TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
2.2.20 12:37

@kokli2 ty máš nachystaný kufr? To já mám tašku do porodnice a pak další tašku kterou si nechám dovést. Já jen abych toho neměla málo i tak mi přijde že toho mám dost. @stihacka taky vařím uklízím prostě normál, v pátek jsem běhala s mamkou celý dopo po olympii :lol: a atejně se budím a taky někdy čumím do zdi a oddychuju ach jo😀 😀 🙏🏻a na malou jdu tak třeba 4× až někdy i 10× jak kdy, a ráno jsem jak mumie😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
2.2.20 12:45

Holky tal tp jste ciperky.. Ja jsem ráda když poklidim doma.. Mám hned břicho jak sutr az me začne píchat. Tak jdu vždy odpočívat. A zobnout magnesko.. Nevím jestli mi to dělá ta jizva z toho předešlého císaře ci co.. Ale je to mnohem náročnější teď jako před těmi 10 lety.
V noci taky spát nemůžu. Pořád se budim. Buď malá rádi nebo jdu na WC.. Je to už náročné. A ráno bych taky spala jak zabita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.2.20 13:08

@Bonbonka89 jo, mam maly kufr, takovy ten, co jde jak prirucni do letadla. Jak jsem travila dost casu v prosinci na pohotovosti porodnice tak to tam vetsina zen mela. Mam to tak akorat plny, pyzamo si neberu, pouziju ty nemocnicni stejne jako minule, obdobně zupan. Mam tam zabky do sprchy, pantofle pro sebe i muze, pak osusku a 2 maly rucniky na utirani zezacatku spodku, vim ze nam tehdy rikaly, ze je lepsi prvni dva tri dny nechodit curat na zachod ale do sprchy, rovnou se oplachnout a opatrne otrit, proto 2 na stridani, abych je pak mohla vzdy jemne premachnout a dat susit. Pak tam mam obleceni na cestu z porodnice pro me i prcka, vlhcene ubrousky pro maleho, vlhky toaletak s dubovou kůrou a obyc mekoucky toaletak, krem sudocrem, vlozky, porodni kalhotky a tasticku s drogerkou vc. cestovniho fenu (to mam z pracovnich cest jako standard), dudlik pro maleho. Nic zbytecneho navic, jidlo mi v porodnici chutnalo a za me ho bylo hodne vc. caje v pitnem rezimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.2.20 17:42

@kokli2 aha tak to jo😉 👍mám kromě toho fénu a přezůvek pro partnera asi to samý, jen mám 1 ručník, tak přibalím do druhé tašky., já si tedy přibalila kojíci košilku +přebalovací podložky., a svoji zavinovačku, aby si už od začátku na ni zvykala…nooo uvidíme. děkuji za popis😉 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.2.20 19:44

@Bonbonka89 ty papuce pro partnera jsem pred 9 lety nemela, ale ted to v Brne vyzaduji na porodni box, tak tam mam i pro nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.2.20 22:00

@kokli2 aha, tak já je taky přibalím, minimálně můžou zůstat třeba v autě a může si pro ně dojít..děkuji za info😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
3.2.20 13:44

Tak prcek mel dnes 2,8kg a ja nepribrala ani gram za 14dni. Zitra musim ale jet znovu k doktorce. Behem toceni monitoru jsem několikrát zvracela a ona se tim ta krivka rozhodila, tak musim znovu. A k tomu na krev, protože zvracim od patku narazove kazdou chvili zničehonic. To vim, ze u prvniho jsem mela posledni mesic taky a 2kg letela, nakonec se rozhodlo v den terminu necekat a do 2 dnu vyvolat porod. Z krve se pry uvidi, jestli nebude lepsi mi to i ted radsi driv vyvolat, nez mit malo zivin.

Pak ze je těhotenství nejkrásnější obdobi v životě zeny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
3.2.20 16:12

@kokli2 jej chůďa.. To je zvláštní, ze ke konci zvracis.. Ale žaludek je asi v tak sprcli ze se není čemu divit. Me zase nikdy nepalila zaha.. A teď už to začíná. Držím palce.. Aby jsi vydržela co nejdyl.. Ať je prcicek aspoň 3 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.20 17:32

Termín

Ahoj, termín mám 20.2.2020 tak jsem zvědavá :andel:  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
4.2.20 19:33

Holky čau.. Tak dneska jsem byla v té jiné porodnici.. No úplně super.. Jsem tak ráda, ze mě kamarádka ukecala ať jim tam zavolám.. Přístup na jedničku, empaticky příjemný pan doktro. No prostě paráda.. Byl opět trochu problem s ktg takže musím v pátek na kontrolu a pak se uvidí.. Jinak mám naplánovanou sekci na 13.2. Taky mi zvedl ještě dávku na tlak. Pořád to nebylo o. K. A měřit i doma.. Tak jsem vzorna.. A jak se máte vy?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.2.20 21:39

@Hedit ahoj, tak supr :D tak to uz za par dnu budes drzet miminko v naruci :srdce: to ti uplne zavidim.
Hlavne at vse dobre a bez problemu probehne. Budu rada kdyz pak pisnes jak se vam dari :srdce: uz bych to taky rada mela za sebou, ty konce jsou narocny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.2.20 10:26

Ahoj holky, zrovna jsem se chtěla zeptat, které miminko v této skupince bude první :) Já jdu zítra na první kontrolu do porodnice, protože můj dr má dovolenou tento týden, tak toho mám využívat a zaregistrovat se tam a potom se můžu ještě na ty dva týdny do termínu vrátit k němu. Jinak TP 23.2., líbilo by se mi 20.2. :D Doktor zatím říká každý týden, že se nic nechystá, poslíčky nemám, tak jsem zvědavá kdy co přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.2.20 10:36

Tak já mám termín už teď v sobotu 8.2. podle menstruace a podle ult jsem měla 3.2.poslíčky už mám, tak uvidíme kdy se nám nakrášlí a půjde ven😉 👍alkaždopádně teď v sobotu budu 40+0👌čekám to každým dnem a na kontrolu do porodnice když prej neporodím jdu 10.2., začínám být nachlazená což je taky bomba👌Dám Vám vědět😉třeba některá porodíte dřív jak já @Zuz90 @stihacka @Hedit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
5.2.20 11:36

Tak ja mam poslicky teda intenzivni, zejmena kdykoliv lezim a to mam tp az 26.2. Podle bricha nahore a tuhosti cipku, byt kratkeho ale uzavreneho, to na nic nevypada. A ja bych to klidne uz brala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.2.20 12:17

Ahoj holky, ted uz to tu zacina byt napinave :D ja mam termin 25.2 a tajne doufam, ze to bude driv. Vecer a v noci mivam obcas posliky tak uvidime. Zitra jdu na kontrolu k dr. :dance:
Ja uz se tak strasne tesim na tu prdolku :srdce: jinak taky zacinam byt nachlazena, takze opravdu bomba. Celou dobu nic, ani ryma a ted ke konci toto :roll: holky tak pak piste!!! :) :D a uzivejte jeste ty nase briska :) @Bonbonka89 ty joo, to uz muze byt klidne i dnes 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí