TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
9.3.23 11:02

@Veru.1616 u nás doktor mi taky furt šťouchal do břicha, aby se mrňous natočil, ale kdepak, ten si tam mnul oči a na doktora prděl :lol:.
Tak na druhým screeningu budou tak velký, že se tam už moc neschovají :D. Jen teda je až za 8 týdnů, což je nekonečná doba, ono jen ty 4 týdny do další kontroly jsou vždycky nekonečný :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.3.23 12:24

Holky tak my screening perfektní :smiling_face_with3_hearts: báli jsme se moc, kvůli tomu ZT, ale mimčo se zda zdravé, jeste zítra budou výsledky krve, cucalo si prstiky😄 a snad už od teď budeme klidnější. Pohlaví jsme si nechali napsat do obálky, kterou už jsem zavezla kamarádce a bouchnem konfety, jen s rodičema:smiling_face_with3_hearts: 😄 máme doma kluka, tak jsme trochu doufali v holčičku, ale je nám to jedno, jak jsme viděli ze je to živé a zdravé, tak nám spadl kamen ze srdce a ať je to cokoliv 😄 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.3.23 14:05

@deni2912 Krásné, gratuluji. A je mazec, že už si je doktorka jistá pohlavím. Já se těším snad na příští kontrole nebo až druhý screening, taky to chci do obálky. A necháme si upéct dort, uvnitř buď jahody nebo borůvky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.3.23 15:08

@deni2912

Moc gratuluji :dance: :kytka:

Ja doufam, ze nam v pondeli na screeningu taky reknou pohlavi, minule uz to vedeli.

Je to krasne bouchnout konfety, my jsme minule bouchali balonek :andel:.
Krasna euforie to je, rada na to vzpominam :hug:
Bohuzel tehotenstvi nedopadlo tesne za pulkou, tak uz si to nechame jen hezky sdelit pani doktorkou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.3.23 15:12

@Ninsie

To je tedy neposeda ta vase fazolka :lol:
Ja tedy uspene nachazim kazdy den ihned, ale je to fakt individualni :srdce: :andel:

Jo to oni reknou ze treba muzu fungovat, ale z minulosti Vim, ze jakmile zacnes fungovat, hematom ti to oplati o 14 dni pozdeji.
Ja preventivne nebudu vylezat z luzka az do druheho screeningu, pak je riziko hematomu minimalni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.23 15:42

Ahoj holky, tak se po nějaké době hlásím. Mela jsem zase strasne nevolnosti- postel-záchod-postel-záchod-pláč. Proste hrůza. Ale ted uz mi je druhy den zase dobre, včera jsem snedla dva talíře zelnacky a dneska to samé :lol: :lol: :lol: tak se modlím at mi to vydrží 🙏 zitra me také ceka velký screening, strasne pomalu to utikalo a s přítelem uz se nemůžeme dočkat, doufáme, ze by nam mohli i rict pohlaví. Tak mi držte pesti a gratuluji všem k pozitivním zprávám a posílám sílu a štěstím tem, které maji nějaké rizika :kytka: :srdce: musíme byt silné a věřit, ze to dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.3.23 16:46
@bbk85 píše:
@Veru.1616 u nás doktor mi taky furt šťouchal do břicha, aby se mrňous natočil, ale kdepak, ten si tam mnul oči a na doktora prděl :lol:.
Tak na druhým screeningu budou tak velký, že se tam už moc neschovají :D. Jen teda je až za 8 týdnů, což je nekonečná doba, ono jen ty 4 týdny do další kontroly jsou vždycky nekonečný :jazyk:.

Ja uz to mam nastesti za pár, jdu 20.3. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.3.23 17:18

@Veru.1616 Tak to já si počkám do 4.4. :). Aspoň, že teď už to v druhém trimestru bude utíkat příjemněji. Nebo tedy aspoň mně se už dost ulevilo a je mi výrazně lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
9.3.23 18:09

Tak 1. screening za námi a vše je absolutně ok :-) Mimčo odpovídá 12+1 a termín tedy máme 20.9. Jupííí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.3.23 19:33
@bbk85 píše:
@Veru.1616 Tak to já si počkám do 4.4. :). Aspoň, že teď už to v druhém trimestru bude utíkat příjemněji. Nebo tedy aspoň mně se už dost ulevilo a je mi výrazně lépe.

Ja byla jiz od začátku bez příznaků, krom bolavych prsou, které koncem 1.trimestru ustoupily…takže ja se citim porad stejne 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.3.23 19:41

@x.lenulinek.x

Gratuluji :andel:

Myslim si, ze budeme mit stejny termin.
Dle MS 12+2, ale UTZ minuly tyden co mi brali krev ukazovalo termin 20.9.2023

Tak uvidime co na screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.3.23 20:22

Malinovy caj

Holky, trochu blbější dotaz :roll: ale.. vím, ze by se neměl čaj z malinovniku - v těhu ( až ke konci), ale co takový malinovy čaj.. koupila jsem si rooibos čaj s červenými plody a teď tu sedím a přemýšlím, jestli je to Ok.. v jídle se moc neomezuji, krom takové te klasiky ( syrové maso, mořské plody, niva atd.) jim všechno.. ale ten čaj mi nějak nejde z hlavy :zed:

Jinak všem k 1.screeningu gratuluji a všem koho ještě čeká hodně stesticka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.3.23 05:56

@Nikamuka plody malin nemají účinky čaje z malinovnikoveho listu. (Kdyby měli bude nejspíš spousta nastávajících maminek radši bastit maliny na kila než pít čaj z maliníku.) Klidně popijej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
10.3.23 08:24

@Eliska1402 Já tedy počítám -2 týdny a ono to tak nějak vyjde :-D V rodině jsme všichni dříve 7-8 měsíc, tak první syn 38+1 donošený byl celkem úspěch :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.3.23 14:27

@x.lenulinek.x

Tak treba to vyjde i na po druhe :potlesk: :andel: a bude donosene.

Jsem zvedava i u me, furt mi rikaji, ze budu prenaset, ale nejsem uplne prvo rodicka, syn tedy predcasne porodo potrat ve 23tt a uz to byl porod.

Zvlastni sranda by bylo kdyby to vyslo 13.9 :roll: to se „narodil“ loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí