Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ellie96 no vůbec nevěš hlavu, já zjistila, že ho najdu asi jen ráno. Včera večer si ho chtěl poslechnout muž a ani ťuk, nikde jsme ho nenašli a dneska ráno jsem ho našla trošku vlevo. Naštěstí se mi to podařilo přes bedničky u noťasu pro muže aspoň nahrát, ale pak jsem ho zase ztratila a už jsem ho nenašla, pěkně se tam mele ![]()
@monisb to už je krásná fotečka miminka
, já mám screening taky 2.3., tak už si říkám, že to je za chviličku. V pátek mám odběry, tak snad se taky nacpu k doktorovi na ultrazvuk a chci taky tak pěkný obrázek
, my máme doma v rámečku zatím jen šmouhu ve tvaru medvídka ![]()
Jojo, šmouhu mám z prvního ultrazvuku před měsícem, teď už je to úplně miminko ![]()
Já měla dneska ráno právě odběry na lačno, rovnou i kontrolní ultrazvuk a dostala jsem průkazku ![]()
@monisb no jo, já byla naposled přesně 8 týden a to vypadal jak gumový medvídek, kamarádka co je o týden za mnou tak měla zase šmouhu jako sněhulák
. Teď budu v pátek 11+1, tak mě čekají právě taky odběry, nějaká měření a vystavení průkazky. O ultrazvuku doktor nemluvil, ale počítám, že se tam nacpu
, sice už slyšíme srdíčko přes Angelsounds, ale radši bych ho i viděla
.
Půjde s tebou na první screening i muž? Můj by právě chtěl jít, tak se musím zeptat jestli může
.
Můj prvně říkal, že asi ne, že s tím nepočítal, leda že bych ho tam chtěla a že kdyžtak půjde na nějaký další
Ale to bylo i když jsem měla termín, kdy se mu to nehodilo, teď už mám jiný, kdy bude moct a sestřička mi říkala „Přijďte s partnerem“. Tak mu možná řeknu ať jde. Pokud tam budou říkat více věcí, tak já si to vše nezapamatuju, to on zvládne líp ![]()
Mě dneska doktor ani srdíčko nepouštěl :/ (minule jo) Ale jelikož plod odpovídal velikosti, dokonce spíše větší, tak asi bral, že dobrý a on ho tam určitě i viděl mihotat, to já tak bystrý zrak zas nemám ![]()
@monisb tak pokud odpovídá či je větší, tak určitě není problém a doktor to určitě kontroluje
. Já si teda při ultrazvuku připadám jak u zkoušky, můj doktor se mě vždy ptá co tam vidím
, tak tam mžourám do toho jak divá. Naposledy byl prcek o 3 dny napřed, tak jsem zvědavá co teď.
No já tam právě chci mít muže taky z toho důvodu, aby si to pamatoval za mě, mám pocit, že mi vždy vypne mozek a zapomenu se na půlku věcí zeptat. A když jsem se ho ptala, jestli by šel, tak hned že jo, že i sám bude rád, že se uklidní pohledem na monitor. Bude to mít jako předčasný dárek k narozeninám ![]()
@bbk85 tak jsem dneska srdíčko našla ale je to šílený boj ho najít a slyším ho jakoby by byl dost hluboko prcek
ale slyšela sem ho je to rychlejší než můj tep
mohla by si mi poradit jak nahrát ten tvůj do PC? Nejde mi to ani do telefonu ani do PC
Připojím ten kabel, cvaknu to do PC do sluchátek ten konektor ale vůbec nic ![]()
Odběry mě čekají příští pondělí a UTZ pak 9.3. - pochybuji, že by UTZ dělala při odběrech, které dělá jen sestřička, ale nevadí
To už pak uteče. (jinak první kontrola byla 9.2.) A myslím, že i průkazku dostanu až toho 9.3.
A pak UTZ vidím, že sama. Manžela to ani snad nenapadlo a kdyby chtěl jít, tak by musel jít i prcek a klidnější to bude určitě bez něj. To by to soustředění bylo ta tam, protože by člověk stále řešil, co vymyslí (vynalézavý je více než dost).
Takže to beru tak nějak s nadhledem a klídek pohoda
Oni vědí, co dělají a proč nás objednávají, jak objednávají.
Ahojky zdravím vas cekame druhé miminko dnes jsem 11+2 bojuji s virozou tak snad bude brzo lip vsem posilam pozitivní energii ❤️ 🌹
@Ellie96 no tak super
, no jo je to boj ho takhle brzo objevit
, ale ono to půjde časem líp a líp. No já nemám kabel na propojení s PC, takže jsem ráno improvizovala a píchla místo sluchátek do toho bedničky a pak to nahrála na mobil
. Trochu složitější, ale funguje to ![]()
Ahoj holky,
Tedaa ja Vam zavidim s tim srdickem jsem 10+0 a zatim nic, snad to brzo uslysim. ![]()
Minuly tyden na kontrole to bylo vsechno v poho.
Jak tu nekdo pisete, tak ja jdu na krev 1.3 nez bude screening a z minule zkusenosti vim, ze sestra nabere krev a pak si sama delat UTZ, aby se ujistila, zda plod zije a odpovida, to jsem mela minule prvni poradnou fotku, kterou jsem ani necekala ![]()
Ahoj holky,
Tedaa ja Vam zavidim s tim srdickem jsem 10+0 a zatim nic, snad to brzo uslysim. ![]()
Minuly tyden na kontrole to bylo vsechno v poho.
Jak tu nekdo pisete, tak ja jdu na krev 1.3 nez bude screening a z minule zkusenosti vim, ze sestra nabere krev a pak si sama delat UTZ, aby se ujistila, zda plod zije a odpovida, to jsem mela minule prvni poradnou fotku, kterou jsem ani necekala ![]()
Jedna se o Libereckou krajskou nemocnici.
@Eliska1402 píše:
Ahoj holky,Tedaa ja Vam zavidim s tim srdickem jsem 10+0 a zatim nic, snad to brzo uslysim.
Minuly tyden na kontrole to bylo vsechno v poho.Jak tu nekdo pisete, tak ja jdu na krev 1.3 nez bude screening a z minule zkusenosti vim, ze sestra nabere krev a pak si sama delat UTZ, aby se ujistila, zda plod zije a odpovida, to jsem mela minule prvni poradnou fotku, kterou jsem ani necekala
Jedna se o Libereckou krajskou nemocnici.
Ahojky, já jsem dnes 10+5 a včera sem nic nenašla jenom svůj tep ale dneska sem našla ale musela sem hodně hledat po každém mm
ale bylo to slyšet jako kdyby byl prcek fakt nejde hluboko, tak z dálky sem to slyšela v těch sluchátkách ![]()
Jdes na screening do Liberce??
Ja vim no, jsou to mžiky znam to z minula to jsem nyla nejak 10+2, tak musim jeste asi pockat
.
Od 12tt uz jen stacilo prilozit a bylo hned
.
Anoo jdu, myslim, ze jsme si uz tady o tom psaly, screening mam 13.3 na snoubencovo narozeniny, rikal, ze jestli nam to konecne klapne, aniz by nas srasili nejakejma nemocema, tak si bere volno a vožere se ![]()
Ty jdes take do nemocnice v Libu?
@Eliska1402 píše:
@Ellie96Ja vim no, jsou to mžiky znam to z minula to jsem nyla nejak 10+2, tak musim jeste asi pockat
.
Od 12tt uz jen stacilo prilozit a bylo hned.
Anoo jdu, myslim, ze jsme si uz tady o tom psaly, screening mam 13.3 na snoubencovo narozeniny, rikal, ze jestli nam to konecne klapne, aniz by nas srasili nejakejma nemocema, tak si bere volno a vožere se
Ty jdes take do nemocnice v Libu?
Já začínám ve čtvrtek 12tt
ale aspoň vím kde zhruba už mám začít hledat ![]()
To je hezké takhle na narozeniny
tak já budu držet palečky ať je všechno v pořádku.
Já jdu taky do nemocnice do Liberce mám jít 8 března ale chci si to zkusit přehodit na 6 nebo 7 března