TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
3.3.23 17:05

@Ninsie a jinak můj týden tehotenstvi připočítává už ta hvězda v kartotece a pak i ta úžasná sestra na odberech. Nejraději by mě obě posali domů jenže já opravdu byla 11+2 což je pro odběr akorát. No co ti budu říkat, byla jsem ráda, že jsem tam jela sama. Chlap je klidas, ale tohle by i něj bylo moc. Zvlášť, když ví, že mi je opravdu celkem pořád zle. A ještě ta její hláška, když na mě podruhé zařvala, že mám jít dovnitř a já na to že si zouvam obuv tak ona že jsem se měla zout už před vstupem na kliniku…i to jsem nechala bez komentáře ale to už koukali i všichni v čekárně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.3.23 17:20

@Veru904 tak to se tam potkáme, vy budete s přítelem odcházet a my půjdeme dovnitř. :)
Tam je to vůbec nějaký divoký. V kartotéce chtěla jen žádanku, co jsem měla od doktorky, ale nic tam nepřepočítávala. To pak začla sestra v ordinaci a dost udiveně na mě, že to sedí a že tu teda asi můžu být. Počítala jsem to radši třikrát, než jsem si registrovala termín odběru. :lol:
Prosím tě a proč sis zoufalá vůbec někde boty? Mě by nejradši odebrali i přes zimní bundu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.3.23 17:23

@x.lenulinek.x To trochu bylo. :) Beru to tak, že prohlídky nemáš každý týden, ale když se mě zeptá, jak jsem daleko podle ultrazvuku a já mám jen délku těhotenství podle má, co ultrazvuku měla naposledy odpovídat a diví se, že nemám čerstvější než že 13.2., tak bych čekala, že rychle mrkne, ujistí se a dobrý. Takhle prostě jen doufám, že je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.3.23 18:24

@Ninsie a to je přesně důvod proč by mě do nemocnice na screening nikdo nedostal ani párem volů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.3.23 18:30

@Elsia tak mě tam poslala moje gyndarka kvůli nemoci krve, co mám a že tam budu rovnou chodit do rizikové poradny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.3.23 18:43

@Ninsie To je teda síla… snad to s dalšími prohlidkami už bude jednodušší. Člověk tam holt musí mít vse zjistene predem sám a ještě je kontrolovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.3.23 18:44

Holky, já se dnes registrovala do porodnice, do Thomayerky. Včera jsem tam byla na prohlídce a byla jsem nadšena. Není/neplánuje některá z vás taky tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.3.23 18:56

@Ninsie no u nás je zvykem skoro všude, že se před vstupem do ordinace zouvame nebo jsou k dispozici návleky…byla jsem u zubarky - návleky, u praktické doktorky - zout boty :) vse jsem absolvovala jako preventivní vysetreni do těhotenské průkazky a u svoji gynekolozky se taky všichni zouvame, dokonce tě upozorní sestra ať jdeš bez bot :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.3.23 20:25

@vprouduzivota rodila jsem tam skoro před 3lety a byla jsem spokojena :) jen byla v Praze tu domu nějaká silena bouřka a vichřice a vyplavilo jim to spodní část porodnice, tak mě s malou stěhovali 😅 vzrůšo, na které jen tak nezapomenu.. ale jinak jsem vychytala hodné sestřičky a úplně super dr na porod :) řekla bych, ze všechny místa jsou o lidech a vždycky člověk může narazit na někoho, kdo má špatný den a schytá to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.3.23 00:55

@Ninsie

To me moc mrzi :(
Myslela jsem, ze maji vsichni vsude empatictejsi pristup a to me udelala i 3D foto 8o ze sona.

Vsechno bude v poradku, 13 máme zachvilku, uz se take nemohu dockat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.3.23 09:35

@vprouduzivota Doufám, že jo. Nechci mít stresy z prohlídek a čekat, že každá jedna z nich bude boj nebo akorát nervy.

@Veru904 jo taaaak, tohle se právě u nás snad nikde nedělalo. Vybavuju si to jen od soukromého na zubaře. :)

@Eliska1402 Mě to bylo taky líto. Čekala jsem, že minimálně kouknout, jestli mrně má srdeční akci a ujistí se, že časově to pořád odpovídá. Takže mi nezbývá, než prostě věřit, že to fakt v pořádku bude a nebude mě čekat nějaký nepříjemný překvapení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.3.23 10:17

@LenyD ahojky ano ja cakam twix

Dlho som sa nehlasila, asi tyzden som spinila, takze som sa bala najhorsieho. Brala 3×3 ascorutin 3×2magne 3×2 utrogestan a teraz tfuj tfuj vse ok. V stredu som bola na 1trim. screning A 11+0 B 10+5 a na krvi. 17.3.idem na ten velky UTZ za 12000czk nejaka americka metoda na vylucenie vad. Takze bojim, ale hadam bude vse ok. Inak nezvraciam, furt musim jest, prsia ako melony Fka 😂 a vyzeram ako v 7.mesiaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.3.23 14:16

Holky, nemáte prosím některá osvědčené rady na bolest hlavy? Dnes je asi změna tlaku, nebo to počasí..od rána mě bolí dost hlava, brala jsem si Paralen, který mi nepomohl. Nebo berete některá naráz i dvě tablety Paralenu? Jedna mi nepomáhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.3.23 14:30

@dendena to chce dvě naráz, jináč to nezabere, já beru právě vždycky dvě, už jsem poučena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.3.23 14:55

@dendena kava a magnesium a magneska voda moje zachrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie