no zdání klame-kor teď,jsem fakt hroch :oops: to musím promyslet jestli teda šátek,nebo ergo nosítko-je někde stránka,kde píšou ty dobré značky šátků a hlavně ty úvazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 20:53

berus - na stránkach www.nosenideti.cz je toho hodně a taky na tom www.sanami.cz
já byla cvičit, tak jsem se zas hezky odreagovala a protáhla, tak aspon dnes nebudou křeče v noci. Zítra poradna tak už se těším, dám vědět, jak jsem dopadla s výsledkama s cukrovkou.
tak pěkný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.5.11 21:40

Mascha, vítám tě zde. :kytka:

Tak jsem koupila bílý třičtvrťáky v HM, jsou strašně příjemný a řekla bych, že i vypadají dobře. Ale kraťasy jsem nikde neviděla a jsem za to ráda, alespoň jsem utratila míň peněz. :-D
V Puntanele měli obrovský slevy jak na těhotenský oblečení, tak na oblečení pro děti a různý potřeby. Tam jsem koupila klip na dudlík, takový to noční světýlko do elektriky a skleněnou flašku.
A v CA jsem koupila takovej moc pěknej letní obleček pro mimiska s opičkou :andel: . No je úžasnej. Jestli to zítra stihnu, tak ho vyfotím a dám ho do alba. Švagrová si ten šátek taky koupila, ale řekla bych, že v něm mimčo neměla ještě ani jednou. Asi neví, jak udělat ty uzly – no mě to příjde taky docela těžký uvázat. :zed:
Já už si příjdu taky jak sluně. Z postele se mě strašně blbě stoupá. I mamka už říkala, že se začínám pěkně opravovat. No a řekla bych, že se manželovi už moc teda nelíbím. Kolikrát na mě kouká tak divně. No a ty kalhoty jsem si koupila už radši velikost 44. Sice mě 42 padly perfektně, ale říkala jsem si, kdoví jak dlouho bych je mohla nosit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.5.11 23:25

Mascho, taky te tu vitam :hug:.

Pajo, no, kdybych se citila jen skareda a oplacana, bylo by to dobre. Ja jsem si ale jeste pred tehu myslela, ze jsem aspon prumerne inteligentni a vzdycky jsem na sobe dokazala hledat jen to dobre, ted je to naopak. Prijdu si uplne blba, nic mi nedochazi a cokoliv udelam, mam pocit, ze to je k nicemu. A nevim, jestli to je jen tehotenska demence ci co :nevim:.

A jinak ja jsem pro sveho pritele hrosi ci sloni bruch :-D.

Holky, jak to budete delat s odsavanim hlenu miminka? Vim, ze kdysi byly takove ty gumove odsavacky, ale netusim, jak to je dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí