TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
1.3.23 11:26
@Verabi píše:
@Ninsie moc dekuju za povzbuzení :hug: Ja pravé piju uz mesic a pul jenom podebradku pomeranč, nic jinyho, ale uz i to mi dela problém 🤦‍♀️ včera jsem zase bulela doma pak i v noci, proste ze zoufalství, ale dneska mi je kupodivu o neco lip. Po praci skočim do lékárny zeptat se na tu tyčinku, dekuju za tip, nikdy jsem o tom neslysela :hug: :hug: :kytka:

Já jsem taky měla ze začátku chuť jedině na perlivé ochucené a přesně - nejvíc pomeranč. Já jsem si tedy ředila pomerančovou Hanáckou s Bílinskou kyselkou, je fajn, že je tam dost minerálů. Držím palce, ať je brzo lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.3.23 12:03

Taky máte některá tak nevyváženou stravu? Mám z toho blbý pocit, nejím tak, jak bych měla. Jím vlastně jen to, na co mám chuť, což je převážně sladké jako jsou sušenky, upečená buchta, občas pendreky nebo gumový medvídci :roll: Málo zeleniny a teplého jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.3.23 12:55

@dendena mám to stejně, ujizdim na sladkým a to jsem nikdy nedělala, hlavně mi chutná to želé (pendreky, gumídci apod.) a dorty, ale neřeším to…v dnešní době fakt máme všeho dostatek, ne-li nadbytek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.3.23 12:57
@LenyD píše:
Holky ceka tady nektera prosim dvojcatka?

Já a vypadá to na bi-bi kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.3.23 13:04

@Ninsie Mně se líbí, jak všude píší, že by nám mělo být vedro :-D jak nám koluje více krve a já občas nevím, co na sebe navléknout, hlavně večer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.3.23 13:07

@dendena Já mám hlavně problém najít něco, nač mám fakt chuť. Ale tedy zeleninu mám vcelku ráda, takže to není problém :-) Dnes mám třeba k obědu cuketové špagety s treskou, sušenými rajčaty a lučina :-) Začala jsem tedy dost i péct, právě protože mám na to chuť, ale i to se snažím držet zdravěji - nějak nevystupuji ze svého běžného způsobu jídla. Jen ta chuť na něco chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.3.23 14:01

@x.lenulinek.x Přesně! Vedro mám na seznamu věcí, na který pořád čekám… i když teda v noci je mi horko, ale jinak 90 % dne zima. :D

@dendena Tak nějak se snažím mít vyváženou stravu, ale vím, že zeleniny, ovoce a nedej bože ryb (fuj), mám stejně málo. Sladký mi nejede skoro vůbec. Takže dopuju listovkou a Femibionem 1 a věřím, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
1.3.23 14:14

Kamarádka včera říkala, že když nemám chuť na sladké, čekám holku. Tak uvidíme, jestli mlsalky budou mít kluky. Vím, že tyhle věci neplatí, ale baví mě to sledovat. Nebo víte některá, že se to potvrdilo/vyvrátilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.3.23 14:19

@vprouduzivota Já se cpu jen tím medem, celoživotně - první je kluk a věřím, že i druhý bude druhý lumpík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.3.23 14:20

@Ninsie Miluji ryby :-D Takže ty mám vcelku často, jako mořské plody. Jinak maso klasika - libové - krůtí, kuřecí, hovězí libové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.23 14:27

Já bych holky mohla snad všechno 😅 😅 takže asi hermafrodit?? :mrgreen: ale já tedy slane a sladké placala dohromady i před tehu.. ale spis jedu slane asi… s malou jsem furt jedla salát a ovoce.. teď bych raději bramburky a utopence 😂 😂 tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.3.23 14:34

@vprouduzivota já bych se sladkyho užrala a čekám holku :D jsou to pověry s logicky 50% úspěšností :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.3.23 14:56

Na pověry moc nevěřím, ale celkem mě to baví pozorovat, tak uvidíme, zda to pak bude sedět :lol: Vím, že je to úplná kravina, ale podle fotky z prvního screeningu mi přijde, že to bude kluk..podle profilu hlavičky, nedokážu si v tom představit holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.3.23 16:34

Tak ja dnes byla na oberech krve na screening, ktery me ceka za 12 dní a sestricka nam udelala krasnou šou jak se hybe a par fotecek na pamatku.
Pry by nam mohla rict i pohlaví za těch 12 dni. Tak jsem zvedava, minule uz to videli :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.3.23 17:00

@Eliska1402 ahoj, já jdu na odběry zítra a necekam, že budou dělat ultrazvuk. Závidím ti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí