Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@x.lenulinek.x Já se nakonec bohužel ultrazvuku dočkala už dnes.
skončila jsem hospitalizovaná v nemocnici, kolem 6 večer jsem začala silně krvácet, krve jak z vola. ![]()
Mimi je zatím náměstí v pořádku, ale našli mi hematom, bohužel moc velký, tak jsem skončila na kapačce a teď se uvidí, je to buď a nebo. ![]()
@Estrella.z To je mi moc líto. Hlavně se držte a nepřipouštěj si nic špatného, psychika dělá hodně. Držím pěsti ![]()
Jee to hezke, ze pritel striha metr, tady ho spis striham ja, jsem doma a nic nesmim delat kvuli hematomu, takze dost ubijejici ![]()
Ale diky tomu, ze lezim, nekrvacim tak aspon neco z toho ![]()
Urcite hledej výš najdu ho fakt pokazde
posloucham jak si vzpomenu, nekdy v noci sama, nekdy prijde pritel z prace a vzdy v leze ![]()
To me mrzi, ale drzim ti palce ![]()
Bude to dobre, miminka uz jsou velka v techto tydnech.
Mam zkusenost z minula mela jsem krvaceni co snad tyden a dosla jsem do 23tt kdy mi praskla voda, ale z uplne jineho duvodu nez je hematom.( bohuzel kvuli stari ditete to nedopadlo).
Bude to dobre fakt to znam tyden co tyden jsem byla na pohotovosti.
Nyni jsem tam byla v 8tt, jen trochu krve a opet kamarad hematom, je tam do ted a jak jen uz 4,5 tydne lezim, vsechno v klidu, zadna krev nikde ![]()
@Eliska1402 ..taky nepříjemné..ale je to třeba…oba dva jste bojovníci ![]()
@Eliska1402 Snad ti po screeningu řeknou, že už to vypadá dobře a pustí tě z lůžka.
Uvidíš, ale třeba jo.
Včera jsme hledali, přítel teda rejdil po celým břiše dole i trochu výš, levá a pravá a fazole si z nás asi dělá šoufky. Nechytili jsme ji napřímo ani jednou, prý akorát někde na úplným okraji na vteřinu a než se zaměřil tím směrem, tak byla pryč. ![]()
Holky, děkuji moc za podporu. Musím teď jen ležet, odpočívat a doufat. Stále si hladím bříško a říkám mu/ji ať bojuje. ![]()
Taky držím moc palce ❤️
Angelsound- holky to je úplně samostatná kapitola, hledám všude a nenacházím, respektive, parkrat jsem asi našla něco co nebyl můj tep, ale neshoduje se to moc s tím co vidím na youtube😄 nebo s tím jak si myslím, ze by to mělo znít…uspim malého a ještě zkusím, ale do rána už to vydrzim a rozhodne se 😬
@Estrella.z také držím všechny palce, ať to zvládnete spolu
. Je třeba věřit, že to dobře dopadne a budete oba v pořádku
.
Ahoj všem, tak jsem po kontrole a vše nejspíš ok. Na ultrazvuku mimis nemohla celkem dlouho najít a pak jen kousek, že je hrozně nízko a děloha se ještě nezveda. Ale mám být v klidu. Nakonec ho našla, ale pořád se mělo tak ho nemohla změřit až jsem ji litovala bylo to nekonečných 20minut
prý má 59mm a vypadá čile. Moc doufám, že v pondělí kdy jdu na screning bude vše v pořádku a najdeme ho rychleji ![]()
@Veru904 u nás mimčo taky nespolupracovalo, doktor furt hudral, že se pořád mele
. Doktor říkal, že když to nepůjde vše vidět přes bříško, tak to vezme spodem a bude, ale nakonec se podařilo
.
@bbk85 píše:
@Veru904 u nás mimčo taky nespolupracovalo, doktor furt hudral, že se pořád mele. Doktor říkal, že když to nepůjde vše vidět přes bříško, tak to vezme spodem a bude, ale nakonec se podařilo
.
Tak u nas to skončilo spodem…a několikrát 🤷♀️ 😀 nejdriv pres bricho, pak spodem, pak zase bricho, pak zase spodem a pak jeste jedno takove kolecko. Mrňousovi se nechtelo, bylo porad v nevhodne poloze…i do nej štouchala 😀
Tak doufam, ze 2.screening bude uz lepsi a bude prcek spolupracovat 😀
Ja mam vysoky horni tlak pokazde u doktora. Dokonce minule před screeningem merila sestřička 4×…a na poprve jsem mela asi 150…pak to pomalu klesalo…doktorka doporucila koupit si tlakomer domu. Tak merim doma skoro kazdy den a je to relativně ok…
A o preeklampsii nerekla ani slovo, kdyz jsem rekla, ze to mam u doktora pokazde… takze syndrom bílého plaste je u me jasny.
V pondeli jsem byla na endokrinologii a taky, horni tlak asi 147 🤦♀️