Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ellie96 Tak jo.
Jsem zvědavá, ale určitě to bude v pořádku.
Mě čeká později… 3.3. mám teprve odběry a to budu 11+0, co se bere nejdřív ve fakultce v Hradci, takže jsem zvědavá, kdy mi dají ultrazvuk.
@Ninsie já jdu na odběry 14.3. (budu 11+6), ale nemusím do fakultky, chodím k doktorce přímo v HK a prý mi to vezme sestřička
Jinak jsem taky zvědavá, kdy pak bude ultrazvuk. To už jdu k Mudr. Štěpánovi, a ty? ![]()
@Lenishka Tak to jdeš chvilku po mně.
A dobrý, že máš konkrétního doktora, ke komu pak půjdeš.
Já právě mám gyndařku v Brně, protože jsem tam dřív žila, teď jsem přestěhována do Pardubic a posílají mě do fakultky do Hradce, kde absolutně netuším, na koho narážím a kdo si mě vezme pod křídla. Ale doktorka právě říkala, že tam jsou všechno kapacity. ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na prvním screeningu a je všechno v pořádku
tak jsme si oddechli, celkem jsem se toho bála, aby bylo vše tak jak má. ![]()
Mrňous tam hezky kope, viděli jsme, jak se protahoval..no krásný to bylo, dojímám se ještě teď ![]()
Takže koho teprve screening čeká, vezměte s sebou rozhodně partnera, je tam toho k vidění plno a zážitek pro oba je neskutečný ![]()
První screening za mnou..prý vše v pořádku..ale čekají mě další testy…dnes 13 + 2 a TP mám 29.8…to má narozeniny moje maminka
@dendena já to tak závidím, že máte již za sebou, já mám screening až 8.brezna
a 6.brezna mám poradnu a odběry
je to ještě dlouhá doba a já mám z toho úzkosti každý den, mám strašný strach, vím že Mimi bije
jelikož ho každý den poslechnu ale modlím se aby to bylo v pořádku aby tam nebylo nic špatně
od začátku sem dost zvracela a nebyla schopna polknout žádný vitamíny jako listovou kyselinu takže mám výčitky, že sem ji neužívala a když sem si ji sem tam vzala bylo mi po ní dost špatně ![]()
@dendena jinak sem moc ráda za vás, že je všechno v pořádku a můžete být v klidu, takže opravdu mám radost
![]()
@Ninsie ahoj, já se mám taky do HK objednat na odběry od 1-7.3 můžu se zeptat zda nevíš jestli to musí být nalačno?
@dendena a @jezinka Gratuluju k dobrým zprávám.
Muselo se vám fakt ulevit.
Jak jste na screeningu strávily?
@Veru904 Ahoj, myslím, že nalačno být nemusíš. To by některé budoucí maminky pošly, když tam běžně mají rezervaci odběrů třeba i ve dvě odpoledne. ![]()
Nalačno jsi musela být na první odběr u gynekologa, jak se zjišťuje RH faktor, krevní skupina a ty všelijaký nemoci (HIV, žloutenka atd.).
@Ninsie děkuji…ulevit jo..ale ještě to není konečná…
můj dr je příjemný..takže příjemná návštěva
@Ellie96 píše:
@dendena já to tak závidím, že máte již za sebou, já mám screening až 8.breznaa 6.brezna mám poradnu a odběry
je to ještě dlouhá doba a já mám z toho úzkosti každý den, mám strašný strach, vím že Mimi bije
jelikož ho každý den poslechnu ale modlím se aby to bylo v pořádku aby tam nebylo nic špatně
od začátku sem dost zvracela a nebyla schopna polknout žádný vitamíny jako listovou kyselinu takže mám výčitky, že sem ji neužívala a když sem si ji sem tam vzala bylo mi po ní dost špatně
Ellie, já ti rozumím, je to náročné, ale zkus se nějak uvolnit, ten strach není pro mimi dobrý. Představ si, jak tam ten prcek plave a že mu vytváříš kromě dobré výživy i tu nejlepší atmosféru - pohodu, radost, klid. Ono to cítí. Mně tohle docela pomáhalo. Držím palce! ![]()
Příspěvek upraven 24.02.23 v 10:45
@Veru904 píše:
@Ninsie ahoj, já se mám taky do HK objednat na odběry od 1-7.3 můžu se zeptat zda nevíš jestli to musí být nalačno?
Ahoj, pokud je to odběr krve, tak musíš být nalačno. Já nesměla ani celý předchozí den jíst a pít nic sladkého, to byl mazec. Ale to by ti měli upřesnit při objednání.
Já taky musela být nalačno, ale já měla ty odběry asi nějak současně - podle toho co psaly holky, že šly 2×, tak já teď měla jedny první a ty jsou i ke screeningu. A tam jsem musela být na lačno a moč mám donést až na screening a ta prý nemusí být ranní.