TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3618
23.2.23 08:46

@Ellie96 Týýý jooo, myslím, že minule jsem se pohlaví dozvěděla až tak po 16tt, jestli ne později :-) Na to je na prvním screeningu ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.2.23 08:50

@Ellie96 gynekolog poznal 11+0, včera na screeningu potvrzeno (12+4) 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.23 09:11
@x.lenulinek.x píše:
@Ellie96 Týýý jooo, myslím, že minule jsem se pohlaví dozvěděla až tak po 16tt, jestli ne později :-) Na to je na prvním screeningu ještě brzy.

Já vím, že u první dcery sem to taky věděla až za dlouho neřeknu přesně kdy ale bylo to dlouhé čekání možná až na druhým screeningu, vím že gynekolog čekal až si bude 100% jistý a uvidí buchtu :D a teď právě mám kamarádky co už v prvním screeningu vedrly co to bude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.23 09:12
@Regca89 píše:
@Ellie96 gynekolog poznal 11+0, včera na screeningu potvrzeno (12+4) 👍

Ono sem četla, že zkušený gynekolog to pozná podle úhlu hrbolku? Já bych chtěla zkusit na velkým screeningu se zeptat na odhad právě na co to asi vypadá 😁 sem nedočkava děsně 😁 budu zhruba 12+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.2.23 09:23

@Regca89 wow, tak to ti to řekli hodně brzo. :)
@Ellie96 taky jsem právě četla, že na screeningu jsou schopní to tipnout, teda pokud je lékař už fakt zkušený, ale dřív prý ne. Mám úplně stejný plán jako ty. :) Tak pak dej vědět, jestli doktor ti dal odhad nebo ne. A držím pěsti na screeningu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.23 09:38
@Ninsie píše:
@Regca89 wow, tak to ti to řekli hodně brzo. :)
@Ellie96 taky jsem právě četla, že na screeningu jsou schopní to tipnout, teda pokud je lékař už fakt zkušený, ale dřív prý ne. Mám úplně stejný plán jako ty. :) Tak pak dej vědět, jestli doktor ti dal odhad nebo ne. A držím pěsti na screeningu. :)

Já mám screening 8 března. Tak se pak rovnou hned ozvu jak to všechno dopadlo :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.2.23 10:00

@Ellie96 gynekolog mi to přesně vysvětloval s tím hrbolekem, včera na screeningu se doktorka ptala sama jestli chceme vědět pohlaví, tak jsem ji jen řekla že ano a s gynekologem byli ve shodě. Ze screeningu to z mého okolí vědělo dost kamarádek, ale ten můj gynekolog v 11+0 mě vážně překvapil 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
23.2.23 10:01

@Ellie96 To mne vcelku překvapuji, ale kdyby mi to řekla na prvním, tak stejně ještě čekám, co to opravdu bude :-) A čím déle, tím lépe - o to později se budeme dohadovat o jménu :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.23 10:21
@Regca89 píše:
@Ellie96 gynekolog mi to přesně vysvětloval s tím hrbolekem, včera na screeningu se doktorka ptala sama jestli chceme vědět pohlaví, tak jsem ji jen řekla že ano a s gynekologem byli ve shodě. Ze screeningu to z mého okolí vědělo dost kamarádek, ale ten můj gynekolog v 11+0 mě vážně překvapil 😊

Já už se moc moc těším na první screening :srdce: sem moc nedočkava :D zkusím to tam taky ukecat jestli by mi nemohli říct odhad, je mi jasný, že to je pouze odhad na potvrzení bych si počkala ale chtěla bych aspoň jenom odhad :D věřím že v těch nemocničních už mají zkušenosti tak snad řeknou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.23 10:22
@x.lenulinek.x píše:
@Ellie96 To mne vcelku překvapuji, ale kdyby mi to řekla na prvním, tak stejně ještě čekám, co to opravdu bude :-) A čím déle, tím lépe - o to později se budeme dohadovat o jménu :-D :-D :-D

Tako určitě ano, je to pouze odhad ale i tak jenom ten odhad bych chtěla vědět, kvůli vnitřnímu pocitu cítím totiž, že to bude tentokrát chlapeček :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.2.23 10:23

Co to bude bude překvapení..hlavně aby bylo miminko zdravé :srdce:
Na screening jdu odpo po 2..děsně se bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.23 10:43

@jezinka taky se modlím aby to bylo hlavně zdravé :kytka: držím palečky :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6449
23.2.23 11:08

pozvánka do uzavřené skupiny

Holky, kdo ještě nejste, ráda bych vás pozvala do uzavřené skupinky, již jen TP září 2023 :kytka: odkaz tady:

https://www.emimino.cz/…dministrace/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.2.23 12:03

@Eliska1402 podle mě klidně u praktika. Protože zrovna teď jsem četla, ze ikdyz už je to hodně zřídka onemocnění, tak když způsobuje to prave infekci, která u těhotných napadá placentu, která odumira a následně dojde k sp.
Proto mě to dle tvého popisu napadlo.
Ale na jednu stranu bych se tím asi teď neznepokojovala :* již to není aktuální a soustred se na to co je teď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
23.2.23 12:38

@Ellie96 Jo jo, já věřím tomu, že to bude druhý chlapeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí