TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
15.2.23 16:12
@Elsia píše:
@x.lenulinek.x
Já mám dojezd do porovnic
33minut Motol
36minut Hořovice
39minut PříbramPrvní jsem rodila v Hořovicích. Teď přemýšlím o Příbrami.

Příbram je bez registrace a pry je to jedna z výborných porodnic.
Ja jsem odsud, takže volim Příbram ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
15.2.23 16:47

@Veru.1616 JJ, tak pak proč ne :-) Já se narodila v Kolíně, od půl roku do 30 žila v Praze a pak jsme se s přítelem, teď už manželem přestěhovali sem za Prahu :-) A věřím, že to není konečná - potřebuji větší „divočinu“ - prostě přírodu. Běhám se psy a nemám pořádně, kde trénovat, musím to nakládat do auta a jezdit mimo - což časově s dětmi/dítětem a mým tréninkem je někdy docela složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.2.23 06:37

Holky tak jsem 8+5 dneska a ofiko jsem zacala objimat misu :poblion:. Uz dva dny predtim jsem zacala mit naznaky jako navalovani po kazdym soustu a jidle. Tak jsem si rikala no jeste to jde hlavne ne zvraceni…Myslela jsem si ze aspon vybliju tu ranni kasi ve 4 h co jsem si dala. A bylo to na prazdno :zed: a pujdu na prazdnaka zas. Bozeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.2.23 07:03
@Ellie96 píše:
Holky tak si představte, už sem byla pozitivně naladěná, že mám lepší dny, že to je super a budu končit 10tt a začínat 11tt a dnes mi bylo zase totálně zle a začala sem před chvílí zase zvracet 😓 tak sem si vzala degan, nemůžu spát, jsem z toho špatná 😓

8+5 jsem… Nevolnosti jeste no cajk ok..na 4 dn presly…posledni dva dny divne naznaky ala navalovani po jidle ci pribkazdem soustu. Dneska rano wc a rozjelo se to…blila jsem na sucho…nebylo co vyzvracet…ted lezim a zaludek opet zacina tlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
16.2.23 07:50
@Nikamuka píše:
@deni2912 já bych asi typla ruku… ale těžko říct.. :D

No to mě taky napadlo, ale takhle z hlavy?😂 malej tam vriskal takže vím úplný prd 😂 tak snad je normální mít sněhuláka, kamarádka je úplně stejně těhotná a z té samé kontroly má proste hezky mimčo se 4 končetinama😄 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.2.23 08:58
@LenyD píše:
8+5 jsem… Nevolnosti jeste no cajk ok..na 4 dn presly…posledni dva dny divne naznaky ala navalovani po jidle ci pribkazdem soustu. Dneska rano wc a rozjelo se to…blila jsem na sucho…nebylo co vyzvracet…ted lezim a zaludek opet zacina tlacit.

Soucítím s tebou, mám to úplně stejně mě to na cca 14 dní přešlo, občas navalovani ale docela to bylo lepší a začala sem jíst a předevčírem to zase udeřilo, taky chodím běhat zvracet na prázdno, předpokládám, že to je tím, že ono okolo 10-12 roste HCG ale od toho 12 zase rapidně dle tabulky klesá což by mělo znamenat, že příznaky odezní na což se opravdu těším…já jsem začala 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.2.23 09:09
@Ellie96 píše:
Soucítím s tebou, mám to úplně stejně mě to na cca 14 dní přešlo, občas navalovani ale docela to bylo lepší a začala sem jíst a předevčírem to zase udeřilo, taky chodím běhat zvracet na prázdno, předpokládám, že to je tím, že ono okolo 10-12 roste HCG ale od toho 12 zase rapidně dle tabulky klesá což by mělo znamenat, že příznaky odezní na což se opravdu těším…já jsem začala 11tt

Eli a jis nebo ne? Ja do sebe dostala jen dve lzicky coly a pak jsem usla. Ted uz zaludek asi vola ze ma hlad ale teda moc se mi do jidla nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.2.23 09:47

Taky jste takový spáči a pořád unavený? Večer jsem schopná odpadnout celkem brzo, v noci spím cca 12 hodin, většinou se budím kolem 9-10hodiny a stejně jsem unavená. Přes den dávám klidně i chrupek znova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
16.2.23 10:02

@dendena JJ, jsem - jako celkově je mi lépe než v prvním těhotenství (to jsem měla žaludek na vodě - teď nic). Spát chodím kolem 20-21 hod, vstávám tedy dříve, protože dítko (tedy 6-7hod). A přes den klidně spím, když ho dám po-o spát, tedy 13-15 hod :-D Taková Šípková Růženka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.2.23 10:21
@LenyD píše:
Eli a jis nebo ne? Ja do sebe dostala jen dve lzicky coly a pak jsem usla. Ted uz zaludek asi vola ze ma hlad ale teda moc se mi do jidla nechce

Než to zase začalo tak sem víceméně málo jedla ale teď zase moc ne, po ránu to vůbec, to trávím na záchodě a pak třeba jenom kousek banánů a polévku ale nepřijde mi, že je to po jídle nějaká úleva :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.2.23 10:23
@dendena píše:
Taky jste takový spáči a pořád unavený? Večer jsem schopná odpadnout celkem brzo, v noci spím cca 12 hodin, většinou se budím kolem 9-10hodiny a stejně jsem unavená. Přes den dávám klidně i chrupek znova :D

Jeeee tak to ti děsně závidím já sem unavená ale prostě ne a neee usnout :,( večer naspim třeba 2 nebo 3h v kuse jinak se jenom převaluju 🤦 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.2.23 10:34
@Ellie96 píše:
Než to zase začalo tak sem víceméně málo jedla ale teď zase moc ne, po ránu to vůbec, to trávím na záchodě a pak třeba jenom kousek banánů a polévku ale nepřijde mi, že je to po jídle nějaká úleva :,(

Boze…ja ted do sebe cpu piskoty pomalu a nevim… U me zvraceni je strasna tragedie..jsem tezce nezvraceci tip :D…zitra si jdu pro namichane bachovky tak uvidime. Cloveku jak je zle uz sape po vsem jen hlavne aby se mu ulevilo. :,(..banan a pecivo je pro me sproste slovo tim jsem se prejedla na zacatku jak mi bylo zle a je to hnus :poblion: :poblion: :poblion:. Dneska asi jen suche brambory a nevim co. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
16.2.23 10:43

A tedy zase se mi zhoršil zrak - měla jsem to i v minulém těhotenství. Normálně brýle nenosím, i když bych měla, ale není to žádná hrůza (nemám dioptrie, ale na astigmatismus cylindry). A po těch dvou, třech letech, už zase nosím brýle na práci u PC - po chvíli vidím prd :-D Tak snad to pak zase zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.2.23 10:45

Prosba o vyplnění dotazníku

Dobrý den milé maminky, ráda bych Vás požádala o pár minut Vašeho času k vyplnění krátkého dotazníku k mé bakalářské práci na téma „Náhlý neočekávaný postnatální kolaps novorozence (SUPC)“.
Cílem tohoto dotazníku je zmapovat povědomí žen o Náhlém neočekávaném postnatálním kolapsu a resuscitaci novorozence. Pokud se rozhodnete tento dotazník vyplnit, poprosím Vás o důkladné čtení otázek a informací pod otázkami s instrukcemi jak otázku vyplnit. Budu vděčná za každou odpověď. Moc Vám děkuji.

https://www.survio.com/…7G6C9O1R1O6L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.2.23 10:49
@LenyD
@LenyD píše:
Boze…ja ted do sebe cpu piskoty pomalu a nevim… U me zvraceni je strasna tragedie..jsem tezce nezvraceci tip :D…zitra si jdu pro namichane bachovky tak uvidime. Cloveku jak je zle uz sape po vsem jen hlavne aby se mu ulevilo. :,(..banan a pecivo je pro me sproste slovo tim jsem se prejedla na zacatku jak mi bylo zle a je to hnus :poblion: :poblion: :poblion:. Dneska asi jen suche brambory a nevim co. :(

Já musím říct, že když sem se do toho jídla nutila bylo to horší, každý š sousto mě nakopavalo, tak sem poprosila o degan tablety a po týdnu se mi udělalo lépe tak sem začala trochu jíst, když to nejde tak nejde netrápím se tím radši…je pravda, že pečivo do sebe taky nedám teda, nemůžu moc dlouho kousat, včera sem měla asi 5 kousků noku se smetanovou omáčkou a později polévku a stačilo :)… samozřejmě, že když se trochu najíš tak to bude lepší pro tvůj pocit ale netrap se když to nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí