TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
13.2.20 10:53

@Zuz90 ja se snazim tomu napomoct - chodim na procházky, doma v rozumné mire neco delam dokonce jsem tapetovala, piju 1,3l malinikoveho čaje,… a nic. Bricho tvrdne, obcas mam pocit, ze mi nekdo v podbrisku reze, ale nic, mimosovi se ven nechce. Asi ceka na hezci pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.2.20 11:44

@kokli2 Uvidíme, kdy se jim bude chtít :) Já byla taky o víkendu každý den na procházce, doma nějak funguju. Vysávám, vytírám, vařím. Maliník piju, jím lněné semínko, tak už fakt asi jen začít s tím sexem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.2.20 13:13

Ahoj holky, tak u me nic noveho. Dnesni kontrola ok. Vse je zavrene a male se vede dobre. Podle mereni uz ma 3439g. Tak jsem zvedava kdy to bude. Ten malinik pomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.2.20 15:07

@stihacka ahojky, ano včera nás pustily, seznamujeme se, myslím že to půjde😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
13.2.20 18:34

Malinik sam o sobe ne, ma uvolnovat porodni cesty a trosku lip se pak rodi. Ja si dnes koupila lahev cerveneho, udelam si svarak a dam si ji po dloihe horke sprse. Pak zneuziju muze a treba to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
13.2.20 19:11

Holky tak vás zdravíme i s Terezkou. Váži 3900g 🙂 😊 a narodila se v 8:19 hod.. Jsme obě v pořádku.. Jen se vše spolu musíme naučit spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.2.20 19:49
@Hedit píše:
Holky tak vás zdravíme i s Terezkou. Váži 3900g 🙂 😊 a narodila se v 8:19 hod.. Jsme obě v pořádku.. Jen se vše spolu musíme naučit spolupracovat.

Moc gratuluji :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.2.20 21:59

@Hedit moc, moc gratuluji :srdce: at se holky dari, to je kus zenske :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.2.20 13:28

@Hedit tý jo to je veliká holčička, tak moc moc zdravíčka a ať je vše vpořádku❤️️Pošli nám sem fotečku, 13.2.je narozený táta mého přítele, je to pěkné datum👌 :wink: ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.2.20 09:41

Holky, tak já furt nic. Bolí mě v kříži a mám i děsný bolesti v podbřišku, jako bych to měla dostat, a některý pohyby jsou nárazově i dost bolestivé. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
16.2.20 10:04

Ahoj holky.. Tak pořád jsme v porodnici. Krásné se o nás starají ale malá dostala druhý den zloutenku.. Takže uvidíme co a jak.. Doufám že to bude brzo v pořádku.. Mléko se mi pořád nerozjelo.. Jen teče tak dva mililitry z katdeho při 15 munutovem odsávání.. Ach jo..

Držím palečky ať ti máte taky co nejdřív za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.2.20 10:33

@Hedit nas malej ji tehdy mel taky a sly jsme domu v terminu. Je lepsi, kdyz uz ji chyti hned nez posledni den. Zloutenka nevadi, jen prcek min sal a s mlekem jsme meli problem. Ale pokud prosperuje, bud v klidu, jinak to vyciti a bude taky nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
16.2.20 13:10

@kokli2 ja si mléko odsavam.. Mám ho málo. A malá ještě dostává umělé. Takže jsem spokojená ze netrpí hlady.. Takže uvidíme.. Hlavně ať je spokojená a roste. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.2.20 17:05

Ahoj holky, ja uz vam taaak zavidim. Male se asi v brisku libi, tak se ji ven nechce. A to jsme cely vikend stehovali a uklizeli. Uz jsem si vcera rikala, ze by se mohla tim pohybem rozhoupat a nic :D uz jsem si prerovnala i to pidi obleceni a nemuzu se dockat az ji to obleknu :srdce:
@Hedit mlicko se urcite jeste rozjede ;) drzim palce at se dari. Malej mel taky zloutenku ale rozjela se mu az posledni den, tak jsme v porodnici pobyli o 3 dny dele. A zlutej byl chudak az do 4 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.2.20 17:53

@stihacka já zkouším fakt všechno a malej nic. Prostě se jim v bříšku líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí