TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
10.12.19 09:20

@Hedit Na otoky se mě ptá vždy, žádné nemám a tlak mám spíš nižší. Tak možná to zatím neřešil, že to bylo poprvé. Příště se na to zeptám.
Já nastoupím na MD asi 10.1., ještě si dovyberu dovolenou. Strašně to všechno utíká 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
10.12.19 10:34

Ahoj, tak ja „jdu“ (od 21tt pracuju z domu) do prace naposled pristi pátek. Pak mam vypsanou dovolenou az do 8.1. a pak jsem na MD. Mam mozny nastup k 1.1., ale slibila jsem docerpat dovcu.

Jinak jsem na tom podobne, uz si nechavam na leden koupi plen, zasobu vlhcenych ubrousku, preventivně krabici umeleho mleka a nejakou kosmetiku pro prcka, jinak vse mam. V lednu pak vsechno obleceni prozenu prackou a vyzehlim, abych mela dobrý pocit. A hračky a lahve po synovi (par let bylo na pude dobre zabaleno) prozmenu myckou s detskou eko tabletou - pry ma neco takoveho DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.12.19 20:14

Ahoj, tak mi uz konecne dosel balik s kosmetikou pro malou a vecma do porodnice pro me. Jeste cekam na druhou pulku z lekarny. Po novem roce jeste koupim monitor dechu, matraci do postylky a lehatko. A budu prat a prat. Tech veci je tolik :lol: Nachystam tasky a budu cekat na den D. Jinak na materskou nastupuji 31.12 :) protoze v praci nikdo az do 20 ledna nebude. Tak bych mela zbytecne problemy s materskou a penezi. V pondeli jdu na ultrazvuk tak uz se moc tesim az Adelku zase uvidim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
10.12.19 21:55

@stihacka a mohla by jsi mi prosím napsat nějaký seznamek co sis vše koupila? Víš já se bojím že něco zapomenu.. Jestli tě můžu poprosit. Pro sebe i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
10.12.19 21:59

@stihacka a mohla by jsi mi prosím napsat nějaký seznamek co sis vše koupila? Víš já se bojím že něco zapomenu.. Jestli tě můžu poprosit. Pro sebe i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.12.19 11:51

@Hedit tak zatim jsem si poridila do porodnice pro sebe: vlozky, sitovane kalhotky, vlozky do podprsenky na kojeni. Plus jsem dostala vzorek na mazani popraskanych bradavek. A budu si brat nafukovaci kruh.
Pro malou mam kosmetiku ( penu na koupani, krem na oblicej proti zime, olejicek na telicko) jeste nevim, zda to vse pouziju. Pak mam sudocrem na zadecek, espumisan na prdiky, vitamin D misto vigantolu. Malej mel po nem hrozny krece. Tak jsme museli koupit jine. Lih na pupik, uchostoury pro miminka, libenar do nosu( takovy ampulky to jsou), jeste mi chybi odsavacka na nosanek. Tu musim poresit a ubrousky na zadecek. Zatim nic vic nemam. Treba tu holky jeste neco napadne co je potreba. ;) U nas v porodnici davaji obleceni pro mamky i deti takze tam nic neponesu. Max cepicku. A pak az na cestu domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
11.12.19 13:41

@stihacka mam to podobne s oblecenim do porodnice, minule jsem toho tahala zbytecne moc. Kosilku si necham jejich, zupan potrebovat nebudu, a malymu vezmu az veci na cestu domu, plinky (davaji u nas 5ks a to je hned pryc) a preventivne i vlhcene ubrousky. Pro sebe navic jen vlhceny toaletni papir, ten se mi minule osvedcil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.12.19 21:13

@kokli2 jo ten toaletak taky musim jeste koupit. Plenky u nas nedavaji. Tak ty uz mam. V lednu to chci vse nachystat. A pak hura rodit.
Holky tesite se na porod nebo se bojite? Ja mam spis nervy z toho kdy tam jet. Aby me neposlali domu, ze je to brzo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.12.19 22:51

Holky budete na mimca pouzivat spise satky a nositka nebo radeji kocar? Me by lakal obcas i ten satek, ale nedokazu si predstavit jak se do nej motam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.12.19 23:44

Holky, jaký pozitiva a negativa mají ty poporodni kalhotky?
Mě přijdou hnusný, neumím si představit je mít na sobě a i kdyby, tak mi přijdou drahý, na to, že se Jednou použijou ( pokud je tedy nepremachám ručně :think:
Vím, že jsou jen vzdusnejsi, ale stejně budu mít vložky a pohodlnější budou moje normální kalhotky ne? :(
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.12.19 12:39

Holky super. Díky moc.. Už jsem na to koukla a něco nacházela do košíku na pilulce. No a už to mám za 2 tisíce :lol: ale jsem ráda. Kdyby vás ještě něco napadlo. Písnete.

Jinak já se porodu bojím.. Nevím jestli bude opět sekce. Sice můj gynekolog říká že ano. Jenže oni si to v porodnici udělají podle sebe.. První porod byla sekce. Přes 10 lety.. Tak uvidím… Jinak se moc bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.12.19 12:41

Ještě jsem se chtěla zeptat. Jaké mléko budete mít připravené. Kdyby náhodou než se rozkrojíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.12.19 12:47

@Bpc0105 ja myslim, ze tam jde hlavne o to ze jsou vzdusnejsi. Kdyz odchazi ocistky, tak kvuli infekci. Ja mam ted objednany nejaky co jsou na vic pouziti. Tak jsem zvedava co to bude za zazrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.12.19 12:50

@Hedit no o tom mlicku jsem jeste nepremyslela. Doufam, ze budu kojit :D a kdyz ne tak asi koupim Sunar. Syn ho mel taky a nemel zadne problemy. A popravde ten sunar chutnal i me :oops: Nez se to teda pripravilo s vodou. To uz pak nebylo tak dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.12.19 19:17

Dekuju.. Jinak já dávala synovi nutrilon že začátku. Ale strašně mi z něho blinkal. Pak jsem koupila bebu no a nakonec jsme byli na sunaru taky. A zdál se mi nejlepší.. Jinak ty kalhotky do porodnice mám taky. Na oprani. Myslím si že v tom člověk vydrží.. Akorát mě říkali že to bude ta sekce. Tak nevím zda budou také vhodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí