Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ellie96 Týýý jooo, myslím, že minule jsem se pohlaví dozvěděla až tak po 16tt, jestli ne později
Na to je na prvním screeningu ještě brzy.
@Ellie96 gynekolog poznal 11+0, včera na screeningu potvrzeno (12+4) 👍
@x.lenulinek.x píše:
@Ellie96 Týýý jooo, myslím, že minule jsem se pohlaví dozvěděla až tak po 16tt, jestli ne pozdějiNa to je na prvním screeningu ještě brzy.
Já vím, že u první dcery sem to taky věděla až za dlouho neřeknu přesně kdy ale bylo to dlouhé čekání možná až na druhým screeningu, vím že gynekolog čekal až si bude 100% jistý a uvidí buchtu
a teď právě mám kamarádky co už v prvním screeningu vedrly co to bude ![]()
@Regca89 píše:
@Ellie96 gynekolog poznal 11+0, včera na screeningu potvrzeno (12+4) 👍
Ono sem četla, že zkušený gynekolog to pozná podle úhlu hrbolku? Já bych chtěla zkusit na velkým screeningu se zeptat na odhad právě na co to asi vypadá 😁 sem nedočkava děsně 😁 budu zhruba 12+5
@Regca89 wow, tak to ti to řekli hodně brzo. ![]()
@Ellie96 taky jsem právě četla, že na screeningu jsou schopní to tipnout, teda pokud je lékař už fakt zkušený, ale dřív prý ne. Mám úplně stejný plán jako ty.
Tak pak dej vědět, jestli doktor ti dal odhad nebo ne. A držím pěsti na screeningu. ![]()
@Ninsie píše:
@Regca89 wow, tak to ti to řekli hodně brzo.
@Ellie96 taky jsem právě četla, že na screeningu jsou schopní to tipnout, teda pokud je lékař už fakt zkušený, ale dřív prý ne. Mám úplně stejný plán jako ty.Tak pak dej vědět, jestli doktor ti dal odhad nebo ne. A držím pěsti na screeningu.
Já mám screening 8 března. Tak se pak rovnou hned ozvu jak to všechno dopadlo
![]()
@Ellie96 gynekolog mi to přesně vysvětloval s tím hrbolekem, včera na screeningu se doktorka ptala sama jestli chceme vědět pohlaví, tak jsem ji jen řekla že ano a s gynekologem byli ve shodě. Ze screeningu to z mého okolí vědělo dost kamarádek, ale ten můj gynekolog v 11+0 mě vážně překvapil 😊
@Ellie96 To mne vcelku překvapuji, ale kdyby mi to řekla na prvním, tak stejně ještě čekám, co to opravdu bude
A čím déle, tím lépe - o to později se budeme dohadovat o jménu
![]()
@Regca89 píše:
@Ellie96 gynekolog mi to přesně vysvětloval s tím hrbolekem, včera na screeningu se doktorka ptala sama jestli chceme vědět pohlaví, tak jsem ji jen řekla že ano a s gynekologem byli ve shodě. Ze screeningu to z mého okolí vědělo dost kamarádek, ale ten můj gynekolog v 11+0 mě vážně překvapil 😊
Já už se moc moc těším na první screening
sem moc nedočkava
zkusím to tam taky ukecat jestli by mi nemohli říct odhad, je mi jasný, že to je pouze odhad na potvrzení bych si počkala ale chtěla bych aspoň jenom odhad
věřím že v těch nemocničních už mají zkušenosti tak snad řeknou ![]()
@x.lenulinek.x píše:
@Ellie96 To mne vcelku překvapuji, ale kdyby mi to řekla na prvním, tak stejně ještě čekám, co to opravdu budeA čím déle, tím lépe - o to později se budeme dohadovat o jménu
![]()
![]()
Tako určitě ano, je to pouze odhad ale i tak jenom ten odhad bych chtěla vědět, kvůli vnitřnímu pocitu cítím totiž, že to bude tentokrát chlapeček
![]()
Co to bude bude překvapení..hlavně aby bylo miminko zdravé ![]()
Na screening jdu odpo po 2..děsně se bojím…
@jezinka taky se modlím aby to bylo hlavně zdravé
držím palečky
![]()
Holky, kdo ještě nejste, ráda bych vás pozvala do uzavřené skupinky, již jen TP září 2023
odkaz tady:
@Eliska1402 podle mě klidně u praktika. Protože zrovna teď jsem četla, ze ikdyz už je to hodně zřídka onemocnění, tak když způsobuje to prave infekci, která u těhotných napadá placentu, která odumira a následně dojde k sp.
Proto mě to dle tvého popisu napadlo.
Ale na jednu stranu bych se tím asi teď neznepokojovala
již to není aktuální a soustred se na to co je teď ![]()