Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuz90 juuu to máš krásný odhad.. Ja to měla naposledy šílené cosik nepřehledné. Takže mi Terezku naměřil nějak min.. Ale myslím si že je o moc větší a už bude mít taky přes 3 kg. Včera byla docela klidná, ale dneska se teda pěkně hemží až to bolí.. Jak nahoře tak i dole u mocaku.. Ale to už musím vydržet.
@Hedit odebrali mi z te krve rano stery na kultivaci, ale jeste v 12.20 nebyly vysledky. Ty se dozvim pristi tyden na chirurgii na kontrole. Ale je to cira krasne cervena krev, tak by mela byt bez zánětu
@kokli2 no je docela zvláštní, ze tam vůbec je.. Něco tam evidentně není dobré.. Drž se kočko.. Musí to být těžké psychicky.. Těšíš se na miminko a pořád nějaké problémy.. Chůďa. Ale bude to dobrý. Nic se neboj.. Jsi pod dozorem a to je dobře.
@kokli2 taky jsem chtěla do Bohunic ale nakonec půjdu a i sem po termínu objednaná k Miloušům😉tak jsem zvědavá co ti řeknou za výsledek, ještě je brzy na rození, jen ať tam je i když tlačía kope, aspoň se přece dopeče a to je nejdůležitější, kamošce se o měsíc dřív narodily obě děti a když to pak slyšíš, je lepší když se miminko dopeče v tobě než nékde v inkubátoru atd..,..hlavně ať je máme zdravý ty naše fotbalisty a fotbalistky, já teda musím říct že tak bolavý kopance jako teď ke konci jsem neměla😀úplně vidím obrys nožiček😀
Holky, tak jsem zkoušela prcka vychodit a nic. Vzala jsrm staršího syna vedle do obce po cyklostezce. Trvalo nam to 2h a usli jsme asi 7km a vlastně jsem nepocitila zadnou zmenu. Ani se behem cesty nepohnul a bricho nic. Doma sice normálně tvrdne, ale to nam i bez chuze.
@kokli2 fakt? Ty brdo, ty jsi teda borec. To ja jsem proti tobě úplně neschopná.. Teď bych to určitě nešla.. To ny mě Terezka vyskočila už po prvním km
![]()
Holkyyy tak cooo
uz se nam to vsem krati… Jsem strasne zvedava, kdo bude mit prvni odrozeno
holky ja si prijdu takova zanedbana ohledne kontrol
ted mam jednu 12.2 a pak az prvni monitor 25.2. Takze vlastne skoro 14 dnu nic
Vsude ctu jak se chodi kazdy tyden a ja prd ![]()
@stihacka ahojky. Tak zo by jsi měla taky si myslím chodit každý týden.. Ja dokonce 2× do týdne. Pac ten tlak se mi zvedl. Asi bych se zeptala.. Měla by jsi urcite jít jednou za týden.. Ja už byla na ktg už asi 5×
@Hedit no ten muj dr prave nic neresi. Kdyz jsem mu rekla, ze me strasne pri kazdem pohybu stipe na boku jako kdyby me tam nekdo palil, aby se aspon kouknul, zda je vse v poradku. Tak me rekl zda to mam v hlave v poradku ja
co bych tam pry asi mela ![]()
Jinak kontrola asi 2min a zdar. Minule jsem si vyskemrala aspon to mereni abych vedela jak je mala velka. No uz at je venku a v poradku ![]()
Me tada tyden co tyden dela od pulky ledna monitor 20min, pak utz a poradna. Uz mi ta navsteva zabira dobrych 35min.
V utery mam rano zase kontrolu na chirurgii a pak gynekologie. Chci se zkusit domluvit na vyvolani, na chirurgii o tom ted v tydnu mluvil a tak se chci donluvit i s moji doktorkou. V utery budu uz 37+6, tak treba koncem tydne by to slo.
Koupila jsem si dnes malinik a piju ho 1,2l konvicku/den, snazim se hodne chodit. Uz by mohl prcek ven, 3kg mit bude a to staci, ted by se hezky rodil.
@stihacka no tak to ti řeknu, ze s takovým přístupem od doktora bych tam už ani nevkrocila.. Tohle není chování doktora, ale jezedaka z kravina.. Víš mám v okolí jednu známou, které právě dobrý gynekolog malého tak tak stihli zachránit, když miminku v děloze přestavali postupně fungovat ledviny.. Nebýt toho gynekologa tak než by porodila tak by ji miminko zemřelo.. Samozřejmě na to při řádné kontrole přišel a hned ji volal rychlou a akutní císařský řez. Jsou oba v pořádku.. Tím tě nechci strašit, ale prostě se takové věci stávají, ale jen s kvalitní péči vše konci úspěchem.. A neboj se si říct o to na co máš nárok.. Někteří doktoři se opravdu neumí chovat ke svým pacientům.. Sotva se na ně mrknu.. A taky už máš právo se jít zaregistrovat do porodnice kde chceš rodit. Takže bych si brnkla řekla termín porodu a oni by si tě už prebrali. A kontroly budeš mít častější a se vším všudy. Ja bych to tak řešila.
@kokli2 kočko a tobě se nedivím.. Musí to být šílené když máš ještě k tomu tyhle problémy.. Ale snad ti ten porod vyvolají ať se ti uleví a případně te můžou více zalecit kvůli tomu zánětu.
Tak já to mám už za sebou, dnes v 1 hod ranní se mi narodila Jolanka❤️️😊 ![]()
@Bonbonka89 píše:
Tak já to mám už za sebou, dnes v 1 hod ranní se mi narodila Jolanka❤️️😊
Tak gratuluji
Já doufám, že se zítra domluvím na vyvolání ![]()