TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
2.3.23 14:13

Holky, dnes jsem 13+5 a maličko jsem začala hnědě špinit.. screening jsme měli minulý týden a bylo všechno v pořádku a kontrolu u gynekologa mám až 13.2. Máte s tím některá zkušenost? Nevím, zda pro můj klid nejet zítra ráno na kontrolu, začínám se o mimi bát.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.3.23 14:19

@Ninsie půjdeš na gynekologicko-porodnickou ambulanci a nahoře v patře je kartotéka, tam se musíš nahlásit. Sestra zada do pc, že jsi přišla a pošle tě o patro níž na ultrazvuk (ambulance 5, 6) tam už o tobě budou vědět a zavolají si tě.
Sestra ti odebere krev (cca 4minuty) a da termín sreningu.
Snad budeš mít na zdravotnický personál větší štěstí, já tento úkon absolvovala 40minut a ještě hsem si musela pohlídat aby mi vrátila všechny dokumenty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.3.23 14:24
@Veru904 píše:
@Ninsie půjdeš na gynekologicko-porodnickou ambulanci a nahoře v patře je kartotéka, tam se musíš nahlásit. Sestra zada do pc, že jsi přišla a pošle tě o patro níž na ultrazvuk (ambulance 5, 6) tam už o tobě budou vědět a zavolají si tě.
Sestra ti odebere krev (cca 4minuty) a da termín sreningu.
Snad budeš mít na zdravotnický personál větší štěstí, já tento úkon absolvovala 40minut a ještě hsem si musela pohlídat aby mi vrátila všechny dokumenty :zed:

A kdyby se mnou šel chlap, tak by určitě někoho seřval. Proto jsem mu psala ať se připraví toho 13teho. Jinak pokud bude při screningu taky taková super atmoška a personál jako dnes tak to bude moje poslední návštěva FNHK 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.3.23 14:40

@bbk85 no a me zase rekli, že na screning se chodí až ve 13tt tam musím ještě čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.23 14:48

@dendena

Hned bych jela na pohotovost.
Muze to byt hematom.
Ja jsem 11+1 dnes a v 7+5 jsme zacla spinit a pak lehce krvace, vsechno jednodenni zalezitost.
Na pohotovosti mi rekli, ze mam hematom :pocitac: takze okamzity klidovy rezim a co tyden kontrola, zda je vse ok, nastesti ano a zadne krvaceni ani spineni se nekona od te doby.

Nezanedbavala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.23 14:54

@Veru904 no mě takhle objednal sám doktor, tak jsem se nehádala. Ale naposledy jsem tam byla přesně 8+0, tak jsem šla po 4 týdnech přesně 12+0. V papírech co jsem dostala při první kontrole mám předepsané všechny prohlídky co mě čekají a tenhle první je 12+0 - 13+6, takže pak záleží asi na každém lékaři. Já sem ráda, že to máme za sebou teda, ještě ten tlak no :roll:, to riziko preeklampsie vyšší mě netěší :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.23 15:03

@dendena mně vždy doktor i sestřičky říkali, že hnědý dobrý, že to může být jen prasklá cévka. Kdyby to byla čerstvá krev, tak bych určitě jela ;). Zatím není důvod plašit pokud to není červený, růžový či bolesti, ale určitě bych volila taky nějaký klidovější režim :hug: a na 100 % bych to ráno volala doktorovi, co on na to ;). Držím palečky ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.23 15:23

@bbk85

Omlouvam se, muze to byt, ale nemusi.
Ja jsem mela hnede spineni a ten hematom to byl na miste je lepsi vyhledat lekare.

Bohuzel mam jiz zkusenosti z minula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.3.23 15:27

@Veru904 Díky za info, aspoň si nebudu připadat jako totální ztracená lemra. Vzala bys partnera s sebou dovnitř, kdyby tam dneska s tebou byl? Ultrazvuk ti dělali spodem nebo už před břicho?
Koukám, že atmoška byla naprostý top… můžu doufat, že zítra už dají všichni pokoj a nebudou tak protivný. Bude pátek, víkend před náma… tak snad. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.23 15:36

@Ninsie

Jestli resite krev a UTZ tak vcera semnou byla maminka, pritel pujde az na screening. 😊 a bylo to hezke, nikoho to neobtezovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.3.23 15:37

@Eliska1402 Přesně ten myslím… snažím se „zjistit“, jestli nebude ve fakultce vadit, když vezmu přítele dovnitř, pokud mi budou dělat ultrazvuk. :) Mám zítra jít na odběry k prvotrimestrálnímu screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.23 15:41

@Ninsie

Urcite to nevadi, pokud sestra neni kat :D.
Mamka se posadila vedle na židličku a mela peknou podivanou, pry nikdy nic takovyho nevidla, za nas nic takoveho nebylo.
Jinak k tomu UTZ zalezi, co maji za pristroj.
V Liberci vymenili novy UTZ a uz vcera je jela pres bricho.
Pred 9 mesici co jsem tam byla to museli delat spodem, ten UTZ to nedal jeste. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.3.23 15:50

@Eliska1402 Tak snad nebude… případně ji přítel odzbrojí svým víc než dvoumetrovým šarmem. :mrgreen:
Jsem zvědavá, přes co budou dělat ultrazvuk… ale zvládnu obojí. Koneckonců, pokud tam bude chlap se mnou, tak není nic, co by už neviděl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.3.23 16:07

@bbk85 děkuji za povzbuzení :andel: Nic mě nebolí, jen občas pobolívá podbřišek, ale už delší dobu, jak se roztahuje děloha. Zítra ráno zavolám, tak snad bude všechno v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.3.23 16:31
@Ninsie
@dendena píše:
@bbk85 děkuji za povzbuzení :andel: Nic mě nebolí, jen občas pobolívá podbřišek, ale už delší dobu, jak se roztahuje děloha. Zítra ráno zavolám, tak snad bude všechno v pořádku :roll:

@Ninsie partner je teď mimo republiku, tak jsem jela sama, ale když jsme o tom mluvili, tak jsme se dohodli, že pojede až na ten screningovy ultrazvuk. Což jsem moc ráda, žetam bude se mnou. Doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí