Transgender modelka Peťa Nitka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76843
18.9.19 21:34

@terien však „modelka“ nebere minimálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.9.19 21:46
@stinga píše:
@terien však „modelka“ nebere minimálku

To se snad netýká jenom modelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.9.19 23:00

@terien Souhlasím. A pojištění si jistě taky platí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
19.9.19 07:15

@Amanda49 už včera jsem byla přesvědčená, že Peťa Nitka jsi ty, těžko by si někdo jiný kvůli této otázce založil profil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
19.9.19 11:30

Je moc hezká a těmto lidem to přeji, chce to opravdu vnitřní sílu a odvahu vyjít s tím na světlo a v ideálním případě ještě co nejdřív (v pubertě), pak ty změny jsou efektivní. Mě osobně se moc líbí a mnoho mužských rysů tam už nespatřuji, kdybych to nevěděla, ani mě to nenapadne, že se narodila jako kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.9.19 18:36

@ivašot. To ano. Své dite bych za to z domu taky nevykopla, ale vadí mi to zviditelnovani těch lidí usilování o uznání třetího pohlaví, třetí záchody pro ně apod. To je prostě na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.9.19 18:46

@terien myslim, že ale ti žijí spíše v ústraní. :think: Tenhle člověk se tím netrapi, ale ještě se dává na obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
19.9.19 18:51

@Fifi2 jo stopro souhlasím s tvými názory, něco mi na tom vystavování se na odiv nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.9.19 19:16
@Fifi2 píše:
@terien myslim, že ale ti žijí spíše v ústraní. :think: Tenhle člověk se tím netrapi, ale ještě se dává na obdiv.

Mě to jako odiv nepřipadá. Mělo by se o tom mluvit, stejně jako o všech ostatních věcech a kdo jiný by o tom měl povídat než ten, kdo si tím prošel? Spoustě ostatních to může hodně pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
19.9.19 19:40

Krásná. Nejvíc se mi ale z transgender modelek líbí Andreja Pejić. Té moc fandím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.9.19 20:09

@terien kdyby se u toho mluvení na veřejnosti zůstalo nemám problém ;) ale odvážne fotky preoperovaneho chlapa, snaha o změnu pravidel ve spolecnosti, uznání za normální neco, co normální není, ale patří spíše do soukromí. To se mi prostě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.9.19 20:13

@stinga jsem ráda, že nejsem jediná. Svět začíná být divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
19.9.19 20:24
@Fifi2 píše:
@stinga jsem ráda, že nejsem jediná. Svět začíná být divný :think:

jo jo, hra Černý Petr je rasistická, zákusek indiánek se zakáže kvůli názvu, zákusek koňaková špička kvůli tvaru, dva gayové se považují za plnoprávnou rodinu a…
a spousta sluníčkových tomu všemu tleská a je nadšená :nevim: kam se poděly tradice a zdravý selský rozum :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.9.19 20:34
@Fifi2 píše:
@terien kdyby se u toho mluvení na veřejnosti zůstalo nemám problém ;) ale odvážne fotky preoperovaneho chlapa, snaha o změnu pravidel ve spolecnosti, uznání za normální neco, co normální není, ale patří spíše do soukromí. To se mi prostě nelíbí.

Každý to vidí jinak. Kdyby přišlo tvoje dítě s tím, že je uvězněné v cizím těle, mluvila bys jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.9.19 20:35

@stinga lépe bych to opravdu nevystihla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie