TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
27.3.23 19:31

@monisb Presne tak ja byla ted na kontrole a uz vyhlizim dalsi :lol: Nejak citim ze je vse v poradku ale ten respekt ve me porad hloda :zed: Nejradsi ych to nakoupila az tesne pred porodem ale zase ta zatez na penezenku takhle najednou. Zaha me taky trapi casto :-D A kord kdyz se kouknu rano do zrcadla tak vubec nevypadam jak v 17tt :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.3.23 21:41

Ahoj holky,

Taky uz jsem vetsi, zacinam 16tt.
Ja uz obcas simrani dole citim, ale pohybama bych to nenazvala.

Ja jsem dneska byla na konzultaci s genetickou, kvuli nizkemu HCG, doporucila nam alespon placeny test z krve, tak jsme se rozhodli pro tu nejsirsi variantu tak 14.4 budeme mit jasno koho uvnitr mame a zda je vse v poradku.
Doufam jen v to nejlepsi, screening byl negativni rizika defakto zadna 1:15000 a 1:20000, jen jsme mela nizke beta hcg, tak snad :andel:

Jen to cekani nas zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.3.23 21:43

@Mishel2020

Cauky,

Tak si stradej korunky stranou a pak to nakup ne?  :andel:

Ja po me spatne zkusenosti v 6.mesici tehu budu vse nakupovat az na konci 7/8 mesice.
Penize si davame stranou :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.3.23 08:34

Já mám po další kontrole a vše v pořádku, srdíčko bije a prcek má už 11,5cm :srdce: Aktuálně jsem 16+3 :) Už nám i napodruhé tipoval kluka (napoprvé to nešlo moc vidět ještě) - tak prý když nám to řekne i na další kontrole, tak je to už 100 % :D

A už mám objednaný i další velký screening a ultrazvuk srdíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.3.23 11:02

Holky, jak jste na tom s bříškem? Jsem 17tt a přijde mi, že se mi maličko zmenšilo a nezvětšuje se :roll: kontrolu mám až v pondělí po 3 týdnech, tak nervy pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
28.3.23 11:09

@dendena vypadám od 10. týdne stále stejně :-) nyní 15 - asi jako s prvním dítkem ve 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.3.23 11:17

@dendena

Mě někdy přijde, že je větší, a pak se třeba na 3 dny zmenší tak na polovinu :D Hodně se to mění. Příjde mi takové podobné ten poslední měsíc, někdy víc, někdy míň. Záleží i co a kolik jím a když mě někdy břicho a záda pobolívají, tak je větší a nafouklejší.

Ale až teď se mi trošku posunula i váha. Od začátku mám zatím nahoře cca 2,5Kg, z toho teď ten poslední týden byl asi největší skok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.3.23 11:53

Ahoj holky já končím 16tt a protože jsem byla silnější už před tím, tak teda mně se břicho zvětšuje rychle. A to teď ve druhém trimestru jím daleko lépe než na začátku, kdy jsem zajídala nevolnosti :mrgreen:. Takže většinu kalhot už nezapnu přes břicho a k tomu mi povyrostla i dost prsa, takže druhý problém je zapnout cokoliv přes ně :roll:. Muž je nadšený, já už tolik ne :lol:.
Kontrolu mám 4.4. a bude to 4 týdny od poslední, tak se moc těším až mimčo zase uvidím, srdíčko :srdce: kontrolujeme každý večer s mužem, ale i tak jsem nervózní, protože poslední týdny se vlastně už ani těhotně necítím, nic mi není, jen sem tam cítím podbřišek jak se zvětšuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.3.23 12:47

Já jsem 17+4tt a břicho mám teda docela pěkné už. Od začátku jsem přibrala 5 kg, což nechápu, všechno to bude asi v břiše a prsou, oblečení mi přes nohy a zadek je, jen to panděro zavazí. Jinak jsem hodně štíhlá, mám normálně 52 kg při 170 cm a i teď mám docela propadlé tváře. Je to zvláštní, jak si to to tělo umí zařídit. Prý je velký skok kolem toho 20. týdne, tak bych to neřešila. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.3.23 13:23

Já mám kolikrát pocit, že to břicho už trochu vidět mám a pak za dva dny zase, že je nějaké skoro žádné. Taky mám rozdíl kolikrát mezi raném a večerem. Neřeším to, za chvíli bude takové, že mi bude překážet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.3.23 13:24

Jinak teda jsem v 18 tt a nahoře mám 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.3.23 13:25

@vprouduzivota já měla před otěhotněním 170 cm a 54 kg :) to máme asi dost podobnou postavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
28.3.23 14:22

No, od začátku mám nahoře tak 4 kg :-D Jsem 14+6. A před jsem měla nějakých 62 kg a 174 cm (běžně tedy mám těch 60-62 kg, ale jak jsem měla podzimní běhací pauzu, tak se to někde projevit muselo). Minulé těhotenství jsem za první trimestr nepřibrala nic, teď jsem žrala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.3.23 14:28

Jinak ještě k těm nákupům holky, já mám jednak stále respekt a za druhé mám pocit, že je strašně moc času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.3.23 15:40

@JuicyLucy Já mám taky pocit, že je spousta času, ale dneska jsem si v těhotenské průkazce přečetla doporučenou výbavu a trochu se mi udělalo nevolno. :lol: Některé věci mě baví vybírat, ale někdy je těch informací a možností tolik. Spoléhám hodně na tipy a taky předávky od kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí