TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
16.3.23 13:36

@Gabb_ell

Žádná bolest není normální :pankac: taky mám bolesti co se starším až ke konci, nemuzu se vecer vůbec hýbat, šupajdim na fyzio :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.3.23 12:48

Ahoj holky, ve čtvrtek jsem byla na kontrole a vše ok. 27.4. jdeme na 2 screening. Pohlaví nevíme. Ale teď už to jsou dva týdny, co mě bolí hlava. Jednou od rána, někdy od odpoledne, někdy hodně, někdy míň. Někdy celý den. Jsem z toho na prášky. Není to velká bolest, ale unavuje mě to. Včera jsem si vzala paralen, ten mi pomohl, ale nechci si ho brát denně. Co si o tom myslíte? Trpíte/trpěla jste některá stejně? Párkrát jsem četla, že na to ženský trpí. Ale že je to takto “dlouho”? S tlakem problémy nemám, piju a začala jsem brát magnesium. Doufám jen, že to přejde. Jsem 17tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.3.23 12:48

Doktor řekl jen, že to někdo mal z tlaku, někdo to prostě tak má a že prášek můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
25.3.23 14:13

@Karinka323 ahoj, já jsem 14tt a hlava mě bolí taky. Snažím se pít a jednou jsem musela se silnou migrenou zůstat doma. Prášek jsem si zatím nevzala i když Paralen jsem si koupila, snažím se to vydržet, ale je to hrozný. Snad to přejde. Někdy mi pomůže šálek kávy, ale jinak tma a ticho, snažím se to zaspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.3.23 15:22
@Veru904 píše:
@Karinka323 ahoj, já jsem 14tt a hlava mě bolí taky. Snažím se pít a jednou jsem musela se silnou migrenou zůstat doma. Prášek jsem si zatím nevzala i když Paralen jsem si koupila, snažím se to vydržet, ale je to hrozný. Snad to přejde. Někdy mi pomůže šálek kávy, ale jinak tma a ticho, snažím se to zaspat.

Ahojky, díky za reakci. A taky to máš tak často? A jak dlouho? Já už se začínam bát co se mnou je, i když jsem četla, že ženský to měly třeba od 11-19 tt🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
25.3.23 15:43

@Karinka323 ahoj, já na to trpím :) trpěla jsem na migrény už před tehu a teď je to od nějakého 16+ TT šílený 🤮 nemůžu fungovat a skoro nic. Akorát já s tím nepelasim k doktorovi, u mě je to způsobeno počasím - neustálá změna tlaku venku, a krční páteří. Kort teď jak se natahuje děloha, a mění se Vaše chůze, nebo postoj tak to na páteř bude zahul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.3.23 16:04

@VerunkaXP91 ahoj,taky děkuji za reakci. Já na to ne že trpěla, ale měla jsem to hodně při ms. Ze začátku těhu občas, ale teď skoro každý den. Někdy i celý den. A nevím, jestli tohle fakt umí hormony, počasí..🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.3.23 21:45

@Karinka323 ahoj, také jsem teď 17tt a na bolesti hlavy jsem trpěla cca od 12 do 15tt, několikrát za týden a většinou mě bolela hned ráno, jen co jsem otevřela oči. :zed: Občas jsem si vzala Paralen, ale pak mi pomáhal hodně studený obklad na čelo, otevřít okno a cca na hodinu usnout, vždy jsem se pak probudila bez bolesti nebo byla úplně minimální. Tak třeba by ti to taky mohlo pomoci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.3.23 22:11

@dendena děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.3.23 12:17

Končím 17tt a na kontrole vše v pořádku. Rozdíl mezi prcky je 2 dny takže super a rostou tak jak mají. Když mě tak 2× do týdne chytne hlava tak si ten paralen vezmu. Podle doktora je to lepší než dlouho trpět a přenášet stres na malé. Já trpím hlavně zácpou, která je od nasazení železa hrozná. Břicho už mám asi jako s dcerou na konci šestého měsíce. Je mi jasné, že to teď při dvojčatech bude rychlejší a 2× takové, ale docela se děsím toho do jakých rozměrů narostu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.3.23 19:15

Holky kdyz to tady ctu tak koukam ze jsem snad jedina ktere skoro nic neni. Jsem v 17tt a mam jen castejsi paleni zahy a takove divne tlacenicko v brisku jinak snad nic. Jo casteji chodim na malou a brisko mam jak prejezena ale jinak opravdu nic. :-/ Byla jsem ve stredu u sveho ginekologa a delal UTZ srdicka a krasne tlouklo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
27.3.23 19:18

@Mishel2020 Nejsi :-) Od začátku vše v pohodě, chodím stále i klusat (15 tt) - teď o víkendu jsme s rodinkou byli na sportovním soustředění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.3.23 19:20

@x.lenulinek.x A taky uz by jsi nejradsi citila pohyby?? Ja mam porad strasny respekt aby bylo vse ok :hug: Vsichni uz nakupuji a ja jeste nekoupila ani N zitra se tedy po natlaku jedeme kouknout na kocarek a o to vetsi mam respekt :zed: I kdyz prah baraku my neprejede :* :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
27.3.23 19:25

@Mishel2020

Já měla nějaké menší nevolnosti par týdnu v prvním trimestru a teď taky nic, jen teda to pálení žáhy nepravidelně, ale celkem často.

Já neodolala a nakoupila par oblecku, když na mě vykoukla sleva na HM :D

Ale zítra mám kontrolu, tak se těším na další uklidnění :srdce: pohyby taky vyckavam, jsem teď 17tt. Parkrat už jsem měla pocit, že něco cítím, ale je to tak lehké a krátké, že nevím. Tak spis už čekám na ty pořádné kopance :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
27.3.23 19:30

@Mishel2020 Tak já mám více či méně vše po prvním dítku, ale akorát mi dorazilo nosítko na novoška (to jsem měla minule půjčené :-) ) a protože jsem narazila na něco, co se mi fakt líbilo a i u výrobce bylo vyprodáno (vzor), tak jsem objednala. Jo jo, kočárek byl u prvního u táty v garáži :-) Doma až po narození malého. A celkově mám dojem, že to prostě bude OK a nemám čas o tom přemýšlet - dítko zaměstná, rozhodli jsme se hledat nový dům a tak stále je, co řešit. A nebudu si nic přivolávat ;-) Na pohyby se těším a věřím, že budou i dříve, než u prvního - prý to tak bývá. Ve čtvrtek jdu na kontrolu - tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí