Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No u nás byl v tomhle směru na začátku trochu problém, protože mě první dva měsíce nějak pobolíval močák, jako lehká infekce, ale moč v pořádku. Tak to se člověku nechce vůbec. Asi prcek rostl nejdřív tím směrem, nevím. Plus nafouklé břicho, žaludek na vodě. A přítel mi dal „volno“ tak den dva, ale pak už byly řeči, že se vymlouvám atd. Jako žádné hádky, ale takové poznámky. Asi kdybychom opravdu blila, tak by dal pokoj… ![]()
@Eliska1402 Eli, můžu se zeptat, jak k té infekci došlo? Bylo to kvůli vaginálnímu zánětu? Pokud ti teda nevadí o tom mluvit, to samozřejmě respektuju. A moc držím palce. ![]()
@Anonymní píše:
Taky máte sníženou chuť na sex? Připadám si divně, že týden a žádná chuť..I vůči partnerovi mi to přijde blbý, když vidím, že on by chtěl..
Jsem 9+4… Od zacatku tehu sex nebyl a jeste nejakou dobu ani nebude. Neni nalada…jak je cloveku zle nedokazu si predstavit aby do me jeste " se neco strkalo"..ovsem ze by si dal rict ale kdyz me vidi tak vi ze se ani radeji ptat nebude ![]()
@x.lenulinek.x píše:
Na sex chuť nula - vůbec mi nechybíA mám z toho i respekt takto na začátku, jako v minulém těhotenství - tedy manžel holt smůla (minimálně první trimestr a pak si myslím, že to žádná sláva nebude taky). Chce děti, tak občas musí vydržet (my toho musíme vydržet mnohem více).
Leni asi tak..nez jsem mela SP jsme mely na zacatku sex po sexu se rozjelo spineni pak uz krvaceni a konec urcite tam bylo toho vice spojeni ale i tak… Navic je mi stale zle takze vi ze se nema chodit ptat a ani se zatim nezeptal. Vcera si delal srandu ze me aspon bude teda hladit po ruce kdyz nas intimni vztah ted skoncil
. Uprimne jsem rada ze existuju ze dne na den a jeste resit nejaky sex
..ne diky
@LenyD Jak jsme právě před prvním chodili na inseminace, které tedy nedopadly a byli jsme před IVF, tak sex byl potom taky zakázaný. A když se podařilo, byla jsem ráda a pocit, že nic nebudu riskovat prostě zůstal. A nyní jsem to také řekla, že v prvním trimestru nic riskovat nebudu a pak podle doktorky a pocitu.
Urcite se zeptat muzes, to mi do dneska nikdo nerekl.
Mela jsem infekci placenty a plodovych obalu.
Ve 3 mesici mi pichali placentu, kvuli pochybnostem, ze je nemocne, nakonec dobre, doktor rikal ze to velka prodleve mezi 13tt a 23tt, ze tim to asi nebude.
Dalsi moznost mela jsem furt hematomy, furt ze me tekla krev a nebo taky to, ze jsem otehotnela pravdepodobne na Covid, protoze jsem to zjistila v plodnych dnech, ze mam Covid.
Nebo ze bylo leto a mohla sem to chytnout kdekoliv.
Zaver byl nestastna nahoda
.
Snad to ted bude lepsi
![]()
@x.lenulinek.x píše:
@LenyD Jak jsme právě před prvním chodili na inseminace, které tedy nedopadly a byli jsme před IVF, tak sex byl potom taky zakázaný. A když se podařilo, byla jsem ráda a pocit, že nic nebudu riskovat prostě zůstal. A nyní jsem to také řekla, že v prvním trimestru nic riskovat nebudu a pak podle doktorky a pocitu.
Asi tak mam to stejne prvni trimestr 100% ne a druhy nevim…podle toho co a jak bude a jestli vubec bude chut
@Eliska1402 ahoj, je mi moc lito co se ti přihodilo. Věřím, ze nahoře mas teď andelicka, který ti na nový poklad bude pěkne dohlížet.
Jen jak jsem četla, ze to nikdo neřekl čím to mohlo byt, a zároveň s popisem tvých potíží mě napadlo, náhodou odběr na protilátky proti listerioze ti nikdo nedelal?
@Ellie96 tak to jsme na tom stejně, ja taky nahoru dolu. Nemůžu říct, ze bych nějak zvracela nebo v sobě nic neudržela, ale porad mě navalovalo a obracel se mi zaludek: teď mě to taky ještě někdy potká, nejhorší je to ráno po čištění zubu. ![]()
Tak snad už to bude jen a jen lepší.
Jinak holky co se tu psalo ohledne angelsounds, ja zkusila 10+4 nic, 10+5 taky nic a našla jsem až 10+6 ![]()
Ahoj holky, já dneska po 1 pořádně a jsem z toho taková mrzutá. Tlak nízký, všechno mi zakázala a celkově takový naprd.
Ahoj, dekuji za projevenou empatii
.
Rikam si, ze nam nas chlapecek poslal novou novou dusicku ![]()
Tak na listeriozu minto nedelali, byla jsem se snoubencem na hematologii kde delali i geneticke a imuno veci a vse v poradku z me strany.
Snoubenec ma genetickou vadu heterozygotu( srazlivost krve maji to vsichni tri jeho sourozenci z matciny strany)
Dle doktora, pokud to nemam ja, nema to na prubeh tehotenstvi zadny vliv, jen nase drobatko bude mit 50% pravdepodobnost, ze to zdedi.
Tu listeriozu si nekde muzu nechat vyzadat?
@Emhacko píše:
@Ellie96 tak to jsme na tom stejně, ja taky nahoru dolu. Nemůžu říct, ze bych nějak zvracela nebo v sobě nic neudržela, ale porad mě navalovalo a obracel se mi zaludek: teď mě to taky ještě někdy potká, nejhorší je to ráno po čištění zubu.
Tak snad už to bude jen a jen lepší.Jinak holky co se tu psalo ohledne angelsounds, ja zkusila 10+4 nic, 10+5 taky nic a našla jsem až 10+6
Já musím zaklepat, že od včera se cítím mnohem líp, včera se mi navalilo snad jen 2× jinak lehčí slabost ale nevolnosti už nikde
jedině se mi objevuje sem tam lehčí úzkost z toho jak to bude a tak
ale cítím se dlouhý době fakt lépe, řekla bych, že skoro jako před otěhotněním až na tu slabost kvůli nízkému tlaku ![]()
Tak moc gratuluju, že si našla
je to krásný zvuk viď
já si to nahrála i do mobilu a občas si to pustím, uklidňuje mě to
@Eliska1402 Děkuji za odpověď a také soucitim, je krasne, ze vám klucik poslal další dusicku.
Jinak ja jdu ze screeningu a všechno vyšlo paradne, az tomu nemůžu uvěřit. Všechno v normě, rizika nízká, sijove projasneni 1,6. Mrňous sebou házel neskutečně, fotka je spis strasidelna.
Ostatním držím palce, dejte pak vědět!
Ahoj holky, dobré ráno přeji
ví někdo z Vás už pohlaví miminka? A kdy vám to oznámili? Na prvním screeningu?
děkuji za odpovědi
@Veru904 A copak vše ti zakázali? Kromě toho, co bychom i tak neměly
A hlavu vzhůru, ta cesta je ještě dlouhá.