TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
29.3.23 09:28

@Eliska1402 co je panorama test prosim? to je ten nipt? Drzim palce, aby test a tušák dopadli podla tvojich predstav 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
29.3.23 09:44

@Mária2023 tátovi bylo 61, v nemocnici kam jsem ho odvelela s oboustrannou embolii plic chytil covid. Už byl zpět doma, byl ok. Obvodacka u něj byla - krev, kontrola… Cca týden před tím. Když ji volám, že táta zemřel, tak mi do telefonu řekla „to asi srdce, měl podivně nízký tlak“… Ano, infarkt (našla jsem ho doma a už mu nebylo pomoci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.3.23 09:49

@x.lenulinek.x to ma mrzi…je to hrozne, ale nezmozeme s tym bohuzial uz nic …😢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.3.23 09:59

@vprouduzivota boze co by som dala za taku vahu ja 175cm 86kg🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
29.3.23 10:27

@Mária2023 to ne no. Pro jistotu do dnes nemám vyžádané výsledky pitvy (ale vím to přes kamarádku). Jen to prostě byl skvělý člověk, který tu měl ještě být - když se naší rozvedli, tak si mně a ségru nechal a vychoval nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.3.23 10:31

@x.lenulinek.x muž s velkym M 💙moj otec nas mal 7deti a ja som bola najatarsia, takze sme k sebe mali najblizsie❤️Uz ziadny muz ma nebude tak milovat ako otec… ale viem, ze na mna a ostatnich dohliada zhora🙏🏻Urcite aj ten Tvoj ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.3.23 10:33

@Mária2023

Já se pohyby snažila strašně vnímat jakmile jsem začala 16 týden :D (což nejčastěji psali, že to může začít) a párkrát mi přišlo, že něco cítím, ale vždy tak jemně a krátce, že sem si tím nebyla jistá. A musela sem se fakt soustředit vklidu.

Tak teď už to tolik cíleně nevnímám a spíš čekám, až to začne nějak intenzivněji a budu si tím jistá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
29.3.23 13:42

@Mária2023 Wow, 7 dětí - masakr :-D JJ, to já si říkám stále, že nás hlídá tam shora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
29.3.23 14:00

Zdravím holky dnes jsem 19+6tt v pondělí nás čeká druhá genetika ráda bych se k vám přidala na pokec :kytka:
Už doma dva kluky máme :lol: a vypadá to na holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.3.23 14:07

@Kristýnka526 vitame ta ❤️Aj s malinkou princeznou ❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.3.23 14:09

@Mária2023

Dekujeme moc :dance: :srdce:
Byli jsme u geneticky v pondeli, screening mam negativni, ale mam nizkou hodnotu beta HCG v krvi, tak nam nabizela ruzne varianty, kdyz mluvila o plodovce koukala jsem na ni jak na vraha :lol:
Minule tehu nedopadlo na 23tt a na zacatku mi pichali placentu :?
Koukam ze mas taky zazitek na 19tt co jsem cetla :palec: gratuluji ted k dvojcatum :hug:

Jinak jsme tedy vybrali Panorama test ten nejrozsirenejsi na vsechny nemoce za 16.000kc :? hruza ty prachy, ale cert to vim, at vim ze je vse OK. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
29.3.23 14:11

@Mária2023 děkujeme za krásné přivítání :srdce:
A všem tady preji krásné zdravé miminka :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.3.23 14:15

@Eliska1402 teraz to dopadne 🙏🏻 🍀no ja som mala vtedy stastie v nestasti. Rozbehli sa kontrakcie atd ale nasla som lekara ktory mi urobil amniopatch(dodanie fyziologickeho roztoku + plazmu) to zaplatalo dieru v amnionovom obale a brala som zilne antibiotika a vela magnezia a vydrzali sme do 27+5tt a potom musel vonku CS 1190g a 42cm 💙 🙏🏻Zaplat Pan Boh je Maxim ok:smiling_face_with3_hearts: no teraz sa uz setrim nezvedam nic tazsie ako 1,5kg no sex Len spim lezim a jim 😂 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
29.3.23 14:15

@Eliska1402 jo jo, to mně zaujalo na tom Prenacsanu, asi 100 nemocí. Je neuvěřitelné, co už jde zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.3.23 14:16

@x.lenulinek.x

To je dobre :andel:
Ja jak mam tu blbou zkusenost, cervicek hloda, ale snazim se byt pozitivni :pankac:
Nam to doporucila geneticka kvuli nizkemu beta HCG, rizika mi nevysla zadna na postizeni tak musim doufat.

Me je to jedno co to bude, hlavne prosim zdravy :andel: ona uz ve 13tt na screeningu naznacila kluka, ale ze at se neupiname :D ze ze zacrku videla holku :D ale pocitam s klukem a tady z krve to bude jistota.

Tak to ja rada nakupuji obleceni jsem postizak na tohle, je dobre ze mas hodne aktivit, co ti zamestna hlavu, ja tim jak jsem doma a nic nedelam, protoze se bojim, aby se neopakoval scenar jako minule, tak to neutika :think: :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí