TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
21.2.23 10:57

@Ellie96 no vůbec nevěš hlavu, já zjistila, že ho najdu asi jen ráno. Včera večer si ho chtěl poslechnout muž a ani ťuk, nikde jsme ho nenašli a dneska ráno jsem ho našla trošku vlevo. Naštěstí se mi to podařilo přes bedničky u noťasu pro muže aspoň nahrát, ale pak jsem ho zase ztratila a už jsem ho nenašla, pěkně se tam mele :mrgreen:

@monisb to už je krásná fotečka miminka :srdce:, já mám screening taky 2.3., tak už si říkám, že to je za chviličku. V pátek mám odběry, tak snad se taky nacpu k doktorovi na ultrazvuk a chci taky tak pěkný obrázek :D, my máme doma v rámečku zatím jen šmouhu ve tvaru medvídka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.2.23 11:36

@bbk85

Jojo, šmouhu mám z prvního ultrazvuku před měsícem, teď už je to úplně miminko :D

Já měla dneska ráno právě odběry na lačno, rovnou i kontrolní ultrazvuk a dostala jsem průkazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.2.23 12:01

@monisb no jo, já byla naposled přesně 8 týden a to vypadal jak gumový medvídek, kamarádka co je o týden za mnou tak měla zase šmouhu jako sněhulák :lol:. Teď budu v pátek 11+1, tak mě čekají právě taky odběry, nějaká měření a vystavení průkazky. O ultrazvuku doktor nemluvil, ale počítám, že se tam nacpu :mrgreen:, sice už slyšíme srdíčko přes Angelsounds, ale radši bych ho i viděla :srdce:.
Půjde s tebou na první screening i muž? Můj by právě chtěl jít, tak se musím zeptat jestli může :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.2.23 12:06

@bbk85

Můj prvně říkal, že asi ne, že s tím nepočítal, leda že bych ho tam chtěla a že kdyžtak půjde na nějaký další :D Ale to bylo i když jsem měla termín, kdy se mu to nehodilo, teď už mám jiný, kdy bude moct a sestřička mi říkala „Přijďte s partnerem“. Tak mu možná řeknu ať jde. Pokud tam budou říkat více věcí, tak já si to vše nezapamatuju, to on zvládne líp :D

Mě dneska doktor ani srdíčko nepouštěl :/ (minule jo) Ale jelikož plod odpovídal velikosti, dokonce spíše větší, tak asi bral, že dobrý a on ho tam určitě i viděl mihotat, to já tak bystrý zrak zas nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.2.23 12:18

@monisb tak pokud odpovídá či je větší, tak určitě není problém a doktor to určitě kontroluje :hug:. Já si teda při ultrazvuku připadám jak u zkoušky, můj doktor se mě vždy ptá co tam vidím :lol:, tak tam mžourám do toho jak divá. Naposledy byl prcek o 3 dny napřed, tak jsem zvědavá co teď.
No já tam právě chci mít muže taky z toho důvodu, aby si to pamatoval za mě, mám pocit, že mi vždy vypne mozek a zapomenu se na půlku věcí zeptat. A když jsem se ho ptala, jestli by šel, tak hned že jo, že i sám bude rád, že se uklidní pohledem na monitor. Bude to mít jako předčasný dárek k narozeninám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.2.23 12:41

@bbk85 tak jsem dneska srdíčko našla ale je to šílený boj ho najít a slyším ho jakoby by byl dost hluboko prcek :D ale slyšela sem ho je to rychlejší než můj tep :D mohla by si mi poradit jak nahrát ten tvůj do PC? Nejde mi to ani do telefonu ani do PC :? Připojím ten kabel, cvaknu to do PC do sluchátek ten konektor ale vůbec nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
21.2.23 12:47

Odběry mě čekají příští pondělí a UTZ pak 9.3. - pochybuji, že by UTZ dělala při odběrech, které dělá jen sestřička, ale nevadí :-) To už pak uteče. (jinak první kontrola byla 9.2.) A myslím, že i průkazku dostanu až toho 9.3.
A pak UTZ vidím, že sama. Manžela to ani snad nenapadlo a kdyby chtěl jít, tak by musel jít i prcek a klidnější to bude určitě bez něj. To by to soustředění bylo ta tam, protože by člověk stále řešil, co vymyslí (vynalézavý je více než dost).
Takže to beru tak nějak s nadhledem a klídek pohoda :-) Oni vědí, co dělají a proč nás objednávají, jak objednávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 13:04

Ahojky zdravím vas cekame druhé miminko dnes jsem 11+2 bojuji s virozou tak snad bude brzo lip vsem posilam pozitivní energii ❤️ 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.2.23 14:38

@Ellie96 no tak super :hug:, no jo je to boj ho takhle brzo objevit :lol:, ale ono to půjde časem líp a líp. No já nemám kabel na propojení s PC, takže jsem ráno improvizovala a píchla místo sluchátek do toho bedničky a pak to nahrála na mobil :nevim:. Trochu složitější, ale funguje to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.2.23 18:57

Ahoj holky,

Tedaa ja Vam zavidim s tim srdickem jsem 10+0 a zatim nic, snad to brzo uslysim. :lol:
Minuly tyden na kontrole to bylo vsechno v poho.

Jak tu nekdo pisete, tak ja jdu na krev 1.3 nez bude screening a z minule zkusenosti vim, ze sestra nabere krev a pak si sama delat UTZ, aby se ujistila, zda plod zije a odpovida, to jsem mela minule prvni poradnou fotku, kterou jsem ani necekala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.2.23 18:59

Ahoj holky,

Tedaa ja Vam zavidim s tim srdickem jsem 10+0 a zatim nic, snad to brzo uslysim. :lol:

Jak tu nekdo pisete, tak ja jdu na krev 1.3 nez bude screening a z minule zkusenosti vim, ze sestra nabere krev a pak si sama delat UTZ, aby se ujistila, zda plod zije a odpovida, to jsem mela minule prvni poradnou fotku, kterou jsem ani necekala :dance:

Jedna se o Libereckou krajskou nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.2.23 19:01
@Eliska1402 píše:
Ahoj holky,

Jedna se o Libereckou krajskou nemocnici.

Ahojky, já jsem dnes 10+5 a včera sem nic nenašla jenom svůj tep ale dneska sem našla ale musela sem hodně hledat po každém mm :D ale bylo to slyšet jako kdyby byl prcek fakt nejde hluboko, tak z dálky sem to slyšela v těch sluchátkách :D
Jdes na screening do Liberce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.2.23 19:10

@Ellie96

Ja vim no, jsou to mžiky znam to z minula to jsem nyla nejak 10+2, tak musim jeste asi pockat :lol:.
Od 12tt uz jen stacilo prilozit a bylo hned :andel:.

Anoo jdu, myslim, ze jsme si uz tady o tom psaly, screening mam 13.3 na snoubencovo narozeniny, rikal, ze jestli nam to konecne klapne, aniz by nas srasili nejakejma nemocema, tak si bere volno a vožere se :lol:

Ty jdes take do nemocnice v Libu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
21.2.23 19:10

@Verabi hustý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.2.23 19:40
@Eliska1402 píše:
@Ellie96

Ja vim no, jsou to mžiky znam to z minula to jsem nyla nejak 10+2, tak musim jeste asi pockat :lol:.
Od 12tt uz jen stacilo prilozit a bylo hned :andel:.

Anoo jdu, myslim, ze jsme si uz tady o tom psaly, screening mam 13.3 na snoubencovo narozeniny, rikal, ze jestli nam to konecne klapne, aniz by nas srasili nejakejma nemocema, tak si bere volno a vožere se :lol:

Ty jdes take do nemocnice v Libu?

Já začínám ve čtvrtek 12tt :) ale aspoň vím kde zhruba už mám začít hledat :srdce:
To je hezké takhle na narozeniny :kytka: tak já budu držet palečky ať je všechno v pořádku.
Já jdu taky do nemocnice do Liberce mám jít 8 března ale chci si to zkusit přehodit na 6 nebo 7 března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí