Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak nám se dnes narodil ve 3:00 Tobiášek ve 39+1. Váží 3720g. Bylo to z ničeho nic a rychlovka, porod necelý tři hodiny. Je to bobišek ![]()
@Zuz90 jee, gratuluju
Ja mam po kontrole a podle doktorky to nevypada. Pristi tyden uz mam jit do porodnice a uvidime.
@kokli2 děkuji
no u mě to taky pořád nevypadalo a nevím, jestli to nevyvolal orgasmus
Bolelo mě po něm trochu břicho, ale nic neobvyklého. Ve 23:30 jsem zjistila, že krvacim, praskla voda a ve 3:00 byl malý na světě ![]()
@Zuz90 moc ti gratuluju.. Hlavně ať jste zdravoucci.. A pustí vás brzy domu.
![]()
Terezka se musí zatím pořád opalovat.. Sice ji to klesne ale jakmile ji pustí za mnou tak se ji to zase zvýší.. Takže je mi tady bez ní smutno.. Chtěla bych ji mít už u sebe.. ![]()
@Zuz90 tak velka gratulace
at jste stastni
to moje dite si asi vazne pocka az do terminu ![]()
Holkyyy tak mi vcera vecer zacala odchazet hlenova zatka
tak se snad uz taky brzo dockam nasi Adelky ![]()
@stihacka nerada ti beru radost, ale me odchazi uz tyden a je to to jediný, co znaci moznost porodu. Dnes me tedy boli obcas bricho a neco me uz 2× dnes prohnalo, tak si rikam, ze se treba telo procistuje. Tak uvidime. Ale uz by mohli prcci vylezt ven ![]()
@kokli2 taky si rikam, ze to nemusi byt nutne k porodu ale i ta kapka nadeje me tesi
dnes mi dost tvrdne bricho a obcas i zaboli. No uvidime, myslim, ze jsme tu zbyly jen my dve. Ostatni holky maji uz mimca venku ![]()
@stihacka jo, to chapu, kazdy naznak je nadeji. Taky ho ve vsem hledam. ![]()
Holky tak uz to mame taky za sebou. Dnes v 9:49 se narodila Adelka. Dala zabrat ale je to slunicko ![]()
@stihacka gratulace, ať jste obě
zdravé, mě taky odešla hlenová zátka v 17:00 a v 1:00 byla malá na světě😉
k_hand: ❤️️🙏🏻
@stihacka juuu hurá.. Moc gratuluju 😊 ať jste obě zdravoucke. ![]()
Holky diky, ja uz jsem tak rada, ze je venku. Mela kratkej pupecnik tak se porad vracela zpatky. Nakonec to dobre dopadlo ![]()
Tak uzivejte ty svoje zlaticka
at se maji cile k svetu
Holky závidím vám. V noci už chodím na záchod co 1,5-2h jak koroptev, celý podbřišek mě bolí jako bych to měla dostat, malého pohyby jsou už občas taky chutný, občas mam pocit že mi praskne stydka kost jak to zabolí. No a i když zkouším všechno možné, tak nic, prcek asi čeka na nějaké vesmírné znamení.