TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
4.1.20 07:04

Udelala se mi bulka na kostrci a extrémně bolela. Nedalo se sedet, lezet, hybat - proste nic. Myslela jsem, ze pojdu. Po neaktivite lekaru jsem to mela velke a byla doporucena celkova narkoza. Fnes vim, ze jde o nejsky sinus, ale proc vznikl mi nikdo nedokazal vysvětlit. Mozna z toho klidoveho rezimu, jsk vicemene jen lezim. Tezko rict.

Ja mam monitor po prvnim synovi a je to jen o vetsim klidu, ale stoji za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
4.1.20 09:17

@kokli2 ty brdo.. Tak hlavně že je to už vše o. K a i prcicek to pěkně zvládl.. Tak už hlavně ještě aspoň měsíc vydržet a super.. Já asi zvolím taky ten starší monitor.. Pořád je o necelý tisíc levnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.1.20 21:19

Holky asi jsem se zblaznila ale dneska uz sem zacala pomalu prat veci na malou. Si rikam, ze kdyby nahodou tak at jsem pripravena :D podle dr ma mala v brichu malo mista, tak kdyby se rozhodla vykouknout driv. Uz taky perete? Budete si kupovat odsavacku mleka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
5.1.20 22:05

@stihacka ahojky.. Jj.. Já začínu prat taky tento týden.. Máš pravdu. Co kdyby už náhodou. Stát se může cokoliv.. Jinak odsávačku mám už taky koupenou. Pro jistotu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.1.20 23:20

Já chci taky už začít prát. Mám objednané věci do porodnice a plínky, tak až to dojde, rovnou sbalím i tašku. Odsávačku asi pořizovat nebudu dopředu, uvidím až potom podle situace.
Dnes jsem 33+0, poslední týden mi tvrdne břicho čím dál víc, tlačí atd., nic hrozného ale lepší už to asi nebude, ale vždycky mi to připomene jak ten čas letí a že už se to blíží 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
6.1.20 08:05

Ja si rikam, ze zacnu prat pristi tyden, az chlapi odjedou na hory a budu mit klid. Chci si rovnou s klidem i sbalit do porodnice. Tento tyden mam za cil pohnout s diplomkou. Jsem ji chtela mit do konce prosince, ale nejak jsem se k tomu nedostala.
Ale uz mam nachystanou autosedacku s vecmi nabcewtubdomu pro prcka. Mam tam takovy fleecovy fusak do vajicka, chlupatý overal, co koupila mamka. To bude na cestu domu stacit. Zbytek si dam do kufru. Jsem ted pozorovala, ze vetsina zenskych jezdila do porodnice s temi malymi kufry na koleckach, coz mi prijde prakticky ve finale, do jedne pulky si hezky slozim obleceni a do druhe ten drogisticky zbytek a nebude nic zmackaneho.

Mam odsavacku po malym rucnim, ale nebudu se strresovat. U prvniho jsem se fakt snazila poctive kojit a delat vsechno pro to, aby to slo, ruzne caje apod. Po tydnu stejne v noci mliko nebylo a musela jsem dat UM, od te doby to bylo tak vzdykcy, pres den se kojilo a na noc uz UM, jinak by prcek umrel hladem. Ve finale jsem kojila 3,5mesice, pak jsem se ráno probudila a mliko proste nebylo. Malej presel plne na UM v kombinaci s kasi rovnou a jak krasne papal, vypil vzdy tech 180ml/2,5h. Ve finale stejne byl drobecek a v roce mel 7.2kg 🤩 vrstevniky dohnal az letos v podstate, kdy se vytáhl behem mesice o dobrych 15cm.
Nema se cenu stresovat, ze nejde kojit, ono se to akorat prenasi na mimose a ten je pak taky nevrlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
6.1.20 11:50

Holky čau.. Dneska jsem byla na další kontrole. Takže dneska by to mělo být přesně 33 tt a váha malé by měla být 2200g to mám v prukazce, ale když malou měřil říkal něco kolem 2156g i když doktor říkal něco v tom smyslu, že je menší než by měla být.. Tak já fakt nevím.. Další kontrolu mám za 14 dní. Já jsem už z toho opravdu jelen..Pak se k tomu už nějak nevyjadroval. Co si o tom myslíte holky. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
6.1.20 12:19

@Hedit bych se nestresovala, ja musim pristi tyden na dalsi ultrazvuk, protoze to vypada, ze je prcek malickej. Ale výživa mu dnes sla hezky, tak ho pristi tyden premeri. Ja ted pri tom vsem sama kilo shodila, tak mozna proto ted nepribral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.1.20 16:29

@Hedit no vidis, a me tvrdila doktorka na velkem utz ve 32+3tt ze ma mala 2kila a ze bude velka. Tak si vyber, fakt co doktor to nazor. Tak se nestresuj. Ty nase miminka vi urcite co delaji :)
@kokli2 drzim palce, hlavne se nestresuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
6.1.20 17:29

Já jsem z toho holky blázen teda.. Když jsem tam byla naposledy tak říkal že 2000 g. To bylo před 10 dny. Dneska 2156 g tak za 10 dní nevím kolik má být ten váhový odhad.. No každopádně jdu tam za 14 dní. Tak uvidím. Snad bude vše o. K. První syn měl v den porodu 4100 g a 52 cm. No každopádně byl velký. Ale teď to bude holcicka. Tak uvidím příště..

Zítra jedu holky koupit nový monitor dechu. Na VZP mám ještě 1500 Kč k čerpání pro těhotné. Tak to budu mít lepší jak kupovat použity. A pak ho můžu se pokusit prodat. I se zárukou. Třeba o něj bude zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
8.1.20 18:45

Cauky devcata, tak ja uz mam vse vyprane, vyzehlene, nakoupene a ted uz muzu jen cekat na Adelku :D a co vy? Jinak uz mi to bricho zavazi, si ani boty nezavazu :lol: mala tak kope az to boli. Hlavne vecer a v noci, tak doufam, ze po porodu se ji ten rezim otoci a bude v noci pekne spinkat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.1.20 21:15

@stihacka já chtěla začít příští týden, manžel jede se synem na hory a budu mít klid.

Mě břicho až tak nepřekáží, mám nahoře 4,2kg ;-) tak uvidím v pondělí, co řekne doktorka po novém velkém ultrazvuku. Jak jsem měla problémy se zánětem, tak jsem nejedla moc a pak po propuštění z nemocnice mi zase dělaly špatně antibiotika, takže jsem zvracela. Ale s prvním synem jsem šla do porodnice s 6kg nahoře a měl krásný 3kg a 49cm :-) Třeba nemám sklony k přibírání v těhotenství, já přibírám totiž mimo něj mnohem líp v pracovním procesu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
9.1.20 10:22

Holky tak já nabrala zatím 6 kg doufám, že to už moc nepůjde nahoru.. Stačí úplně. Jinak začnu prat asi koncem týdne.. To už vlastně je :lol: to tak šílené letí..
Tak se holky zatím držte.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.1.20 10:51

Ahoj holky, já peru dnes. Zjistila jsem, že toho mám nějak moc a vše malé, tak aby chudák za měsíc nechodil nahý :nevim: :lol: A to ještě doufám, že se to nesrazí v sušičce. Ale zatím nemám odhad na ty velikosti, tak budu kupovat až co bude potřeba.
Skříň nemám nachystanou, tak žehlit budu až někdy potom a rovnou skládat do skříně.
Já přibrala 12 kg, ale všichni mi říkají kde to mám a že mám malé břicho. Ani mě nějak moc neomezuje i když už se šetřím ;)

Holky, co plínky? Já koupila na zkoušku Bella Happy 2-5 kg do porodnice a 3-6 kg Dada a Baby Charm. Tak uvidím, co bude vyhovovat a když tak budu zkoušet další.

Věci do porodnice mám taky tak nějak pokoupené, tak to jen dát vše dokupy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
9.1.20 18:43

Jsem se dnes vypravila na drobny doplnujici nakup veci do porodnice, zasob vlhcenych ubrousku, baliku plen, vlhceneho toaletniho papiru do porodnice, jedne lahve a UM. No rekneme cesta mall, benu lekarna, tesco… Vsude jsem platila min. 700,– ale snad uz mam vsechno. Jsem vyuzila akce na mall na linteo a pampers. Dostala jsem navic hezkou deku pro mimoska a jeste pulrocni predplatne casopisu Maminka.

Nakonec nebudu muset malemu nic prepirat a zehlit :dance: Mamka se nabidla, ze to udelala, ze se na to tesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí