Transgender modelka Peťa Nitka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
20.9.19 20:37
@stinga píše:
@g.sandova @35ja @hopsalka @terien zeptejte se svých mužů, otců, synů - dle věku - jestli by chtěli s takovou ženou žít, nemusíte to sem psát, jen se jich zeptejte

Já to sem klidně napíšu - nechtěl. Stejně jako by nežil s ženou tlustou, neupravenou, ufňukanou, línou,… Je mnoho žen, se kterými by být nechtěl a co z toho vyplývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
21.9.19 06:56
@Gargamel píše:
@g.sandova No, ono se už několik let zúčastňují Pride i pedofilové, kteří se snaží o svá práva, tak abysme se jednou nedivili, kam s tou svou tolerancí zajdeme.

Z jakého zdroje to máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.9.19 09:14

@stinga a proč? K čemu ta otázka? Mému tátovi je 75 ani neví že něco takového je, nepoužívá internet, chodí jen v monterkach, dre od rána do večera, má staré názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
21.9.19 10:16

A proč bych se jich ptala, jak to s tim souvisí? Kdybyste nevěděla, že se ta holka narodila jako kluk, tak to nepoznáte a nemáte co řešit. Jako já už se jim nedivim, že s tím nejdou na světlo. Mít vás v rodině, tak se taky třesu. A s diskusí končím, jde vidět, že češi jsou i nadále sto let za opicemi a někteří to vyladí ještě nulovou EQ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.9.19 14:13

@35ja tak i když je táta starší, určitě ví, že tohle existuje, na televizi se určitě dívá, a dřív se takoví lidé vozili ukazovat, něco jako panoptikum anomálií, jak se dnes chodí do cirkusu, dřív se po vesnicích vozili různě znetvoření lidé - např. siamská dvojčata a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.9.19 14:49

@hopsalka jak s tím nejdou na světlo? Peťa Nitka se vystavuje až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.9.19 14:51
@stinga píše:
@35ja tak i když je táta starší, určitě ví, že tohle existuje, na televizi se určitě dívá, a dřív se takoví lidé vozili ukazovat, něco jako panoptikum anomálií, jak se dnes chodí do cirkusu, dřív se po vesnicích vozili různě znetvoření lidé - např. siamská dvojčata a tak

To myslíš vážně8? Jako že dřív operativně měnili pohlaví? Nebo jak jsi to myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.9.19 15:02
@g.sandova píše:
To myslíš vážně8? Jako že dřív operativně měnili pohlaví? Nebo jak jsi to myslela?

to ne, ale vždy existovali „hermafrodité“ - lidé dole muž, nahoře žena - a tito se vozili po poutích spolu s těmi siamskými dvojčaty, lidmi s vlčím syndromem a za poplatek je ukazovali - jako panoptikum
a pán, který má 75 určitě ví, že dnes se muži přeoperovávají na ženy a naopak, televizi určitě má, můj dědeček má 95 a ví, že toto existuje, sice leží, ale celý den kouká na televizi a čte časopisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.9.19 15:36

@stinga a hermafrodit s tím souvisí jak?
Myslela jsem, že lidé dnes už nejsou tak tupi a jsou rádi, že lidské zoo a ukazování anomalii u lidí se dnes neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.9.19 15:45

@g.sandova to ukazování anomálií jsem zmínila proto, že @35ja psala, že její 75letý tatínek neví ani, že něco takového existovalo, tak jsem dala jako příklad, že i 75letý muž určitě ví, že existují transgenders, že se určitě dívá na televizi a že i lidé kdysi dávno věděli, že někdy si příroda s lidmi různě pohraje a vytvoří třeba ty hermafrodity, i když ti staří lidé nemají internet, tak nejsou úplně blbí a vědí, co vše existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
21.9.19 16:02
@g.sandova píše:
@stinga a hermafrodit s tím souvisí jak?
Myslela jsem, že lidé dnes už nejsou tak tupi a jsou rádi, že lidské zoo a ukazování anomalii u lidí se dnes neděje.

Hodinky nebo holinky, to je přeci jedno. Obojí se natahuje, ne, tak co… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.9.19 16:03

@hopsalka tak nějak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.11.19 16:18

jak udělala ten hlas?