Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amanda49 už včera jsem byla přesvědčená, že Peťa Nitka jsi ty, těžko by si někdo jiný kvůli této otázce založil profil ![]()
Je moc hezká a těmto lidem to přeji, chce to opravdu vnitřní sílu a odvahu vyjít s tím na světlo a v ideálním případě ještě co nejdřív (v pubertě), pak ty změny jsou efektivní. Mě osobně se moc líbí a mnoho mužských rysů tam už nespatřuji, kdybych to nevěděla, ani mě to nenapadne, že se narodila jako kluk
@ivašot. To ano. Své dite bych za to z domu taky nevykopla, ale vadí mi to zviditelnovani těch lidí usilování o uznání třetího pohlaví, třetí záchody pro ně apod. To je prostě na hlavu.
@terien myslim, že ale ti žijí spíše v ústraní.
Tenhle člověk se tím netrapi, ale ještě se dává na obdiv.
@Fifi2 jo stopro souhlasím s tvými názory, něco mi na tom vystavování se na odiv nesedí
@Fifi2 píše:
@terien myslim, že ale ti žijí spíše v ústraní.Tenhle člověk se tím netrapi, ale ještě se dává na obdiv.
Mě to jako odiv nepřipadá. Mělo by se o tom mluvit, stejně jako o všech ostatních věcech a kdo jiný by o tom měl povídat než ten, kdo si tím prošel? Spoustě ostatních to může hodně pomoct.
Krásná. Nejvíc se mi ale z transgender modelek líbí Andreja Pejić. Té moc fandím.
@terien kdyby se u toho mluvení na veřejnosti zůstalo nemám problém
ale odvážne fotky preoperovaneho chlapa, snaha o změnu pravidel ve spolecnosti, uznání za normální neco, co normální není, ale patří spíše do soukromí. To se mi prostě nelíbí.
@Fifi2 píše:
@stinga jsem ráda, že nejsem jediná. Svět začíná být divný
jo jo, hra Černý Petr je rasistická, zákusek indiánek se zakáže kvůli názvu, zákusek koňaková špička kvůli tvaru, dva gayové se považují za plnoprávnou rodinu a…
a spousta sluníčkových tomu všemu tleská a je nadšená
kam se poděly tradice a zdravý selský rozum ![]()
@Fifi2 píše:
@terien kdyby se u toho mluvení na veřejnosti zůstalo nemám problémale odvážne fotky preoperovaneho chlapa, snaha o změnu pravidel ve spolecnosti, uznání za normální neco, co normální není, ale patří spíše do soukromí. To se mi prostě nelíbí.
Každý to vidí jinak. Kdyby přišlo tvoje dítě s tím, že je uvězněné v cizím těle, mluvila bys jinak.