TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
24.2.20 09:24

Cau devcata :) tak my uz jsme s Adelkou od soboty doma. Je to tak super, je hrozne zlata, jen ji, spi a kaka :D vubec nebreci. A jak se mate vy?
@kokli2 uz se mimco chysta? Drzim palce at je to co nejdriv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
24.2.20 12:42

Ahojky.. My jsme od pátku doma.. Je hodnoucka. Mlika mám zatím dost. Což jsem hrozně ráda. Akorát máme obě antibiotika.. Obě zánět mocaku.. No nevím kde si to uhnala Terezka a vlastně ani nevím kde ja.. No ale bohužel. Máme takový divoký start.. No ale budiž.. Snad si to vybereme hned od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.2.20 19:21

Tak my máme dnes 14 dní a už máme rýmu…bohužel, je mi jí moc líto a musíme to přečkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
24.2.20 22:11

Ja byla dnes na prvni kontrole v porodnici a mam dojit ve stredu na vyvolani, nebudeme to odkladat. Tak snad to do lonce tydne klapne. Jak ja, tak prcek jsme zhubli, jak furt zvracim :poblion:

Presto verim, ze do vikendu je venku a pristi tyden budem doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
25.2.20 12:28

@kokli2 moc ti držím palečky. Ať to máš už hlavně za sebou a jste oba brzy doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.2.20 20:03

@kokli2 budu na vas myslet. Drzim palce at mas rychlej, pohodovej porod ;) a jste v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.2.20 12:37

Tak zůstávám v nemocnici. Fakt uzasna doktorka mi udelala hamiltona jak to nejvic slo. Rikala, ze jak jsem po konizaci cipku, tak to pujde spatne a az mi to bude neprijemny, at reknu a skonci. Poslala me na luzkoou cast s tim, ze pokud se to nerozjede samo dneska, tak zítra jsem psana na vyvolani na box.
Zacal mi jeste haprovat puls a monitory jsou se mnou vzruso. Ja sedim u utevrenyho okna polohovana do pololehu/polosedu s vlhkym hadrem za krkem a sosam piti. Vsichni ostatni jsou zachumlani do mikin, aby nenachladli, ale me se i tak dela horko a blbe 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.2.20 13:06

@kokli2 jaj holka.. Držím palečky. Ať zo zmaknes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.2.20 23:32

Tak jsme to zvladli. Celej den cekani behem vyvolavani a nic. Prvni kontrakce v 18.15 po 12h od prvni tablety a tycinek, ale otevreni na 1cm a kontrakce co 2min. V 19.50 mi behem kontrakce doslova explodovala plodova voda. Tu jsme chtely pichnout az po klystyru. V 20.15 prisli pichnout epidural, ze jsem na 3cm a bude to trvat. Az nabehne epidural, dame klystyr a budeme cekat. Misto nabehu epiduralu jsem v 20.45 pipala na PA, ze se to zhorsuje misto ulevuje. Ona koukla a rika, no vy uz rodite.
Po pristi kontrakci jsem se otocila na zada a pak sup 3 zatlaceni a byl venku.

Ma 3.330g a 50cm, narodil se dnes 27.2. v 21.00. Ani jsem neverila, ze to slo tak rychle. Od prvni kontrakce 2:45. Mam teda 7 stehu, ale nic hroznyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
28.2.20 02:20

@kokli2 juuu tak a máš to i ty za sebou. Moc ti gratuluju a hlavně ať jste zdraví.. Jak se miláček jmenuje? :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.2.20 06:43

@Hedit Robin a evidentně ma vlastni nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
28.2.20 07:37

@kokli2 krásné jméno.. Tak ať jste brzy doma.. A porod jsi zvládla na jedničku. Si šikulka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.2.20 08:42

@kokli2 gratulujeme :srdce: jste sikulky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
1.3.20 21:47

Tak jsme si museli prodlouzit pobyt ale snad jen o den a zitra uz pujdeme domu. Maly ma zloutenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
18.3.20 02:28

Ahoj holky. Tak jak se máte? A co drobecci? Je to teď hrůza s tím koronavirem.. Ach jo. Jsme to teda trefili, ze? Hlavně vám přeju ať jste všichni zdraví..

Jinak Terezka je skoro už na umělém malíčku. Me se přestalo skoro úplně tvořit.. Ani prvního syna jsem dlouho nekojila.. Tak snad u vás je to lepší. A co prdiky? Netrápí vás? My bereme espumisan..Malá na to strašně trpí..
Teď se bojím jít i do porodny.. Ze tam něco chytneme.. Ale při posledním vazenim což bylo týden zpět měla malá 4200 g a 53 cm s jak rostete vy? :* :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí