Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to vypadá dobře zůstal tam už jen malí kousek a ten by měl odejít s menstruaci takže na revizy nemusím
@lovean tak aspon ze tak, to je ta lepší zprava🙏
Holky chodi sem jeste nekdo nebo uz jste vseci na fb? 🤣 Ja se tam hlasit nechci, pac to nikdo zatim nevi a bojim se aby to nevideli… Dneska jsem byla na kontrole, vse ok, miminko odpovida 11temu tydnu. Nemuzu tomu uverit, snad to tentokrat vyjde❤️️K.
@Anonymní píše:
@lovean tak aspon ze tak, to je ta lepší zprava🙏Holky chodi sem jeste nekdo nebo uz jste vseci na fb? 🤣 Ja se tam hlasit nechci, pac to nikdo zatim nevi a bojim se aby to nevideli… Dneska jsem byla na kontrole, vse ok, miminko odpovida 11temu tydnu. Nemuzu tomu uverit, snad to tentokrat vyjde❤️️K.
@Anonymní píše:
@lovean tak aspon ze tak, to je ta lepší zprava🙏Holky chodi sem jeste nekdo nebo uz jste vseci na fb? 🤣 Ja se tam hlasit nechci, pac to nikdo zatim nevi a bojim se aby to nevideli… Dneska jsem byla na kontrole, vse ok, miminko odpovida 11temu tydnu. Nemuzu tomu uverit, snad to tentokrat vyjde❤️️K.
Taky nechci ještě na fb, tak čekám, až to bude vědět kdo má a pak se možná později přidám..
@Anonymní píše:
Já na FB nechci, je to hrozný práskač… minimálně dokud nebudou výsledky z genetiky a velký UTZ. A i tak, tady je mi to sympatičtější, anonymnější… ![]()
Holky, kdybyste chtěly, tak je tu zamčena skupinka tp 9/21 https://www.emimino.cz/…ankovani/35/
@Bar.b0ra píše:
Taky nechci ještě na fb, tak čekám, až to bude vědět kdo má a pak se možná později přidám..
@Esufi Holky, na Fb je ta skupina soukromá, tudíž kromě těhotných členek příspěvky jinak nikdo nevidí.
@BigGold7 soukromá nesoukromá, jakmile se někam přidáváte, tak to ostatní v tu chvíli uvidí… nemluvě o tom, že by tam pak mohl být někdo ze známých
Kdepak, dřív než v půli března, se všema výsledkama a po oznámení rodině, dřív ani omylem…
@Esufi to není pravda, nemělo by to být vidět, pokud je to soukromá skupinka
já jsem v několika už přes měsíc a zatím nikdo mlnic neříkal a to to nikdo neví
@Aluschka Ahojky, kdy jdeš na kontrolu? Mě dneska říkala kolegyně, že prý bychom měly mít nárok na ten krevní test (co stojí těch cca. 14.000,–Kč) Ona to tak prý měla. Tak jsem říkala, že mi udělala radost, že by to bylo skvělé
.
@Va-Janka Ahojky, ke své doktorce jdu 25.2. A na screening 2.3. Na základě čeho to tak měla a kdo ji to tak zařídil? Kdy jdeš ty k doktorce?
@Va-Janka píše:
@Aluschka Ahojky, kdy jdeš na kontrolu? Mě dneska říkala kolegyně, že prý bychom měly mít nárok na ten krevní test (co stojí těch cca. 14.000,–Kč) Ona to tak prý měla. Tak jsem říkala, že mi udělala radost, že by to bylo skvělé.
tak to je pozitivní zpráva, držim palce ![]()
@Aluschka měla taky vadu plodu. Zjistili jí to někdy kolem 20tt. Nu a pak když šla s dalším těhotenstvím na genetiku, tak jí tam nabídli tuto možnost, že na to má nárok. Já jdu na kontrolu 24.2. tak to zjistím.
Snad se nic nezměnilo, protože mi to radost fakt udělalo ![]()
@Va-Janka A ze šla na genetiku znamená co? Kam na ni šla? Já chodím jen k mě doktorce plus půjdu na 1.screening. Jinak nikam. Ty chodíš kam? Já se muzu taky zeptat své. Jinak já bych na tu kontrolu musela později. Muze se jít až víc jak půl roku po krevní transfuzi a tu jsem měla 20.9.