Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bonbonka89 tak to moc moc moc moc gratuluju
hlavně ať jste obě zdravoucke.
![]()
@Hedit @stihacka @kokli2 děkujeme, šlo to spontálně a samo jela jsem ve 20:00 do porodky s kontrakcema po 6 min, nejdřív mě chtěli poslat domů a pak se mě tam nechali naštěstí, a v 1:08 byla venku😍 ❤️️Bylo nás tady dost rodila jsem dokonce s jednou skoro zároveň..asi možná ten úplněk..nevím. tak teď jste na řadě vy❤️️😉přenášela jsem 1 den👍
@Bonbonka89 tak to jsi mela rychle
taky bych si to tak predstavovala
jsi u Milousu? Jeee ja uz se tak tesim az bude i to moje mimi venku ![]()
@Bonbonka89 no tak ma prvorodicku si strašně šikovná
fakt.. Až ti to závidím.. A jak se jinak cítíš? Je vše o. K? A co jolanka? Kolik holka váží?
@stihacka ano jsem u Miloušů @Hedit cítím se dobře, jen víš jak, jsem trošku šitá, tak se hůře sedí, jinak je vše oky, malinká je moc hodná zkoušíme kojit, chci být klidná, aby byla klidná i ona🙏🏻 ❤️️😊a Jolanka váha 2980kg a 49cm, holky taky se dočkáte, máte to za chvilinku❤️️❤️️😘
@Bonbonka89 no tak to je super.. Neboj i to kojení časem půjde
jste šikovné holky.. Zvládla jsi to krásne.. Si šikulka
![]()
Holky ahoj.. Tak zítra me to čeká.. Už začínám být nervózní.. Jak se máte vy? To tal neskutečně uteklo. To je mazec.
Zdravím holky, včera jsem byla u doktora dle Ms jsem 38+6 dle UTZ 38+3,doktor Když se koukal ultrazvukem na malou tak mi řekl, že mám hodně zralou placentu, ale nevysvětlil mi co to znamená pouze řekl, že pokud neporodim tak příští týden kontrola. Chtěla jsem se jen zeptat jestli nevíte co to znamená, jsem prvorodicka tak jsem ze všeho vyjukaná😅
@Hedit teda to uteklo, tak na vas budu myslet. At je vse v poradku
pak dej vedet ![]()
My dnes stehovali a uklizeli v tom novem byte. No jsem k. o. Ted jsme dosli domu. Tak pokud neporodim po tomto zaprahu
zitra mam prohlidku, tak treba uz se tam dole uz neco chysta ![]()
@Kristynkagr možná to znamená, ze už placenta ma to nejlepší za sebou a třeba už by ti příští týden porod vyvolali.. Těžko říct.. Taky tento termín neznám..
@stihacka moc moc děkuju. Hned jak budu schopná se ozvu.. Už se těším až malou uvidím.. Uteklo to šílené. ![]()
@Hedit píše:
Holky ahoj.. Tak zítra me to čeká.. Už začínám být nervózní.. Jak se máte vy? To tal neskutečně uteklo. To je mazec.
Tak hodně štěstí, držím pěsti ![]()
@Bonbonka89 ahojky, jak se vede holky? Uz jste z porodnice doma?
Holky zni to hrozne, ale ja vam zavidim, uz bych chtela mit mimose venku, ale podle doktorky a cipku to nevypada, resp vypada spis na prenaseni - pro zmenu. Jediný, co prej muze zkusit pomoct je sex a to bych musela muze doma potkat v dobe kdy nepadame jeden nebo druhy unavou ![]()
@kokli2 píše:
Holky zni to hrozne, ale ja vam zavidim, uz bych chtela mit mimose venku, ale podle doktorky a cipku to nevypada, resp vypada spis na prenaseni - pro zmenu. Jediný, co prej muze zkusit pomoct je sex a to bych musela muze doma potkat v dobe kdy nepadame jeden nebo druhy unavou
Já už taky. Hlavně přítel je nedočkavý, několikrát denně se ptá jestli konečně rodíme
Ale termín mám 23.2., dle MS až 27.2. a cítím se pořád úplně v pohodě, takže to v nejbližší době moc nevidím. Kontrola zítra ![]()