TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
20.1.20 16:49

@Hedit ahojky, tak super, ze mala tak krasne roste :) me ceka prohlidka az 30.1 tak se moc tesim. Minuly tyden jsem byla u dr a jen si poslechl srdicko. Byla jsem tam asi 2minuty a hned bral dalsi pani. No tak jsem zvedava jak to bude ted. Pak uz bych snad mela chodit na kontroly do porodnice. Jinak mala se pekne vrti az to boli. Uz sem hodne unavena, 5 lety syn mel nenecha chvilku odpocnout, jen kdyz je ve skolce. Doma uz vse balime na stehovani. Uz mam vse vyprane a nachystane, jen me stve, ze si to nemuzu uz pekne poskladat do skrinky pro malou. Za tri tydny se stehujem, tak je to trochu chaoticke :roll:
Jak se jinak citis? Ja uz ani poradne spat v noci nemuzu. Koupila jsem si kojici podprdu tak snad budu kojit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
20.1.20 18:49

@stihacka fakt??? Mě dělá právě ultrazvuk při každé prohlídce. A taky kontroluje čípek. Tak mě to udivuje.. Ale platila jsem si nějaké ty nadstandartni ultrazvuky, které neproplaci pojišťovna.. Tak jsem moc moc moc ráda. Že terezku vidím při každé návštěvě.. Jinak večer už sotva funim.. Je to pro mě už dost náročné. Břicho tvrdé a připadá mi, že tlačí na spodek každý večer víc a víc. Teď mi dělal doktor i vyter kvůli těm streptokokum. Mám teď poslední dobou takový tekutý výtok. Ale asi to k tomu patří. Ale chtěla bych si už zabalit i do porodnice.. Kdyby náhodou. A je super, že se budete stěhovat do svého.. Akorát to musí být pro Tebe už taky šílené vyčerpávající.. Teď bych se přestěhovat asi nedokázala :lol: :D jsem ráda, že někam dojdu.. Jinak jdu opět 29.1. Na další kontrolu. Tak se už těším. Moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.1.20 22:32

Ahoj holky, já jdu ve středu poprvé na ozvy ke svému gynekologovi. Jsem zvědavá kdy mě odešle do porodnice, byla jsem tam na kurzu a prý se teď může až do porodu chodit ke svému dr, ale každý to má jinak. Stěry na streptokoka mi dělal minule, tak se teď dozvím výsledek.
Jinak my od včera bydlíme v novém, postupně stěhujeme věci od našich, rekonstrukce bude ještě probíhat na jaře, konkrétně dětský pokoj, ale ve zbytku domu se dá bydlet. Tak jsem ráda, že se to cca měsíc před porodem zvládlo a konečně můžu taky hnízdit ve svém 😃 Dnes vyřízená i matrika, taška do porodnice skoro sbalená, tak jsem hned klidnější 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.20 23:23

Hlenová zátka

Maminky moc vás prosím o radu, dnes mám od rána docela silné poslíčky a už dvakrát jsem měla na papiru po utreni čirý hlen, nevím jestli se jedná o hlenovou zatku, jsem podle menstruace 35+5tt a nemám mimčo ještě hlavičkou dolů, bohužel má doktor dovolenou a kontrolu mám až za týden, tak teď nevím jestli to nějak řešit nebo nechat být, jsem prvorodicka. Děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
21.1.20 08:12

@Kristynkagr určitě si zajet do porodnice na vyšetření.. Nic tím nepokazis. Budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.20 12:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky trochu vam tu vazne komunikace mame stránku na fb únorcatka 2020♥️️🤰 kdybyste se k nam chtela některá připojit:) jsme tam aktivní kazdy den :D

A není to náhodou skupina unorcata 2020 -bazarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.1.20 12:24

@Zuz90 a v jakém jsi týdnu? mám to stejně i toho streptokoka, akorát Dr, mi napsala výsledek na email😉a na další kontrolu jdu teď ve čtvrtek a jestli bude dr děkat ozvy to by mě zajímalo, proto se ptám v jaké jsi týdnu děkuji@Kristynkagr nevím jak to má vypadat, ale u mě je čirý hlen normálka, jen nemám asi ty poslíčky, jen tvrdnutí bříška..napiš jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.1.20 19:17

@Bonbonka89 zítra první ozvy a budu 35+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
23.1.20 10:15

@Zuz90 tak jak pak jsi dopadla? Co ozvy? Vše v pořádku? A kdy máš nástup do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.1.20 12:46
@Hedit píše:
@Zuz90 tak jak pak jsi dopadla? Co ozvy? Vše v pořádku? A kdy máš nástup do porodnice?

Ano, vše v pohodě. Prý to zatím na porod nevypadá :D Říkal, že mě pošle do porodnice 37-38tt na vstupní vyšetření a potom to můžu do termínu dochodit k němu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
23.1.20 15:36

@Zuz90 no tak to jw paráda.. Hlavně ze je vše o. K. To je moc fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.1.20 13:25

Ahoj tehulky, jak se mate?
Ja byla dnes u dr, mala uz vazi 2890g a jsem 36+2. Tak jsem zvedava kolik bude vazit pri porodu. Akorat jsem trochu na rozpacich, doktor uz neposila do porodky na monitory. Az ve 40tt. Se synem pred peti lety jsem tam chodila a rodila 39tt. Tak snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.1.20 13:41

@stihacka Ahoj, mně dělal odhad naposledy ve 30tt, od té doby o váze nic neříká. Můj doktor taky říkal, že můžu až do termínu chodit k němu, ale monitor natáčí každý týden přímo on sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.1.20 18:19

@Zuz90 muj dr ani monitory nema. Tak nic nenatoci :nevim:
No snad to nebude vadit, hlavne, ze citim tu lumpacku jak se vrti :) i kdyz uz bych ji rada mela uz u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
30.1.20 20:40

@stihacka ahojky.. Tak ja byla na ktg včera i dneska. Byla jsem včera u svého dr. Ten monitor má a žádný problém tam neviděl. Ale kvůli tlaku me odeslal na vyšetření do porodnice.. Takže mi nasadili dopegyt rano a večer. Tlak jsem měla 150 ma 90 a má nějaké nepravidelné ozvy. Tak jsem měla strach. Nikdo mi nic neřekne jen když se pořád ptam a ptám.. To me štve.. Vyšetření čípku vypadalo, ze mi doktorka vyrve vnitřnosti a pak konstatuje, NO VY ASI OPRAVDU RODIT NORMÁLNĚ NEMŮŽETE 8o 8o 8o 8o tak můj doktor mi napsal sekci. Ja jsem už na ni psychicky připravena a doufám, ze mi to už nezmění. Pri prvním porodu preeklapsie a tlak před porodem 187 na 110 a po 7 hodinách v bolestech to dopadlo císařem..
Myslela jsem, ze me tam už nechají, ale nakonec me poslali domu, pac krev byla o. K..

Holky začínám mít docela strach… Jinak jsem dneska 36 +3 a váhový odhad 2930 g takže mesic do porodu a můj dr. Říkal ze za 4 týdny bude mít kolem 4 kg.. Jako můj první syn.. Mám i záznam toho kTG jestli tomu některá rozumíte, koukněte? Prosím 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí