Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně přijde krásná třeba Hunter Schafer https://www.popbuzz.com/…ter-schafer/
@Pajka89 píše:
No každý sveho stesti strujce, at si dělá kazdy co chceNa první pohled pekna zenska, na druhy ta stavba tela - ramena na klouby, jsou proste muzske, to se nijak neschova.. Ale co mi na tehle promenach vadi, ze je plně hradi pojistovny
Na lecbu smrtelne nemocnych a postižených se delaji sbirky, ale presiti pindoura je na pojistovnu..
Mezi transexuály je už tak hrozně vysoké procento sebevražd, dobře, že se jim pomáhá.
@Mailis Ano, ta je krásná. Peťa a Hunter jsou odlišné jako noc a den.
Presne tak, je to hrozny, nikdo z nas by nechtel byt uveznen v cizim tele.Je to zdrcujici a jsem rada, ze takovym lidem se pomaha. A je to velozivotni cesta plna lidi s predsudky. Fandim jim!
@Pajka89 píše:
No každý sveho stesti strujce, at si dělá kazdy co chceNa první pohled pekna zenska, na druhy ta stavba tela - ramena na klouby, jsou proste muzske, to se nijak neschova.. Ale co mi na tehle promenach vadi, ze je plně hradi pojistovny
Na lecbu smrtelne nemocnych a postižených se delaji sbirky, ale presiti pindoura je na pojistovnu..
Když si představím, kolik utrpení si musí ty lidi prožít, kam až je to může dohnat, tak si myslím, že si pomoc zaslouží. Určitě se teda platba za jinou léčbu nevyřeší tím, že přestanou proplácet změnu pohlaví. Zas tolik těch lidí není.
Je krásná a v zásadě proti změnám pohlaví nic nemám, ale přece jen by mě zajímalo… Řeknou chlapovi než s nimi jde na rande, že bývali muži? Přišlo by mi dost nefér uvádět potencionální partnery v omyl, že jsou normální ženy…
Diskuze byla nejspíše založena vzhledem ke smajlíku za účelem výsměchu, ale já fandím všem, kdo se narodili ve špatném těle a rozhodnou se pro takový razantní krok. Když se někdy příroda splete, pak je fajn, že to lékaři umí napravit.
@terien píše:
Když si představím, kolik utrpení si musí ty lidi prožít, kam až je to může dohnat, tak si myslím, že si pomoc zaslouží. Určitě se teda platba za jinou léčbu nevyřeší tím, že přestanou proplácet změnu pohlaví. Zas tolik těch lidí není.
Neplodnost taky prinasi v zivote trapeni a muze to cloveka dohnat az kdovi kam. Prispevek od pojišťovny na ivf je vysmech a lidi za to doplaci desetisice. Argumentem, proc to nehradi plnne je, ze pojistovny slouzi k uhrade vykonu, ktere ohrozuji zdravi nebo zivot cloveka. Coz neplodnost neni. Nepresiti sulina ohrozuje zivot?
@Pajka89 píše:
Neplodnost taky prinasi v zivote trapeni a muze to cloveka dohnat az kdovi kam. Prispevek od pojišťovny na ivf je vysmech a lidi za to doplaci desetisice. Argumentem, proc to nehradi plnne je, ze pojistovny slouzi k uhrade vykonu, ktere ohrozuji zdravi nebo zivot cloveka. Coz neplodnost neni. Nepresiti sulina ohrozuje zivot?
Já věcem kolem neplodnosti nerozumím, ale měla jsem za to, že do 40 let první 3 pokusy pojišťovna hradí
@Kfětoslava To urcite.. Hradi akorat nektere zakladni ukony a prispivaji neco na leky. Jinak se vsechno tezce plati. Nas ted jedno takove ivf,,zdarma" vyslo na 65 tisic.
@Pajka89 píše:
@Pajka89 píše:
@Kfětoslava To urcite.. Hradi akorat nektere zakladni ukony a prispivaji neco na leky. Jinak se vsechno tezce plati. Nas ted jedno takove ivf,,zdarma" vyslo na 65 tisic.
A ty si myslíš, že tyhle lidi to nic nestojí? Že jim pojišťovna proplatí úplně všechno? Nebuď naivní. Ano, presije jim šulina, ale fůru hormonů si platí sami.