TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
21.2.23 20:11

Krásné fotky…nestíhám dočítat :oops:
Na další kontrolu jdu ve čtvrtek na první screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.23 21:16

Ahojda, vypadá to, že čtvrtek bude spousta výsledků ze screeningu, já jdu taky. Jsem teda docela napnutá. Jinak mi bylo dva týdny dobře a teď od soboty zas nic moc, než něco strávím, to je věčnost, pálí mě žáha, hnusně v puse… Krásné období :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.2.23 22:01

@Ellie96

Tak to uz mas za par abys to nasla hled :andel:

A proc to chces drive? 8) Ale chapu te, ja jdu ve 12+6 na screening.
Ja jsem si vyzadala radsi primo vedouci ultrazvuku pani Berankovou na screening, snad jedina byla tak moc chapava, kdyz mi sdelovala posledne, ze moje krev neni uplne OK a co se bude dit, syn byl zdravý nakonec, akorat nas zastavila infekce ve 23tt :,(
Vsichni tam jsou moc mily, ale proste z ni slo takove pochopeni a ze je to kapacita slo fakt videt.

Snad to bude hezkej darecek pro snoubence a ne trauma den :nevim:

Moc ti budu drzet palecky, urcite dej vedet jak sindopadla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.2.23 22:39

Všem co jdou ve čtvrtek na screening držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.2.23 07:49
@Eliska1402 píše:
@Ellie96

Tak to uz mas za par abys to nasla hled :andel:

A proc to chces drive? 8) Ale chapu te, ja jdu ve 12+6 na screening.
Ja jsem si vyzadala radsi primo vedouci ultrazvuku pani Berankovou na screening, snad jedina byla tak moc chapava, kdyz mi sdelovala posledne, ze moje krev neni uplne OK a co se bude dit, syn byl zdravý nakonec, akorat nas zastavila infekce ve 23tt :,(
Vsichni tam jsou moc mily, ale proste z ni slo takove pochopeni a ze je to kapacita slo fakt videt.

Snad to bude hezkej darecek pro snoubence a ne trauma den :nevim:

Moc ti budu drzet palecky, urcite dej vedet jak sindopadla :andel:

Kvůli odvozu a hlídání, blbě se mi to sešlo a měla bych to komplikovaný a zbytečný nervy na vic :( tak jsem zkusila napsat gyndarce jestli náhodou není možný mi termín u ní v poradně o týden posunout ale ještě se mi neozvala tak uvidíme :roll: jinak co se týká screening tak kdyby mi to o den či dva posunula tak jsem asi 12+4 nebo 12+5
To se dá takto vyžádat určitá osoba na screening? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 08:40

Taky máte sníženou chuť na sex? Připadám si divně, že týden a žádná chuť.. :? I vůči partnerovi mi to přijde blbý, když vidím, že on by chtěl..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.23 09:30
@Anonymní píše:
Taky máte sníženou chuť na sex? Připadám si divně, že týden a žádná chuť.. :? I vůči partnerovi mi to přijde blbý, když vidím, že on by chtěl..

Já ne :oops: ale je mi tak, že na nějaké radovánky to stejně kolikrát není. A ráno, když by to šlo, věčně máme u nás nalezlý starší děti :D i když ty večery taky nic moc, jelikož chodím spát se slepicema. V kostce - je to bída :D

• Citovat
  • Upravit
8853
22.2.23 09:38

@Eliska1402 ..to je moc mrzuté, co vás potkalo…
Přeji všem jen samé pozitivní zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
22.2.23 09:42

Sex..já mám zákaz…díky častým ZP na začátku těhotenství a i jsem byla večer tak KO, že bych u toho usnula :oops:..takže tak…naštěstí přítel to toleruje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.2.23 10:21
@Anonymní píše:

Já celkem v pohodě :D Teda „stačí“ mi tak 1× týdně, ale to jsem měla vždy :D Teď dokonce po jedné týdenní pauze jsem pak měla i větší chuť než obykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.2.23 12:27

@Ellie96

Jo tak to chapu, to uz nehraje nejakou roli tech par dnu. :andel:

Jo jo mela jsem na ní mobil z minula popsala co se stalo a pamatovala si me, nemela zadny problem a hned me objednala. 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.2.23 12:32

@jezinka

Je to strašné, budu s tim zit uz naporad, ale musim se s tim ucit zit, ikdyz to boli.
Furt si snazim rikat, ze je snad lepsi, nez aby na nasledky infekce plodovky pak byl ležak.

Moc dekuji za podporu a snad vse bude ted ok :andel:.

Ted me pro zmenu trapi velke zvraceni a k tomu obcas asi unik moci na vlozce, no kazdou chvili si myslim, ze jento plodovka, uz jsem paranoidni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.2.23 12:35
@Anonymní píše:

No ja to mam zakazany od doktora a chtela bych moc ale nejde to. :roll:

Minuly tehu nez skoncilo na 6 mesici, celejch 6 mesicu nic, taky byl zakaz :roll:
Jsem nachylna nacokoliv z venci v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
22.2.23 12:55

Na sex chuť nula - vůbec mi nechybí :-) A mám z toho i respekt takto na začátku, jako v minulém těhotenství - tedy manžel holt smůla (minimálně první trimestr a pak si myslím, že to žádná sláva nebude taky). Chce děti, tak občas musí vydržet (my toho musíme vydržet mnohem více).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
22.2.23 14:21

@jezinka mám to úplně stejně, chlap to chápe, když doktor zakázal :D musí vydržet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí