TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
13.2.23 10:55
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat? Nezkoušela jste si některá dělat těhotenský test v 8.tt? :think: Přestali mě bolet prsa, tak jsem se chtěla “ujistit” testem, že je všechno v pořádku a vyšla mi slabší čárka než před týdnem. Ta spodní je dnešní. Tak teď jsem z toho ještě víc na nervy :think: :(

Já si taky dělala teď párkrát ještě a přijdou mi ty čárky pořád podobné.

Záleží možná jestli si dělala testy i ve stejný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
13.2.23 11:00
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat? Nezkoušela jste si některá dělat těhotenský test v 8.tt? :think: Přestali mě bolet prsa, tak jsem se chtěla “ujistit” testem, že je všechno v pořádku a vyšla mi slabší čárka než před týdnem. Ta spodní je dnešní. Tak teď jsem z toho ještě víc na nervy :think: :(

Hele, dělala - asi obden po sobě :-D a tedy na tom prvním byla čárka silnější než kontrolní a na tom druhém o něco slabší (po dvou dnech) - ale bylo vidět, že s barvivem je každý ten test jiný - přitom dva z jedné krabičky. Poté jsem byla na první kontrole u doktorky a vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
13.2.23 11:09
@Anonymní píše:

Nesmysl, obě jsou silné. Pozitivní test je i po potratu, takže to nemá žádnou výpovědní hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.2.23 11:59
@Anonymní píše:

Já jsem si dělala test jenom pro průkaz potom dále už ne. Ale jak zde již někdo psal nic to nevypoví a probíhajícím těhotenství jelikož by byl pozitivní ještě nějakou dobu po ZT než by úplně klesla hodnota HCG což nějakou dobu trvá. Jestli Vás to uklidní já jsem od cca 5tt měla šílený nevolnosti a zvracela sem celé dny, byla jsem na pokraji zhroucení a v 8+3 se to najednou změnilo a začala sem jíst, přestala sem zvracet, začala sem cítit lépe, sem tam žaludek n vode a sem tam mě něco nakopne, prsa třeba mi přijdou že nemám tak nalite jako sem měla ale je to možná pouze můj pocit, jinak minimální příznaky mám stále a sem 9+4 dle UZ :P a taky vlastně nevím jestli je všechno v pořádku a nebo již není ale musíme věřit, že je všechno v pohodě a věřit miminku, že se vyvíjí tak jak má… :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.2.23 12:02
@x.lenulinek.x
@x.lenulinek.x píše:
@Ellie96 Tak my ještě školkoví nejsme :-D Ani zdaleka - myslím, že rok tu budu mít kolotoč kolem dvou - bude sranda. A je fakt, že když jde malý po-o spát, tak se natáhnu taky (sice brigáda trochu stojí, ale neva). A v noci nejsem absolutně schopna vstávat, tak vstává manžel.

My chodíme do školky již od září ale začátek byl velice těžký, byla jsem nucena po měsíci že strany školky dceru odhlásit a začala chodit mimo město do jiné školky kde dělá tchýně, sem moc spokojená dcera tam nemá jediný problém, naprosto školka na jedničku opravdu :srdce: já jsem ráda, že chodí do školky aspoň 3dny ale je hodně nemocná tak je vlastně i dost doma ale i tak si dokážu odpichnoout když je doma, když zrovna nevstane po zadku tak jsou skvělý dny, kdy dokážu ležet u ní v posteli a ona si tam hraje nebo si s ní hraju na posteli s čímkoliv chce. Popravdě si neumím představit mít druhý Mimi nějak po sobě a obdivuji ty ženy co mají druhé Mimi třeba rok po sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
13.2.23 12:25

@Ellie96 Až takový šílenec nejsem :-) na konci dubna mu budou 2 roky, ale do školky to prostě ještě rok je :-) (ale holčina, co jsme spolu byli v porodnici, tak se jí před pár týdny narodilo druhé - zase mají k sobě blíž). A u mne je to dost o tom, že není nač čekat - je mi 36 a prostě ten první nebyl úplně snadný. Ale je fakt hodný - trochu aktivnější, trochu moc aktivnější, ale je s ním sranda a vlastně čím je starší, tím více si to užívám - nejsem na ta úplně malá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 18:44
@Ellie96 píše:
Já jsem si dělala test jenom pro průkaz potom dále už ne. Ale jak zde již někdo psal nic to nevypoví a probíhajícím těhotenství jelikož by byl pozitivní ještě nějakou dobu po ZT než by úplně klesla hodnota HCG což nějakou dobu trvá. Jestli Vás to uklidní já jsem od cca 5tt měla šílený nevolnosti a zvracela sem celé dny, byla jsem na pokraji zhroucení a v 8+3 se to najednou změnilo a začala sem jíst, přestala sem zvracet, začala sem cítit lépe, sem tam žaludek n vode a sem tam mě něco nakopne, prsa třeba mi přijdou že nemám tak nalite jako sem měla ale je to možná pouze můj pocit, jinak minimální příznaky mám stále a sem 9+4 dle UZ :P a taky vlastně nevím jestli je všechno v pořádku a nebo již není ale musíme věřit, že je všechno v pohodě a věřit miminku, že se vyvíjí tak jak má… :srdce: :kytka:

Teď jsi mě vcelku uklidnila. Zrovna jsem si šla „postěžovat“, že se cítím úplně netěhotná… Prsa mě bolela tak měsíc, nevolno mi bylo se vším všudy týden, bez zvracení, spíš taková kocovina. Byla jsem hodně unavená, ale poslední cca dva týdny (od poslední kontroly) jako když utne… Prostě fakt vůbec nic. Zprvu jsem si myslela, že jsem se po kontrole prostě jen uklidnila a udělalo se mi dobře, ale to je asi hloupost. Na kontrolu jdu za týden, takže jsem teď krapet nervózní, jestli vůbec probíhá vše tak jak má. Momentálně jsem 8+5 na kontrole 2.2. všechno ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 19:17
@Ryuu píše:
Teď jsi mě vcelku uklidnila. Zrovna jsem si šla „postěžovat“, že se cítím úplně netěhotná… Prsa mě bolela tak měsíc, nevolno mi bylo se vším všudy týden, bez zvracení, spíš taková kocovina. Byla jsem hodně unavená, ale poslední cca dva týdny (od poslední kontroly) jako když utne… Prostě fakt vůbec nic. Zprvu jsem si myslela, že jsem se po kontrole prostě jen uklidnila a udělalo se mi dobře, ale to je asi hloupost. Na kontrolu jdu za týden, takže jsem teď krapet nervózní, jestli vůbec probíhá vše tak jak má. Momentálně jsem 8+5 na kontrole 2.2. všechno ok

Holky já jsem na tom podobně. Začala jsem 10. tyden (9+1tt) a jako když utne :nevim: Minulý týden jsem měla skoro radost když se mi udělalo přes den několikrát špatně a musela jsem jist a jist, jakmile jsem měla trošku hlad tak velký špatný :lol: dokonce jsem kvůli tomu jedla i ve 3 ráno :potlesk: Ty týdny předtím jen obrovská únava (vstavačka v 9 a odpoledne jsem si musela dát aspoň 2h šlofíka, no v 9 nejdýl jsem už zase byla na odstřel), a ohromně citlivá prsa. No prsa nemám skoro citlivá už tak týden. A nevolnosti úplně přešli. Takže taková teoreticky těhotná ale nepobolívat mě podbříšek a únava tak už mi nervy od poslední kontroly, která byla před třemi týdny prasknou. Další až 27.2. :zed: Snad bude buráček v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 19:28

@Kovíček99 jooo je teda fakt, že hlad mám častěji a když je, tak mi je šoufl, ale momentálně by to mohl být snad jediný můj příznak :nevim: no tak snad jsme jen ty šťastlivky, co mají (zatím) v podstatě „bezbolestné“ těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 19:37

@Ryuu taky si říkám, buď jen kynu nebo prcek roste :lol: momentálně mě uklidňuje i to, že mi jsou malé všechny kalhoty a bokové kalhotky :lol: jak jsem byla na utz v 5+5tt tak se Mamka se skoromanžou bojí aby tam nebyly dvě :dance: mě by to vůbec nevadilo :hug: máme dvojky v rodině, ale příště už budu 11+1tt to už bude jisté co a jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.2.23 19:39

Holky buďte rády, že je vám dobře! Opravdu není o co stát 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 19:47

@Regca89 věřím, přála bych to každému :srdce: je to moje první a všichni strašili jak budu mít hlavu v záchodě skoro pořád :mrgreen: no co není, může být :D ale zatím je to zlaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 20:05

Já teď teda měla na toaleťáku trochu krve (spíše do růžova) a omlouvám se za detaily, ale hlava samozřejmě jede na plný obrátky, co se děje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.2.23 20:14

@Ryuu určitě bych teď hodila nohy nahoru a hned ráno volala na gyndu 8o pokud tedy nemáš hned za rohem nemocnici :think: mě lékařka upozorňovala že lehké zašpinění je normální ale to si nepředstavuju jako růžové. Třeba jen praskla nějaká cevka jak je vše prokrvené. Ale odpočinkem určitě ted nic nezkazíš :hug: myslím že by to nemělo být vážné ale za uklidnění od lékařky nic nedáš :andel: já si tu můžu jen odhadovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.2.23 22:09

Me tak do predminuleho tydne pouze bolela prsa a byla hodne citlivá. Nejhorsi to bylo v noci. A i dotyk trička mi byl nekdy neprijemny 🤦‍♀️ 😀
K tomu jsem kazdy vecer byla jak balon, pocit uplneho precpaní, ani normalne navečeřet jsem se nemohla, jen neco maleho. A to minuly tyden odeznelo, jak ty bolava prsa, tak ten vecerni pocit (zitra zacinam 13 tyden). Jen porad nafoukla 🙄
Jinak od začátku těhotenství take zadne jine priznaky nemam 😁 take jsem cekala zacatek krusny, co se tyce nevolností 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí