TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
19.2.23 12:14
@Emhacko píše:
Ahoj holky, pokud mužů, tak se rada přidám. Dnes jsem 10+6 a termín mám podle MS 11.9.2023. Čekáme druhatko, doma už mám skoro 3leteho kluka. :)

Ahojky :srdce: taky čekám druhé miminko, jinak já jsem 10+3 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
19.2.23 12:26

@Ellie96 skvely, tak to jsme chvilku od sebe: a jak se zatím citis? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.2.23 12:56

@Emhacko jako na horské dráze 😁 od 5tt se mi začalo navalovat, od 6tt jsem začala :poblion: okolo 8 nebo 9tt to přešlo zhruba na týden mi bylo dobré začala sem znovu jíst a pak to znovu udeřilo :pocitac: navalovani, dva dny zvracení sem tam úzkosti :cert: dnes se cítím lépe dokonce sem uvařila a snědla plný talíř carbonara :palec: jen musím říct, že i přes plný žaludek se mi navaluje tak musím rozdychavat hodně, a v puse milion slin a divná pachuť :D jaké je tvoje těhotenství?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.2.23 13:28
@jezinka píše:
Večer mám balon…ale já mám horší trávení. Občas…nyní až moc trpím na nadýmaní a jsem nebezpečná biologická zbraň :think: :oops:

Jsem na tom hooodne podobně. Pred otěhotněním jsem byla i na kolonoskopii, kdy mi zjistili zanet na zacatku tlusteho streva. Po lecbe vsechny problemy ustoupily, ale s pocatkem těhotenství se opet vratily. Bricho mam jak v 6 mesici, hlavne večer :roll: nekdy do toho i křeče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.2.23 11:58

@Ellie96 ahoj, tak jen hlásím, že kdyby si nakonec uvažovala o Angelsounds, tak já dnes (10+4) jsem konečně ráno slyšela srdíčko miminka :srdce: :palec:. Předtím ani ťuk a dneska jsem ho našla skoro hned. Je blízko mé tepny, takže asi se maličko posunul vedle a bylo to krásně slyšet. Trochu mi spadl kámen ze srdce před pátečními odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.2.23 12:51

Ahoj holky, tak Ja se konecne taky přidávám. Dnes jsem 11+1 a TP podle PM mam 10.9. Jinak jsem byla od 7tt na neschopence 3 týdny kvuli nevolnostem, prvni dva dny jsem byla v nemocnici na kapackach kvuli dehydrataci, nemohla jsem v sobě udržet ani trochu vody. Ted uz je to lepsi, uz asi tyden chodím do prace, naposledy jsem teda zvracela predevcirem a zase vsechno i vodu ale myslim ze to bylo spis ze stresu po hádce s mužem. Musim přiznat, ze mi hodne pomohl Degan, brala jsem ho asi 10 dni dvakrát denně ale priznavam ze jsem mela strach aby to nejak neublížilo miminku, doteď mam z toho celkem spatny pocit, ale ono kdyz clovek nemuze dat nic do žaludku 4 i vic dni, to asi taky neni idealni..Jinak co me ted trápí jsou sliny, neustále slintam a plivu vsude kudy chodím, v MHD plivu do kapesničků, přes den jsem schopna v praci spotřebovat celou roli kuchyňských utěrek..naštěstí jsem v praci sama, nevim jak bych tohle plivani do utěrek vysvětlila kolegům :D :oops: další věc, která me trápí jsou smrady, ale jak vas tak čtu, tak je to normalni..strasne moc věcí mi smrdí, různé jidla, ja sama sobě smrdim ale smrdí mi i deodoranty i avivaz, koupila jsem si sprchový gel bez vůně, můj chlap mi smrdí no proste hrůza :pocitac: ja doufam ze to za ten tyden/ dva konecne přejde..

Jsem rada za tuhle skupinu, jste super a hodne jsem se pobavila z vašich příspěvků :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.2.23 14:32

@Verabi můžu se zeptat, proč plives a ty sliny nepolykas? nerypu, jen čistá zvědavost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
20.2.23 14:32

Ahoj, tak já se taky hlásím dnes po kontrole s prckem. Jsem 12+0 a TP mám 4.9., ve čtvrtek máme první screening, tak jsem zvědavá a zároveň se trochu bojím, aby bylo všechno v pořádku. :andel: Nevolnosti a zvracení už mě přešlo, tak doufám, že už napořád a neobjeví se znovu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.2.23 14:48
@bbk85 píše:
@Ellie96 ahoj, tak jen hlásím, že kdyby si nakonec uvažovala o Angelsounds, tak já dnes (10+4) jsem konečně ráno slyšela srdíčko miminka :srdce: :palec:. Předtím ani ťuk a dneska jsem ho našla skoro hned. Je blízko mé tepny, takže asi se maličko posunul vedle a bylo to krásně slyšet. Trochu mi spadl kámen ze srdce před pátečními odběry.

Ahojky, faaaakt? :srdce: tak to je paradni :srdce: mám radost, já jsem dneska taky 10+4 :srdce: taky budu dnes zkoušet ale nemám sono gel ten budu mít až zítra :,( myslíš, že bude stačit kokosový olej? Ale to nebude vodivé viď?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.2.23 14:50

@JuicyLucy já to dělám taky, zs chodím plivat do umyvadla nebo do kapesníčku, proč to dělám je ten, ze mám strašně moc slin a to polykání mi dělá strašně špatně a nakopava mě :poblion: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.2.23 14:51
@Verabi píše:
Ahoj holky, tak Ja se konecne taky přidávám. Dnes jsem 11+1 a TP podle PM mam 10.9. Jinak jsem byla od 7tt na neschopence 3 týdny kvuli nevolnostem, prvni dva dny jsem byla v nemocnici na kapackach kvuli dehydrataci, nemohla jsem v sobě udržet ani trochu vody. Ted uz je to lepsi, uz asi tyden chodím do prace, naposledy jsem teda zvracela predevcirem a zase vsechno i vodu ale myslim ze to bylo spis ze stresu po hádce s mužem. Musim přiznat, ze mi hodne pomohl Degan, brala jsem ho asi 10 dni dvakrát denně ale priznavam ze jsem mela strach aby to nejak neublížilo miminku, doteď mam z toho celkem spatny pocit, ale ono kdyz clovek nemuze dat nic do žaludku 4 i vic dni, to asi taky neni idealni..Jinak co me ted trápí jsou sliny, neustále slintam a plivu vsude kudy chodím, v MHD plivu do kapesničků, přes den jsem schopna v praci spotřebovat celou roli kuchyňských utěrek..naštěstí jsem v praci sama, nevim jak bych tohle plivani do utěrek vysvětlila kolegům :D :oops: další věc, která me trápí jsou smrady, ale jak vas tak čtu, tak je to normalni..strasne moc věcí mi smrdí, různé jidla, ja sama sobě smrdim ale smrdí mi i deodoranty i avivaz, koupila jsem si sprchový gel bez vůně, můj chlap mi smrdí no proste hrůza :pocitac: ja doufam ze to za ten tyden/ dva konecne přejde..Jsem rada za tuhle skupinu, jste super a hodne jsem se pobavila z vašich příspěvků :lol: :lol: :kytka:

Já to plivání dělám taky 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.2.23 15:01

@Ellie96 aha, to je zajímavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.2.23 15:13

@JuicyLucy to se nedá, jakmile začnu ty sliny polykat, tak mi je na zvracení..jednak maji jinou (špatnou) chut a jednak jich je tolik, ze to proste nejde. Odborně se tomu rika ptyalismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.2.23 15:15

@Verabi tak to je hustý, to jste mne holky poucily 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.2.23 15:31

@Verabi Ty jo, tak tolik slin se mi nedělalo… nebo spíš možná úplně na začátku jsem nad vším slinila jak bernardýn (ještě jsem neměla pozitivní test) a nechápala, co to je. Teď mi zůstala akorát ta divná pachuť v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí