Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné fotky…nestíhám dočítat ![]()
Na další kontrolu jdu ve čtvrtek na první screening
Ahojda, vypadá to, že čtvrtek bude spousta výsledků ze screeningu, já jdu taky. Jsem teda docela napnutá. Jinak mi bylo dva týdny dobře a teď od soboty zas nic moc, než něco strávím, to je věčnost, pálí mě žáha, hnusně v puse… Krásné období ![]()
Tak to uz mas za par abys to nasla hled ![]()
A proc to chces drive?
Ale chapu te, ja jdu ve 12+6 na screening.
Ja jsem si vyzadala radsi primo vedouci ultrazvuku pani Berankovou na screening, snad jedina byla tak moc chapava, kdyz mi sdelovala posledne, ze moje krev neni uplne OK a co se bude dit, syn byl zdravý nakonec, akorat nas zastavila infekce ve 23tt ![]()
Vsichni tam jsou moc mily, ale proste z ni slo takove pochopeni a ze je to kapacita slo fakt videt.
Snad to bude hezkej darecek pro snoubence a ne trauma den ![]()
Moc ti budu drzet palecky, urcite dej vedet jak sindopadla ![]()
@Eliska1402 píše:
@Ellie96Tak to uz mas za par abys to nasla hled
A proc to chces drive?
Ale chapu te, ja jdu ve 12+6 na screening.
Ja jsem si vyzadala radsi primo vedouci ultrazvuku pani Berankovou na screening, snad jedina byla tak moc chapava, kdyz mi sdelovala posledne, ze moje krev neni uplne OK a co se bude dit, syn byl zdravý nakonec, akorat nas zastavila infekce ve 23tt
Vsichni tam jsou moc mily, ale proste z ni slo takove pochopeni a ze je to kapacita slo fakt videt.Snad to bude hezkej darecek pro snoubence a ne trauma den
Moc ti budu drzet palecky, urcite dej vedet jak sindopadla
Kvůli odvozu a hlídání, blbě se mi to sešlo a měla bych to komplikovaný a zbytečný nervy na vic
tak jsem zkusila napsat gyndarce jestli náhodou není možný mi termín u ní v poradně o týden posunout ale ještě se mi neozvala tak uvidíme
jinak co se týká screening tak kdyby mi to o den či dva posunula tak jsem asi 12+4 nebo 12+5
To se dá takto vyžádat určitá osoba na screening? ![]()
Taky máte sníženou chuť na sex? Připadám si divně, že týden a žádná chuť..
I vůči partnerovi mi to přijde blbý, když vidím, že on by chtěl..
@Anonymní píše:
Taky máte sníženou chuť na sex? Připadám si divně, že týden a žádná chuť..I vůči partnerovi mi to přijde blbý, když vidím, že on by chtěl..
Já ne
ale je mi tak, že na nějaké radovánky to stejně kolikrát není. A ráno, když by to šlo, věčně máme u nás nalezlý starší děti
i když ty večery taky nic moc, jelikož chodím spát se slepicema. V kostce - je to bída ![]()
@Eliska1402 ..to je moc mrzuté, co vás potkalo…
Přeji všem jen samé pozitivní zprávy ![]()
Sex..já mám zákaz…díky častým ZP na začátku těhotenství a i jsem byla večer tak KO, že bych u toho usnula
..takže tak…naštěstí přítel to toleruje ![]()
@Anonymní píše:
Taky máte sníženou chuť na sex? Připadám si divně, že týden a žádná chuť..I vůči partnerovi mi to přijde blbý, když vidím, že on by chtěl..
Já celkem v pohodě
Teda „stačí“ mi tak 1× týdně, ale to jsem měla vždy
Teď dokonce po jedné týdenní pauze jsem pak měla i větší chuť než obykle.
Jo tak to chapu, to uz nehraje nejakou roli tech par dnu. ![]()
Jo jo mela jsem na ní mobil z minula popsala co se stalo a pamatovala si me, nemela zadny problem a hned me objednala.
![]()
Je to strašné, budu s tim zit uz naporad, ale musim se s tim ucit zit, ikdyz to boli.
Furt si snazim rikat, ze je snad lepsi, nez aby na nasledky infekce plodovky pak byl ležak.
Moc dekuji za podporu a snad vse bude ted ok
.
Ted me pro zmenu trapi velke zvraceni a k tomu obcas asi unik moci na vlozce, no kazdou chvili si myslim, ze jento plodovka, uz jsem paranoidni ![]()
@Anonymní píše:
No ja to mam zakazany od doktora a chtela bych moc ale nejde to.
Minuly tehu nez skoncilo na 6 mesici, celejch 6 mesicu nic, taky byl zakaz
Jsem nachylna nacokoliv z venci v tehotenstvi.
Na sex chuť nula - vůbec mi nechybí
A mám z toho i respekt takto na začátku, jako v minulém těhotenství - tedy manžel holt smůla (minimálně první trimestr a pak si myslím, že to žádná sláva nebude taky). Chce děti, tak občas musí vydržet (my toho musíme vydržet mnohem více).
@jezinka mám to úplně stejně, chlap to chápe, když doktor zakázal
musí vydržet ![]()