TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.2.23 16:21

@Ninsie já mám břicho už dost velké, ale je to druhé těhotenství. Je to na mě hodně vidět, sotva už dopnu bundu. Bojím se, kam až to břicho chce vyrůst, když teď vypadám jako ve 4. měsíci :oops:

• Citovat
  • Upravit
8853
17.2.23 16:48

@LenyD trochu…jsem neřád na „pravidelno“ :oops:
Nezvracím, ale je mi blivno furt…chuť jen na pikantní a prasečinky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
17.2.23 16:52

Večer mám balon…ale já mám horší trávení. Občas…nyní až moc trpím na nadýmaní a jsem nebezpečná biologická zbraň :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.23 16:53
@jezinka píše:
@LenyD trochu…jsem neřád na „pravidelno“ :oops:
Nezvracím, ale je mi blivno furt…chuť jen na pikantní a prasečinky :nevim:

A mela jsi to namichane primo na zvraceni? Jestli nevadi ze se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
17.2.23 16:54

@LenyD ..né..trochu v práci „vyhoření..vyčerpání“..takže na stres a restart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.23 16:59

Holky dotaz, zkousel nekdo kraniosakralni terapii v tehu??? Pry je to povolene..tak premyslim ze bych zkusila jeste tohle at se citim zase o trosku lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.2.23 17:00
@LenyD píše:
Nemas nejaky tip co na veceri? Protoze me se krouti od obeda zaludek a vubec nevim co mi ma manža nakoupit.co vlastne vubec chci. Je to priserny chtela bych se rada najest ale proste ja nevim co chci… Ouuu no jako ja je vyplivavam kdyz to jde. Jinak predstava dalsiho leku co davam do sebe no nevim :lol:. Staci mi zespodu ty progesteron. globule a injekce ted teda dva dny mi dosel femibion tak dneska mi ho koupim. Fuj fuj fuj vidim pecivo a zveda se mi vsechno mozny, vidim ovesnou nebo ryzovou kasi taky jsem ti prejezena hnus a nemuzu..banany to jak pises jdu uplne kdyz je vidim obloukem a nebo kdyz uz je doma mame a zacinaji hnednout tak je strkam svemu koni. Ten je miluje a oceni vic nez ja :D…s tim jidlem je to priserne..hlad mam vlastne od te 11h ale ja hold nevim co si mam dat a tak nsem mela jenom pul tycinky par nudli a konecna. A ver mi ze bych se moc rada najedla a mela spoko zaludek.Jinak uz jsem po sprse komplet vse vycistene tak se citim trosku lip ze nejsem zase uz na par chvil prase :lol: :lol:

To ti neporadím jelikož taky nevím :) já nemám ani na nic chuť, teď sem byla ve vaně se natáhnout a pod tlakem sem tam do sebe dala trochu polévky a to je všechno :D taky nevíš jak moc bych se ráda najedla a jedla už konečně normálně, to by bylo moc skvělé, moc si přeji aby moje tělo už začalo fungovat tak jako před tehu :andel: žádné nevolností :andel: žádné zvedání žaludku :andel: žádný pachute v puse, prostě žádný příznaky krom růstu bříška :andel: :D
Taky ses na tom s jídlem jako já, já měla jenom ráno ty krupinky pak sem měla kousek mrkve a okurky, k obědu kousek toho knedlíku a teď polévku to se celé, já si myslela, zs když aspoň trochu naplním žaludek, že nebudu mít ten pocit na :poblion: ale stejne ikdyz se najím tak ho mám :)
Nemáš třeba Facebook, že bychom si mohly psát na MSG nebo na WhatsApp a dodávat si takhle energii a odvahu pro zvládnutí dalších dní? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.23 17:06
@Ellie96 píše:
To ti neporadím jelikož taky nevím :) já nemám ani na nic chuť, teď sem byla ve vaně se natáhnout a pod tlakem sem tam do sebe dala trochu polévky a to je všechno :D taky nevíš jak moc bych se ráda najedla a jedla už konečně normálně, to by bylo moc skvělé, moc si přeji aby moje tělo už začalo fungovat tak jako před tehu :andel: žádné nevolností :andel: žádné zvedání žaludku :andel: žádný pachute v puse, prostě žádný příznaky krom růstu bříška :andel: :D
Taky ses na tom s jídlem jako já, já měla jenom ráno ty krupinky pak sem měla kousek mrkve a okurky, k obědu kousek toho knedlíku a teď polévku to se celé, já si myslela, zs když aspoň trochu naplním žaludek, že nebudu mít ten pocit na :poblion: ale stejne ikdyz se najím tak ho mám :)
Nemáš třeba Facebook, že bychom si mohly psát na MSG nebo na WhatsApp a dodávat si takhle energii a odvahu pro zvládnutí dalších dní? :pankac:

Eli jasnyy napisu ti radsi do soukrome zpravy :kytka:. Bojim se ze verejne by mi pak psalo hodne holek..protoze jak jinak kdo by si nechtel psat s tak uzasnou holkou co ma na sobe jedno tricko 4 dny :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
17.2.23 18:45

@Ellie96 @LenyD
Určitě vám nic takového nepřeju. Ale znám i takovou co naposled v těhotenství zvracela na porodním sále. Takže držím palce ať jsem v dalším trimestru už všechny ok. Ale jsou teda i extrémy. Ale taky je fakt že tahle holčina v tom nejhorším období zvracela třeba 20krat denně. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
17.2.23 19:13

@jezinka člověk se boji jít do společnosti, když je jak dělobuch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.2.23 20:39

@Nikamuka @jezinka Mám to úplně stejně… a to jsem si říkala, že budu zatloukat do prvního screeningu. :) Ještě, že mám rodinu daleko, jinak by to poznali, pokud by je teda nepostihla biologická nehoda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.23 20:49
@Elsia píše:
@Ellie96 @LenyD
Určitě vám nic takového nepřeju. Ale znám i takovou co naposled v těhotenství zvracela na porodním sále. Takže držím palce ať jsem v dalším trimestru už všechny ok. Ale jsou teda i extrémy. Ale taky je fakt že tahle holčina v tom nejhorším období zvracela třeba 20krat denně. 8o

No jako nedokazu si predstavit 9 mesicu?? By se me rozkvedlal z toho mozek. Ale vim ze i takove jsou a pro me teda hrdinky a mega natury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.2.23 22:27

@Ninsie

Ahojky tak to mame stejny teemin skoro. Ja mam TP 19.9

Take mi smrdi jeden druh caje, obcas me boli bedra a dokonce mam obcas strach, ze to dostanu, ale dam si magnesko a ta bolest prejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
18.2.23 08:06

@Ninsie Myslím, že mám od začátku takový „nafouklý“ pupek, který jsem měla s prvním až tak v 15 tt :-D Na běhání už jsem vytáhla těhotenský legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
18.2.23 08:15

A tedy jak bych měla ráda chutě na něco :-D Nemám vlastně chuť na nic. Několikrát jsme byli v obchodě a tak bezradně chodím „co bych si dala“ - prostě bych ráda měla chuť na něco (mnohé z toho, co mám ráda, tak nemůžu - například sushi). Člověk by neměl ani kořeněné a výrazné. Kafe jsem utla hned, jak jsem to zjistila - ale to piju, protože mi chutná, ne protože bych jej potřebovala k fungování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí